Ρόλε: «Αρνητικό στην Ελλάδα η κακή διαιτησία»

Ρόλε: «Αρνητικό στην Ελλάδα η κακή διαιτησία»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος έμεινε ο Μάρτιν Ρόλε από την χρονιά του την Ελλάδα και στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο κάποια πράγματα του έμειναν αξέχαστα.

Ο 30χρονος άσος αποτέλεσε βασικό στέλεχος της άκρως επιτυχημένης σεζόν των Αρκάδων και μιλώντας στην ιστοσελίδα goal.com ανέφερε για την εμπειρία του: «Ήταν πολύ καλή εμπειρία. Για την πρώτη μου χρονιά στην Ευρώπη, αντιλαμβάνομαι ότι ήταν όλα πολύ καλά. Ήταν η καλύτερη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου, καθώς προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, έκανε εξαιρετική σεζόν και τέλειωσε με ρεκόρ βαθμών το πρωτάθλημα. Παράλληλα, μπήκαμε στα πλέι οφ και περάσαμε πάλι στους ομίλους του Europa League, άρα το πλάνο μας πήγε τέλεια. Προσωπικά, έπαιξα πολύ, 42 συμμετοχές, αν και είχα μια ατυχία όταν έσπασα το σαγόνι μου τον Νοέμβριο. Αλλά ήταν μια θετική χρονιά. Μοίρασα πολλές ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, 14 ή 15, άρα είμαι ευχαριστημένος».

Για το πώς προσαρμόστηκε στην Ευρώπη, είπε: «Είχα την τύχη να βρω μια ομάδα που έψαχνε έναν παίκτη οργανωτή. Παίζαμε με αρκετούς παίκτες μπροστά και μπορούσα να είμαι ελεύθερος. Μου άρεσε αυτός ο ρόλος, να παίζω πιο ελεύθερα. Είχα επίσης την τύχη να έχω πολλούς Αργεντινούς συμπαίκτες που με βοηθούσαν. Ο Χερόνιμο Μπαράλες μου επέτρεψε να το καταλάβω».

Μιλώντας για την καλύτερη και χειρότερη εντύπωση από την Ευρώπη, ο Ρόλε δεν ξέχασε την ελληνική διαιτησία και το ματς με τον Ολυμπιακό. «Η διαιτησία ήταν πολύ άσχημη. Σε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μας υπέδειξαν 15 ή 20 οφσάιντ, χωρίς λόγο. Αν δείτε το παιχνίδι, θα αντιληφθείτε πως ο διαιτητής δεν μας άφηνε να παίξουμε. Αυτό είναι ένα αρνητικό που δεν μου άρεσε στο πρωτάθλημα. Πάντα η πιο δυνατή ομάδα ευνοείται πολύ, χωρίς να το χρειάζονται. Ως το πιο θετικό βρίσκω ότι είναι πως οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και είναι πιο ωραία από την Αργεντινή, καθώς στη δική μας χώρα παίζουν πιο αμυντικά. Εδώ η μπάλα δεν σταματά να παίζεται και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε και πετύχαμε πολλά γκολ».



Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved