Καπετάνος: «Καλύτερο επίπεδο στη Ρουμανία»

Καπετάνος: «Καλύτερο επίπεδο στη Ρουμανία»

Ο Παντελής Καπετάνος παρότι έχρισε φαβορί την Ελλάδα κόντρα στη Ρουμανία, υποστήριξε πως το πρωτάθλημα που αγωνιζόταν είναι σε ανώτερο επίπεδο από το ελληνικό – Τι είπε για την Ξάνθη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελή Καπετάνου στον Sentra 103,3...

Για την επιστροφή στην Ελλάδα και όσα βρήκε στην Ξάνθη: «Στην Ξάνθη τα βρήκα όλα όπως τα περίμενα, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα όχι... Παρακολουθούσα το πρωτάθλημα όλα αυτά τα χρόνια και ήξερα πως ποιοτικά είναι πιο χαμηλά, αλλά μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές βλέπω πως φέτος θα είναι ακόμα πιο χαμηλή η ποιότητα. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, χαμηλά μπάτζετ και αυτά μειώνουν την ποιότητα. Οι ομάδες αναγκάστηκαν και έβαλαν τα νέα παιδιά. Δεν επενδύουν σε αυτά. Είναι καλό που τους βάζουν, αλλά δεν γίνεται με σωστό τρόπο. Το ρουμανικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο. Η μπάλα παίζεται πιο πολύ, έχει πολλά γκολ, καλύτερο ρυθμό. Εδώ δεν υπάρχει καθόλου ρυθμός και οι διαιτητές δεν βοηθάνε να γίνει γρήγορο παιχνίδι. Λάθη ας γίνονται. Παντού γίνονται...»

Για το Ελλάδα-Ρουμανία με τον Ρανιέρι στον πάγκο: «Είναι μια μεγάλη αλλαγή για την εθνική. Ο κύριος Σάντος είχε περάσει τη δική του φιλοσοφία και ήταν πετυχημένη. Τώρα έχουμε νέο προπονητή, αρκετές αλλαγές, καινούρια πρόσωπα. Πρέπει να δώσουμε χρόνο, αν και σε κάθε παιχνίδι η ομάδα θέλει τρεις βαθμούς. Θα είναι μια καινούρια αρχή και περιμένουμε να δούμε πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα. Για τον Ρανιέρι δεν ξέρω τη φιλοσοφία του και πώς θα μπει στο κλίμα. Σίγουρα είμαστε αισιόδοξοι γιατί η εθνική έχει καλούς παίκτες. Παίζαμε πολλά χρόνια με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού και στόχος ήταν πρώτα το μηδέν πίσω. Όλοι μας έχουν κατηγορήσει, αλλά εκ του αποτελέσματος ήταν πολύ επιτυχημένη πορεία. Αν ο κύριος Ρανιέρι θέλει να αλλάξουμε και να παίζουμε ποδόσφαιρο αλλά να μην παίρνουμε αποτελέσματα, εγώ προτιμώ το πρώτο.... Τα νέα παιδιά έχουν φιλοδοξίες και μόνο με τον ενθουσιασμό που θα φέρουν, θα δώσουν το κατιτίς...»

Για την εθνική Ρουμανίας: «Είναι πάνω κάτω ίδια ομάδα με εκείνο στο μπαράζ. Είναι πλεονέκτημα για αυτούς πως το ρουμανικό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει 5-6 αγωνιστικές και θα έχουν λίγο καλύτερο ρυθμό. Εμείς από την άλλη είμαστε από Μουντιάλ και τα παιδιά ξεκίνησαν αργά προετοιμασία. Δεν θα είναι σίγουρα στο 100%. Άλλωστε κάποιοι δεν έχουν παιχνίδια. Οι Ρουμάνοι δεν έχουν τέτοια προβλήματα και θα παρουσιαστούν πιο έτοιμοι... Εμείς είμαστε πιο ομάδα και μένει να δούμε τι θα παρουσιάσει ο νέος προπονητής».

Για το γεγονός πως το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων θυρών: «Σίγουρα είναι μεγάλο μειονέκτημα. Θα έχουμε καινούριο προπονητή, αλλαγές στην ομάδα και θα λείπει ο κόσμος. Το πλεονέκτημα πάει στους Ρουμάνους λοιπόν. Θα είναι κλειστό παιχνίδι που ξεκινά από την ισοπαλία και όποιος προηγηθεί αυτός θα είναι ο νικητής του αγώνα».

Για το αν οι Ρουμάνοι έρχονται για εκδίκηση: «Τους είχε πειράξει πάρα πολύ ο αποκλεισμός. Ένιωθαν πως αδικήθηκαν. Σίγουρα θα έρθουν για να κερδίσουν το παιχνίδι και το πιστεύουν».

Για τους Έλληνες που όταν φεύγουν για το εξωτερικό αλλάζουν και βελτιώνονται: «Είναι πολλά που παίζουν ρόλο. Το κυριότερο για μένα είναι η νοοτροπία. Εδώ όλοι οι πιτσιρικάδες ειδικά που ξεκινάνε να παίζουν κοιτάνε το έξω, τη ζωή τους. Λίγο που φαίνονται στην κάμερα και στην τηλεόραση και νομίζουν πως η ζωή τους γίνεται σόου μπιζ. Όταν πάνε στο εξωτερικό όμως, το μόνο που τους νοιάζει είναι η προπόνηση και το ποδόσφαιρο. Και εκεί βγάζουν το ταλέντο τους και οι περισσότεροι πετυχαίνουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που έχουμε αποτύχει σαν χώρα…»



Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
Μεταγραφές, Αναντολού Εφές: Μόνιμος… κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Λάρκιν (video)
Μεταγραφές, Αναντολού Εφές: Μόνιμος… κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Λάρκιν (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved