Πανθρακικός – Ολυμπιακός 3-4: Νίκη και με τη βούλα!

Πανθρακικός – Ολυμπιακός 3-4: Νίκη και με τη βούλα!

Τη 13η νίκη σε ισάριθμους αγώνες  (εφόσον δεν δικαιωθεί η έφεση του Παναθηναϊκού) πήρε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 4-3 του μαχητικού Πανθρακικού στην Κομοτηνή καταρρίπτοντας έτσι την επίδοση της ομάδας του Μπούκοβι από τη σεζόν 1966-67 - Τραβηγμένο από τα μαλλιά το πρώτο πέναλτι των «ερυθρόλευκων» όταν το σκορ ήταν ακόμα 1-1 - Χορταστικό παιχνίδι με 7 γκολ.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Ξάνθη όπου ο «επτάψυχος» Πανθρακικός δεν άφησε το παιχνίδι να τελειώσει, με τον Ολυμπιακό να αγχώνεται στα τελευταία λεπτά. Μαντάρα τα έκανε ο διαιτητής Καλογερόπουλος στη φάση του πρώτου πέναλτι όπου φαίνεται να πέφτει αρκετά εύκολα ο Φινμπόγκασον στο μαρκάρισμα του Σερφά, ενώ ελέγχεται και για μια πτώση του Ηλιάδη στις καθυστερήσεις του αγώνα μέσα στην περιοχή των «ερυθρολεύκων» με το σκορ στο 3-4.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το μυαλό… στην Άρσεναλ, και παραλίγο να το πληρώσει ακριβά με τον Σερφά στην αρχή του αγώνα να στέλνει τη μπάλα μόλις έξω. Τελικώς ο Ντουρμάζ με έξυπνη εκτέλεση φάουλ αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη που περίμενε σέντρα και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.
Ωστόσο πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Πανθρακικός ισοφάρισε με τον Ντιγκινί να προλαβαίνει την έξοδο του Ρομπέρτο αλλά και την προβολή του Ντα Κόστα ισοφαρίζοντας άμεσα.

Έκτοτε ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε αλλά χρειάστηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι του Σερφά στον Φινμπόγκασον για να γίνει το 2-1 με τον Φορτούνη, κι έπειτα τα πράγματα έγιναν πολύ πιο απλά για τους «ερυθρόλευκους».

Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους με τους Φινμπόγκασον (πέναλτι) και Σερφά και όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ως έχει. Όμως ο Πανθρακικός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Αρχικά μείωσε με τον Ηλιάδη σε 4-2 στο 87’, και στο 91’ έβαλε «φωτιά» στο ματς με το δεύτερο γκολ του Ντιγκινί για το 4-3. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ηλιάδης μπήκε μέσα στην περιοχή ο οποίος δέχτηκε ένα μαρκάρισμα πέφτοντας κάτω. Ο Καλογερόπουλος ωστόσο είπε «παίζεται» και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται πλέον τον… τελικό με την Άρσεναλ.

Πανθρακικός: Πασχαλάλκης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Σετι, Ψάλτης (Μαρκόπουλος 75'), Μουδουρογλου (Ηλιάδης 58'), Μπαϊκαρά, Χαβίτο (Νικόλτσης 81'), Ντιγκινί.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουάκου, Ελαμπντελαουί, Καμπιάσο, Κασάμι, Φορτούνης (Τσόρι 72'), Ντουρμάζ, Ερνάνι (Ερνάνι 67'), Φινμπόγκασον

Πανθρακικός – Ολυμπιακός 3-4: Νίκη και με τη βούλα!

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/56631b4118b405d040ffd66a?theme=onsports|600|700{/iframe}


Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved