«Τι μ@!@$!#ς είναι αυτές, ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ»!

«Τι μ@!@$!#ς είναι αυτές, ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ»!

Διαβάστε αποκλειστικά στο OnSports τα... γαλλικά του Μπάγεβιτς στον Ζήκο που τον οδήγησαν στην παραίτησή του.

Το επεισόδιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Άκη Ζήκο ήταν όντως πολύ χοντρό την περασμένη Παρασκευή. Η στήλη έμαθε συγκεκριμένα πράγματα. Ο Ντούσκο πραγματικά φόρτωσε άσχημα με τον Άκη και του τα έχωσε για τα καλά. Δεν συγκρατήθηκε ο Σέρβος κι ας υπήρχαν γονείς των παιδιών κοντά. Τόσο τσαντισμένος ήταν με την οργάνωση που δεν υπήρχε την ώρα του φιλικού αγώνα. Που δεν είχε ειδοποιήσει ο Ζήκος την ομάδα ότι θα γίνει παιχνίδι, έτσι ώστε να υπάρχει σεκιούριτι στην περιοχή και να μην αναγκαστούν να μείνουν εκτός γηπέδου οι γονείς (βάσει του κανονισμού περί ασφαλείας).

Ο Μπάγεβιτς είχε ακούσει διάφορα παράπονα από τους γονείς προτού συναντήσει τον Ζήκο, γι’ αυτό ήταν ήδη στα κάγκελα. Και όταν τον αντίκρισε απλά ξέσπασε!

«Τι μ@!@$!#ς είναι αυτές, ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ», του φώναξε. Και συνέχισε: «Ποιος σου είπε ότι έχεις αυτό το δικαίωμα; Η ομάδα δεν είναι καφενείο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Άντε πια με αυτή την ιστορία. Δεν είναι το σπίτι του καθενός εδώ πέρα να κάνει ότι του γουστάρει»!

Είπε και διάφορα άλλα (γαλλικά) ο Ντούσκο, ακόμα και αφού τράβηξε από τον κόσμο τον Άκη. Ο τελευταίος όμως είχε θυμώσει με τον Σέρβο και δεν ήθελε να ασχοληθεί. Γύρισε την πλάτη και έφυγε. Τα παράτησε τσαντισμένος με την συμπεριφορά του Μπάγεβιτς.

Ο Ντούσκο την επόμενη ημέρα, πιο ήρεμος, είπε στον Άκη πως ότι έγινε έγινε και να το αφήσουν πίσω τους. Ο Ζήκος όμως ήταν πλέον αποφασισμένος. Παραιτήθηκε (από την Δευτέρα) και δεν υποχώρησε. Άλλωστε, το περιστατικό ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Εδώ και καιρό οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καλά.

Για ένα θέμα που αποκλειστικά σας είχε γράψει η στήλη από τις 12 Ιουνίου (Ο Ζήκος θα μείνει στην ΑΕΚ; Αυτά σκέφτονται Ντούσκο και «Τίγρης»!) και επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά...



Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved