Οι 9+1 υποψήφιοι αντικαταστάτες του Αναστασίου

Οι 9+1 υποψήφιοι αντικαταστάτες του Αναστασίου

O Γιάννης Αναστασίου είναι λίγο πριν την έξοδο και τα ονόματα που θα «παίξουν» για την αντικατάστασή του είναι πολλά. Ορίστε μερικοί από τους υποψήφιους:

Αλμπέρτο Τζακερόνι

Ο Ιταλός πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιαπωνίας είναι ελεύθερος και το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό. Έχει να εργαστεί σε ομάδα από το Μουντιάλ της Βραζιλίας και παλαιότερα έχει διατελέσει προπονητής μεταξύ άλλων και στις Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν και Λάτσιο.

Πάουλο Μπέντο

Ο προκάτοχος του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Πορτογαλίας, θα μπορούσε να παίξει δυνατά για τον «πράσινο» πάγκο. Είναι σε νεαρή ηλικία (46 ετών), με επιτυχημένες θητείες του σε Σπόρτιγκ Λισσαβόνας και την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Μπερντ Σούστερ

Ο Γερμανός τεχνικός που πριν λίγες μέρες βρισκόταν στη χώρα μας για να συζητήσει ενδεχόμενο συνεργασίας με την Εθνική Ελλάδος, δεν θα έλεγε όχι στο να προπονήσει ξανά σύλλογο. Η τελευταία του ομάδα ήταν η Μάλαγα, ενώ παλαιότερα διετέλεσε προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Φέλιξ Μάγκατ

Στην ίδια κατηγορία με τον Σούστερ είναι και ο ιδιόρρυθμος Γερμανός προπονητής, Φέλιξ Μάγκατ. Διαπιστευτήρια δεν χρειάζεται, καθώς οι επιτυχημένες θητείες του στις Μπάγερν Μονάχου, Στουτγκάρδη, Σάλκε ή Βολφσμπουργκ μιλούν από μόνες τους. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Φούλαμ το 2014.

Μαρσέλο Μπιέλσα

Ίσως το μεγαλύτερο όνομα στη λίστα, επομένως και μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας για την πρόσληψή του. Τελευταία εργάστηκε στη Μαρσέιγ όπου αντικαταστάθηκε από τον γνωστό μας, Μίτσελ. Επιτυχημένο το έργο του σε Μπιλμπάο και Εθνικές Χιλής και Αργεντινής.

Τόμας Σάαφ

Ήταν και αυτός στη λίστα με τους υποψήφιους για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, και δεν αποκλείεται να είναι και σε αυτή του Παναθηναϊκού. Έχει μακρά θητεία στη Μπουντεσλίγκα με τη Βέρνερ Βρέμης και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Με την πρώτη κατέκτησε πρωτάθλημα το 2004 και ήταν φιναλίστ του Europa League το 2008.

Μίκαελ Λάουντρουπ

Έχουμε βαρεθεί να τον βλέπουμε σε τέτοιες λίστες, ωστόσο το γεγονός ότι είναι ελεύθερος σίγουρα αναμένεται να δημιουργήσει σενάρια. Προπονητής που αναμορφώνει τις ομάδες στις οποίες εργάζεται και του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Το καλοκαίρι δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λέγκια.

Νίκο Κόβατς

Ανέκαθεν ο Παναθηναϊκός είχε πολλά «πάρε-δώσε» με την κροατική αγορά, οπότε δεν αποκλείεται να επεκταθεί και στην αγορά Κροάτη προπονητή. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας δεν έχει εμπειρία σε διασυλλογικό επίπεδο, ωστόσο το ότι κατάφερε να στείλει την ομάδα του στα Τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, σίγουρα είναι ένα καλό στοιχείο στο βιογραφικό του.

Τζιάνι Ντε Μπιάζι

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πρόσφατα πως θα αναλάμβανε με μεγάλη του χαρά την Εθνική Ελλάδος αλλά και ελληνική ομάδα. Η προοπτική του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν θα τον άφηνε ασυγκίνητο, ωστόσο το γεγονός ότι προκρίθηκε με την Εθνική Αλβανίας στο Euro της Γαλλίας, μπορεί να είναι λόγος να μην προχωρήσει η υπόθεσή του. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί και σε Ουντινέζε, Τορίνο και Λεβάντε.

Και από τον ελληνικό χώρο… Μαρίνος Ουζουνίδης

Αν ο Γιάννης Αλαφούζος προχωρήσει σε αναζήτηση Έλληνα τεχνικού είναι βέβαιο πως ο προπονητής του τρομερού φέτος Πανιωνίου θα είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του. Οι "πάνθηρες" των χιλίων εσωτερικών προβλημάτων βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ, και σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται ο Έλληνας τεχνικός που παλιότερα αγωνίστηκε στο «τριφύλλι».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved