Ζεβλάκοφ: «Μαχαιριά στην καρδιά η τεσσάρα της ΑΕΚ»

Ζεβλάκοφ: «Μαχαιριά στην καρδιά η τεσσάρα της ΑΕΚ»

Η ήττα του Ολυμπιακού 4-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο ματς όπου ο Ριβάλντο έδειξε τα τέσσερα δάχτυλά του είναι το παιχνίδι που έχει… μείνει στον Μίχαλ Ζεβλάκοφ.

Ο Πολωνός αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα του Πειραιά, μίλησε στον «Sport 24 Radio» ενόψει του ντέρμπι των «ερυθρόλευκων» με την Ένωση στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τόνισε πως είναι περήφανος για την θητεία του στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος άσος μίλησε για:

Τι θυμάται από τα ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Το πρώτο που θυμάμαι είναι ότι τα παιχνίδια ήταν δύσκολα, ανεξαρτήτως της κατάστασης που ήταν η ΑΕΚ. Ο αγώνας που μου έχει μείνει είναι η νίκη με 1-0 με γκολ του Κοβάσεβιτς έπειτα από το διπλό στη Βρέμη».

Τον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει με την ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να πω για έναν παίκτη, αλλά μου έρχεται στο μυαλό ένα ντέρμπι που δεν αγωνίστηκα στο Ο.Α.Κ.Α., όταν χάσαμε με 4-0 και ο Ριβάλντο έδειξε τα τέσσερα δάχτυλα στο τέλος του αγώνα. Ήταν… μαχαιριά στην καρδιά. Δεν το περίμενα αυτό από έναν τόσο μεγάλο παίκτη, που πέρασε τόσο χρόνο στην ομάδα. Ίσως να ήταν θυμωμένος από τον τρόπο που λύθηκε η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό».

Το αν έχει δει τις δύο ομάδες: «Έχω δει τον Ολυμπιακό, αρκετές φορές, αλλά όχι την ΑΕΚ, λόγω του ότι ήταν στη δεύτερη κατηγορία. Πάντως, πρέπει να περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, παρότι η ΑΕΚ ανέβηκε φέτος και ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Πάντα ήταν εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια και μακάρι να μπορούσα να δω το παιχνίδι».

Την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών σε τέτοια ματς: «Εγώ θα μιλήσω για εμένα. Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δε φοβόμουν κανέναν, είτε παίζαμε στο πρωτάθλημα είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα ποσοστό τις επιτυχίας μας, 25%-30%, οφειλόταν στο γήπεδο. Μπορεί να ένιωθα φόβο εκτός έδρας με δυνατούς αντιπάλους, αλλά εντός με τους φίλους κοντά μας δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα».

Την καλύτερη περίοδο της καριέρα του: «Ήταν αυτή στον Ολυμπιακό, αν αναλογιστούμε τα χρήματα και τη ζωή. Είμαι περήφανος για τα τέσσερα χρόνια που έζησα στην Ελλάδα και όταν μου λείπει το ποδόσφαιρο, καθώς έχω πλέον σταματήσει, σκέφτομαι αυτά τα χρόνια».

Το αν ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ο παίκτης της Λέγκια, Μπάρτος Μπερεζίνσκι: «Επίσημα δεν υπάρχει κάτι από τον Ολυμπιακό, αλλά το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, οπότε ο παίκτης θα αποφασίσει. Πρέπει να συζητήσουμε μαζί του. Αλλάξαμε προπονητή πριν από μία εβδομάδα και πρέπει να μάθει τους παίκτες και σε λίγο καιρό θα ξέρουμε. Σε ένα μήνα με έξι εβδομάδες θα το ξέρουμε αυτό».



Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved