Κέρκυρα: Limit up για Καϊκούτ

Κέρκυρα: Limit up για Καϊκούτ

Με πέντε γκολ και δυο ασίστ σε 20 ματς ο Σάσα Καϊκούτ έχει βοηθήσει αρκετά την Κέρκυρα στο να βρεθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και είναι στις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας να τον διατηρήσουν στο ρόστερ.

Μια ακόμα περίπτωση… Σέτκους βλέπουν στο πρόσωπο του Σάσα Καϊκούτ στην Κέρκυρα. Ο Βόσνιος επιθετικός ήρθε φέτος στο νησί των «Φαιάκων», πέρασε από αρκετά… τεστ από τον Μιχάλη Γρηγορίου, έχει δείξει όμως πως μπορεί να δώσει βοήθειες στην ομάδα του. Ο Καϊκούτ έκανε δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με γκολ κι ασίστ στην πρεμιέρα και τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Πανθρακικό, αλλά στη συνέχεια… σίγησε για αρκετό διάστημα.

Επανήλθε εντυπωσιακά, με δυο γκολ στη νίκη 3-1 επί του Εργοτέλη, ενώ σκόραρε και στην ήττα (3-2) από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Ο 30χρονος επιθετικός, ωστόσο, πέρα από το σκοράρισμα κάνει κι άλλες δουλειές στο γήπεδο για λογαριασμό της ομάδας του Γρηγορίου γι’ αυτό έχει αγωνιστεί στα περισσότερα ματς του πρωταθλήματος. Κόντρα στην Καλλονή, ο Καϊκούτ είχε γκολ κι ασίστ στο 2-0 των «Φαιάκων», δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Με δεδομένο πως το συμβόλαιο του Σάσα Καϊκούτ έχει διάρκεια ως τις 30 Ιουνίου 2015, στην ομάδα του Ιονίου σκέφτονται ήδη να καλέσουν τον έμπειρο φορ για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους. Όπως ακριβώς έγινε με τον Σέτκους, τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, λίγο διάστημα νωρίτερα.



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved