Ο Τούντορ και οι... προκάτοχοί του! (videos)

Ο Τούντορ και οι... προκάτοχοί του! (videos)

Ο Ίγκορ Τούντορ δεν άντεξε και ξέσπασε κατά τη συνέντευξη Tύπου μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό. Με την «έκρηξή» του προστέθηκε στην εκλεκτή λίστα των προπονητών οι οποίοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και δεν δίστασαν να εκφραστούν δημοσίως όπως... ακριβώς ήθελαν! Δείτε μερικούς εξ αυτών:

Αλμπέρτο Μαλεζάνι

Ακόμα το πρώτο πράγμα που θυμόμαστε από την παρουσία του Αλμπέρτο Μαλεζάνι στην Ελλάδα ήταν εκείνη η επική συνέντευξη τύπου μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Τα λόγια είναι περιττά.

Τζενάρο Γκατούζο

Το πιο πρόσφατο (μέχρι το χτεσινό του Τούντορ) ξέσπασμα προπονητή του ελληνικού πρωταθλήματος, ήταν εκείνο του τότε προπονητή του ΟΦΗ και άλλοτε θρύλου της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός δεν δίστασε να πει τα πράγματα δημοσίως όπως θα τα έλεγε και σε (Έλληνες) φίλους του!

Χενκ Τεν Κάτε νο. 1

Ο Ολλανδός πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν πιο κόσμιος από τους υπόλοιπους, αλλά ο εκνευρισμός του ήταν έκδηλος από ερώτηση δημοσιογράφου σε σημείο του να τα πει όλα και να φύγει! Το «I'm not a survivor, I'm a winner» έχει μείνει στην ιστορία.

Χενκ Τεν Κάτε νο. 2

Ο Ολλανδός τεχνικός όμως δεν έχει εκφραστεί έτσι μονάχα μια φορά. Σε μία συνέντευξη τύπου, ο Τεν Κάτε επιτέθηκε ανοιχτά στον ελληνικό τύπο, ενώ για να μπορέσει να εκφραστεί όπως ακριβώς ήθελε, χρησιμοποίησε για μεταφραστή τον μετέπειτα τεχνικό του «τριφυλλιού», Γιάννη Αναστασίου ο οποίος ήξερε τέλεια ολλανδικά!

Τα εκτός συνόρων ξεσπάσματα

Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα

«Για όσους δεν πίστεψαν σε μας -ας με συγχωρήσουν οι κυρίες- μπορούν να μου γλείψουν το @#@$ χωρίς να σταματούν. Αυτή η πρόκριση στα τελικά είναι αφιερωμένη σε όλους τους Αργεντίνους εκτός από τους δημοσιογράφους». Αυτά ήταν τα λόγια του θρύλου του ποδοσφαίρου, όταν κατάφερε να οδηγήσει από τη θέση του προπονητή, την Εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ του 2010.

Πεπ Γκουαρντιόλα

Τα προηγούμενα χρόνια τα «El Classico» είχαν την κόντρα Ρονάλντο και Μέσι, αλλά και εκείνη του Μουρίνιο με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Πορτογάλος είναι... μανούλα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον τύπο, και είχε φέρει στα όριά του τον Καταλανό προπονητή με τα mind games του: «Ο Μουρίνιο έχει κερδίσει ήδη εκτός γηπέδου. Στην αίθουσα συνεντεύξεων είναι το γαμ@@@@@ αφεντικό, ο γαμ@@@@ άνδρας. Δεν θελω να αντιπαρατεθώ μαζί του εδώ».


Λουίς Φαν Χάαλ

Την εποχή που ήταν το μεγάλο «αφεντικό» στον Άγιαξ το 1996, επιτέθηκε δημόσια στον δημοσιογράφο του «Voetbal International», Τεντ φαν Λέβεν, με την τελευταία του φράση να γράφει ιστορία: «Είσαι τόσο ηλίθιος ή εγώ είμαι τόσο έξυπνος

Σερ ΆΛεξ Φέργκιουσον

Ο master των mind games Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατάφερε να πέσει στην παγίδα των mind games του Άλαν Πάρντιου (προπονητή της Νιουκάσλ), με τον Σκωτσέζο να... ξεσπαθώνει κατά τη συνέντευξη τύπου: «Έχει το θράσος να με κριτικάρει. Είναι απίστευτο. Ξεχνάει τη βοήθεια που του έδωσα... Είμαι ο μάνατζερ του πιο φημισμένου συλλόγου στον κόσμο. Δεν είμαι τεχνικός της Νιούκαστλ, ενός μικρού συλλόγου στη Βορειοανατολική Αγγλία».


Τζοβάνι Τραπατόνι

Ο Ιταλός (ως προπονητής της Μπάγερν) δεν δίστασε να «κράξει» δημόσια κάποιους παίκτες της ομάδας του: «Είμαι προπονητής, όχι ηλίθιος. Δύο ή τρεις παίκτες ήταν αδύναμοι σαν άδειο μπουκάλι. Αυτοί οι παίκτες περισσότερο παραπονιούνται παρά παίζουν. Και ο Στρουντζ! Ο Στρουντζ είναι εδώ 2 χρόνια και έχει παίξει 10 ματς, είναι πάντα τραυματίας. Πώς τολμάς Στρουντζ! Βαρέθηκα να υπερασπίζομαι αυτούς τους παίκτες. Όλο εγώ παίρνω την ευθύνη αντί για τους παίκτες».


Κέβιν Κίγκαν

Ο Σερ Άλεξ είχε φέρει στα όρια του τον προπονητή της Νιουκάσλ, Κέβιν Κίγκαν που το 1996 διεκδικούσε στα ίσα το πρωτάθλημα απέναντι στη Γιουνάιτεντ. Λίγο πριν το ματς των δύο ομάδων τον Μάρτιο, ο Κίγκαν είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως: «Θα μου άρεσε πολύ να τους νικήσουμε. Θα μου άρεσε πολύ».

Τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με διπλό από την έδρα της Νιούκαστλ και στο τέλος της σεζόν πανηγύρισε τον τίτλο.



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved