ΠΑΟΚ: «Υπόκλιση» σε Λίνο

ΠΑΟΚ: «Υπόκλιση» σε Λίνο

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για τον Βραζιλιάνο αμυντικό οι Σπυρόπουλος και Τζαβέλλας

Θέλοντας να υπογραμμίσουν τον καταλυτικό ρόλο που παίζει στην απόδοση της ομάδας η εμφάνιση του Λίνο, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ φρόντισαν να παρουσιάσουν τα φετινά.. κατορθώματα του Βραζιλιάνου. Με ένα μίνι αφιέρωμα το οποίο έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας με τίτλο Durace...lino (!) παρουσιάζεται η προσφορά του Λατινοαμερικάνου στον «Δικεφάλο», ενώ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη τους οι άλλοι δυο αριστεροί μπακ του ρόστερ, Νίκος Σπυρόπουλος και Γιώργος Τζαβέλλας.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η συνήθεια που έγινε λατρεία είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Λίνο κάθε Ιούνιο, όταν εκείνος την 1η του μήνα γράφει συν ένα χρόνο στο κοντέρ της ζωής του. Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο αγαπημένος της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας υπέγραφε να συνεχίσει για 5ο χρόνο στην ομάδα, όλοι πίστεψαν ότι ο ρόλος του θα είναι περισσότερο υποστηρικτικός, εμβληματικός παρά ουσιαστικός… Άλλη μια συνήθεια που έγινε λατρεία: ο ψηλόλιγνος Βραζιλιάνος και πάλι τους διέψευσε όλους.

Χθες συμπλήρωσε 40 ματς, 2870 αγωνιστικά λεπτά, με 1 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις! Από αυτά μόλις στα 9 ξεκίνησε από τον πάγκο… Το μοναδικό του γκολ έδωσε τη νίκη στην Ξάνθη, στην τελευταία εκτός έδρας νίκη πριν τη χθεσινή στο Περιστέρι, την οποία και πάλι καθόρισε με δυο ασίστ.
Με βάση μάλιστα τα στοιχεία των μετρήσεων από το VIS Track ο Λίνο είναι μέσα στην πρώτη τριάδα αθλητών της θέσης του που έπαιξαν όλη τη χρονιά στην Τούμπα, είτε πρόκειται για απόσταση διανυθείσα σε σπριντ, είτε σε γρήγορες ταχύτητες.

Αυτά είναι τα εμφανή, για τα οποία η Τούμπα σηκώνεται με κάθε αφορμή στο πόδι για να αποτίσει φόρο τιμής στον ψηλόλιγνο Βραζιλιάνο. Πολλές φορές πίσω από μια ιστορία αγάπης κερκίδας-παίκτη, κρύβεται μια ιστορία φθόνου ανάμεσα στον παίκτη και τους συμπαίκτες… Μαζί με το Λίνο, τρεις είναι οι αριστεροί μπακ που διεκδικούν μια θέση στον ΠΑΟΚ. Ας δούμε τι γνώμη έχουν οι άλλοι δυο:

Νίκος Σπυρόπουλος
"Ο Λίνο κερδίζει τον σεβασμό όλων μας, έχει τεράστια προσφορά στον ΠΑΟΚ. Ειδικά η επιθετική του ποιότητα είναι τόσο μεγάλη που βοηθά πάρα πολύ την ομάδα στο παιχνίδι της, με σέντρες και ασίστ. Ως άνθρωπος είναι ήρεμος, τα πηγαίνει καλά με όλους, είναι πάντα θετικός και φυσικά δεν υπάρχει μεταξύ μας καμία διάθεση ανταγωνισμού, παρότι διεκδικούμε την ίδια θέση".

Γιώργος Τζαβέλλας
"Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ πίστευα -και το δήλωσα και δημοσίως- ότι ο Λίνο είναι το καλύτερο μπακ στην Ελλάδα. Αυτό που δεν ήξερα είναι και το πόσο καλό παιδί είναι! Δεκτικός στην πλάκα, υποστηρίζει την ομάδα και τους συμπαίκτες του ακόμη και από τον πάγκο, αγαπάει και τιμάει τη φανέλα που φοράει, είναι ο απόλυτος επαγγελματίας. Για όλους μας είναι χαρά να δουλεύουμε μαζί του και μεγαλύτερη είναι η τύχη για τον ΠΑΟΚ"».



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved