Καλτσάς: «Έχουμε ανάγκη τον κόσμο»

Καλτσάς: «Έχουμε ανάγκη τον κόσμο»

Η συμβολή των φιλάθλων της Καλλονής είναι σημαντική για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, σύμφωνα με τον 25χρονο μέσο

Έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας στην Καλλονή, ο Νίκος Καλτσάς έχει καταφέρει να κερδίσει την θέση του στην ενδεκάδα των Λέσβιων τόσο με τον Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο όσο και με τον Βαγγέλη Βλάχο. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ομάδας αναγνωρίζοντας την προσφορά του, θέλησαν να του κάνουν ένα μίνι αφιέρωμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ όπου φιλοξενούνται και δηλώσεις του. Ο 25χρονος μέσος λοιπόν φρόντισε μεταξύ άλλων να σταθεί στην ιδιαίτερη σημασία που έχει για την προσπάθεια της ομάδας η παρουσία του κόσμου δίπλα της.

Αναλυτικά αναφέρεται:

Ο Νίκος Καλτσάς αγωνίζεται στην ομάδα μας στη θέση του αμυντικού χαφ. Γεννημένος στο χωριό Λουκίσια της Χαλκίδας, ο 25χρονος σήμερα Νίκος θυμάται από μικρός να κλωτσάει μια μπάλα. Σε ηλικία 8 ετών οι γονείς του τον έγραψαν στην ακαδημία της Χαλκίδας και από εκεί τη στιγμή όλα πήραν το δρόμο τους. «Γενικά ο πατέρας μου δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με το ποδόσφαιρο για να με ενθαρρύνει να ασχοληθώ με αυτό. Εγώ είχα κλίση σε αυτό και λάμβανα θετικά μηνύματα από τους προπονητές μου. Εκείνοι μου έλεγαν "συνέχισε την μπάλα", "δούλεψε σκληρά και θα πας μπροστά" και άλλα παρόμοια λόγια» θυμάται από τα πρώτα του βήματα και δηλώνει πως όχημα του στο ποδόσφαιρο ήταν και παραμένει η μεγάλη του αγάπη σε αυτό.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε στην ΑΕΚ το 2005. Ως δανεικός αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στο Χαϊδάρι. Το 2009 πήρε μεταγραφή στην Καλλιθέα όπου παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2013 όταν και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο ενώ τον Γενάρη του 2014 ήρθε στην Μυτιλήνη για λογαριασμό της ομάδας μας. «Η συνεργασία μου με την Καλλονή είναι γενικά πολύ καλή τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο» λέει ο ίδιος και συνεχίζει «οι άνθρωποι της Καλλονής με υποδέχτηκαν θερμά και μου συμπεριφέρονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι κι εγώ προσπαθώ να το ανταποδώσω δίνοντας ότι καλύτερο τόσο ως ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο όσο και ως "κομμάτι" της ομάδας εκτός αγωνιστικού χώρου».

Ζητώντας του να αξιολογήσει την πορεία του στην Καλλονή έναν χρόνο μετά την ένταξή του στο ρόστερ της ο Νίκος Καλτσάς δηλώνει χωρίς δεύτερη σκέψη: «Όταν ήρθα εδώ χρειάστηκα ένα διάστημα για να εγκλιματιστώ. Από εκεί και πέρα ένιωθα να εντάσσομαι σε μία οικογένεια γεγονός που με έκανε να αισθανθώ οικεία και να αποδώσω καλύτερα κάνοντας καλές εμφανίσεις» και τονίζει πως μέσα από την Καλλονή ο ίδιος αναδεικνύεται και προοδεύει τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, εντός του συνόλου.

Αφήνοντας λίγο το παρελθόν και τα όσα έχει περάσει στην Καλλονή ως σήμερα, ρωτάμε την γνώμη του για το ελληνικό ποδόσφαιρο και εκείνος χωρίς περιστροφές αναφέρει πως όπως κι η κοινωνία έτσι και το ποδόσφαιρο ως μέρος της κοινωνίας περνά την κρίση του. Ειδικότερα περνάει οικονομική κρίση όπως ο ίδιος δηλώνει και προτείνει μία διαφορετική διαχείριση κυρίως από τους παράγοντες με γνώμονα την ανιδιοτέλεια ώστε να εξελιχθεί το ποδόσφαιρο και να αναδειχθούν έλληνες ποδοσφαιριστές και συμπληρώνει πως «γενικά υπάρχει πολύ καλό υλικό που αγαπά αληθινά το άθλημα».

Αναφορικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Καλλονής ο Νίκος Καλτσάς κάνει λόγο για το ανταγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. «Πρόκειται για ομάδα που μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα καθώς έχει ποιότητα στο παιχνίδι και καλό κλίμα στα αποδυτήρια στοιχεία που φαίνονται και στον αγωνιστικό χώρο καθώς είναι μία πειθαρχημένη ομάδα που προσπαθεί να εξελιχθεί και να μάθει μέσα από τα λάθη της» προσθέτει και κλείνει λέγοντας πως το βασικό μειονέκτημα είναι η δυστοκία που παρουσιάζει η ομάδα στο γκολ.

Παρά το γεγονός πως η Καλλονή μας έχει μείνει αρκετές αγωνιστικές χωρίς νίκη ο ίδιος δηλώνει «παραπάνω από αισιόδοξος για τη συνέχεια» ενώ για τις πρώτες μέρες με τον νέο προπονητή της Καλλονής μας Βαγγέλη Βλάχο ο Νίκος Καλτσάς δηλώνει πως ήδη έχει ξεκινήσει να αφήνει το στίγμα του στην ομάδα ενώ ο ίδιος «προσπαθεί να παίρνει από κάθε προπόνηση οτιδήποτε καινούριο από εκείνον για να γίνεται καλύτερος».

Κλείνοντας ο… «συγκάτοικος» με τον Λεοζίνιο στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ της Καλλονής μας (2 γκολ) στέλνει το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή με τα όποια αρνητικά αποτελέσματα και να είναι κοντά μας γιατί τον έχουμε ανάγκη ώστε μέρα με τη μέρα να κάνουμε βήματα μπροστά. Έχουμε ανάγκη την παρουσία του στο γήπεδο. Τον ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα μας έχει προσφέρει μέχρι σήμερα».

Ο Νίκος Καλτσάς με αριθμούς

Ημερομηνία γέννησης: 28.06.1989

Ηλικία: 25

Βάρος: 74

Ύψος: 1.79

Συμμετοχές: 18

Λεπτά: 1545

Γκολ: 2



Επίθεση με καυστικό οξύ: Στην εντατική 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής (vid)
Επίθεση με καυστικό οξύ: Στην εντατική 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής (vid)
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του καθοριστικού Game 5
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του καθοριστικού Game 5
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι και Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι και Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ
NBA: Νέο break οι αγριεμένοι Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ, στα «σχοινιά» οι Πρωταθλητές!
NBA: Νέο break οι αγριεμένοι Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ, στα «σχοινιά» οι Πρωταθλητές!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved