Ναβάρο: «Τεστ για… πλέι οφ»

Ναβάρο: «Τεστ για… πλέι οφ»

Το παιχνίδι με τον Άρη στο «Θ. Κολοκοτρώνης» αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης να δείξει πως είναι έτοιμος για τα πλέι οφ σύμφωνα με τον Τσίμο Ναβάρο.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των Αρκάδων μίλησε στην κάμερα της «Nova» για τη «μάχη» της Κυριακής με τους Θεσσαλονικείς αλλά και τα στοιχεία που θα πρέπει να έχουν οι γηπεδούχοι για τη νίκη.

«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί πρέπει να παίξουμε καλά γιατί εκεί θα δοκιμαστούμε και θα δείξουμε αν είμαστε σε καλή κατάσταση για τα πλέι οφ που έρχονται σε λιγότερο από ένα μήνα», ήταν τα πρώτα του λόγια και στην συνέχεια μίλησε για:

Τι υπολογίζει περισσότερο στον Άρη: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, θέλουν να παίξουν για να δείξουνε ότι έχει δύναμη ακόμα η φανέλα τους, παίκτες που θέλουν να δείξουν πολλά πράγματα για να πλασαριστούν και σε κάποιες ομάδες, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό ξέρω μόνο».

Το αν έχει ξεχωρίσει ποδοσφαιριστές του Άρη: «Δεν ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές γιατί είναι Έλληνες και δεν μπορώ εύκολα να συγκρατήσω τα ονόματά τους, το μόνο που γνωρίζω είναι τον Αγκάνθο, ο οποίος είναι Ισπανός και βάζει γκολ πολύ εύκολα και πρέπει να δώσουμε προσοχή σ' αυτόν, αλλά και σε διάφορους άλλους».

Το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι γενικά θα είναι πολύ αγωνιστικό, πολύ δυνατό παιχνίδι μια που αυτοί όπως είπατε δεν έχουν τίποτα να χάσουν και έχουνε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές με πάθος, θα είναι ένα παιχνίδι δυνατό και θα' ναι ένα παιχνίδι που και εμείς θέλουμε πάρα πολύ να πλασαριστούμε όσο καλύτερα στα πλέι οφ και να δείξουμε ότι η ομάδα μας θα καταφέρει κάτι πολύ καλό».

Τι πρέπει να έχει ο Αστέρας για τη νίκη: «Να έχουμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, να παίζουμε το παιχνίδι που ξέρουμε να παίζουμε και να δημιουργήσουμε στις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, που σίγουρα θα μας δοθούν ευκαιρίες, να τις αξιοποιήσουμε και να τις κάνουμε γκολ».

 Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Άρση βαρών: έπεσε νεκρός ο Ολεξάντρ Πελεσένκο στον πόλεμο
Άρση βαρών: έπεσε νεκρός ο Ολεξάντρ Πελεσένκο στον πόλεμο
Αταμάν: «Παίζουμε καλό μπάσκετ και θέλουμε περισσότερα»
Αταμάν: «Παίζουμε καλό μπάσκετ και θέλουμε περισσότερα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved