ΠΑΟΚ: Ευχές σε Γλύκο και Σπυρόπουλο

ΠΑΟΚ: Ευχές σε Γλύκο και Σπυρόπουλο

Γενέθλια έχουν σήμερα οι Παναγιώτης Γλύκος και Νίκος Σπυρόπουλος και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τους εύχεται χρόνια πολλά με μια αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία τους.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται Χρόνια Πολλά με υγεία και ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο στον Παναγιώτη Γλύκο και τον Νίκο Σπυρόπουλο που σήμερα έχουν τα γενέθλιά τους.

O Γλύκος γεννήθηκε πριν 28 χρόνια στο Βόλο με καταγωγή από τη Σκόπελο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου σε ηλικία 17 ετών και την αμέσως επόμενη χρονιά αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα. Είναι από τους πρωταγωνιστές της ανόδου του Ολυμπιακού Βόλου από την Γ’ στη Β’ Εθνική μέσα από τα μπαράζ του 2007 κι εκεί τον βλέπει ο ΠΑΟΚ και τον αποκτά ως μια επένδυση για το μέλλον.

Μετά από 2 χρόνια και μετά το ντεμπούτο του με την 1η ομάδα του ΠΑΟΚ σε ηλικία 23 ετών, αποφασίζεται να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου το καλοκαίρι του 2009. Παραμένει για έξι μήνες στην πρώτη του ομάδα και επιστρέφει για να ξαναδοθεί δανεικός το καλοκαίρι του 2010 στον Αγροτικό Αστέρα, όπου έχει ραντεβού με την ατυχία, καθώς στην προθέρμανση πριν τον πρώτο του αγώνα τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο και χάνει τη σεζόν. Επιστρέφει το καλοκαίρι του 2011 και καταφέρνει από τρίτος τερματοφύλακας να πάρει φανέλα βασικού.  Καλείται στην Εθνική ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος πρώτη φορά για τους αγώνες προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα σε Λετονία και Λιθουανία, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί. Η πολύ καλή του πορεία με τον Δικέφαλο, όμως, τον στέλνει στα γήπεδα της Βραζιλίας όπου αγωνίζεται στον αγώνα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού που χαρίζει στην Ελλάδα την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος γεννήθηκε το 1983 στις Καρύες Ιωαννίνων και καθιερώθηκε στην Α Εθνική με τη φανέλα του Πανιωνίου κι έπειτα μ’ εκείνη του Παναθηναϊκού. Συνολικά έχει αγωνιστεί 210 φορές στην πρώτη κατηγορία και έχει πετύχει δύο γκολ. Το πρώτο του, μάλιστα, ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2006-07 όταν ο Πανιώνιος είχε επικρατήσει με 3-1. Με την Εθνική ομάδα ο Σπυρόπουλος έχει αγωνιστεί 35 φορές με συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2010 (στον αγώνα με την Αργεντινή) και στο Euro 2008 στην αναμέτρηση με την Ισπανία.

Στον ΠΑΟΚ ο 31χρονος ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι του 2013 όταν και έμεινε ελεύθερος από την Κιέβο Βερόνα με την οποία αγωνίστηκε δύο φορές στη Serie A.



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved