Σάντσεζ: «Με λέει θαυματοποιό ο Βελλής»

Σάντσεζ: «Με λέει θαυματοποιό ο Βελλής»

Αισιόδοξος για την παραμονή του Απόλλων Σμύρνης στη Super League εμφανίζεται ο τεχνικός των «κυανόλευκων»

Με σαφώς λιγότερο άγχος και περισσότερη αισιοδοξία αντιμετωπίζει τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Απόλλων Σμύρνης μετά τη νίκη με 3-1 επί του Πλατανιά, με τον Σταμάτη Βελλή μάλιστα να χαρακτηρίζει θαυματοποιό τον Λόρι Σάντσεζ όπως τόνισε ο δεύτερος. Ο κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εξέφρασε μεν την αισιοδοξία του για την σωτηρία του Απόλλωνα αλλά θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους ενόψει των 6 τελευταίων αγωνιστικών.

«Το ποδόσφαιρο είναι πολύ περίεργο. Πριν από δύο εβδομάδες εδώ όλοι πίστευαν ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Τα ίδια και την περασμένη Παρασκευή, αλλά το Σάββατο πήραμε αποτέλεσμα. Σήμερα οι περισσότεροι είναι ενθουσιασμένοι. Σίγουρα είναι σημαντική νίκη. Τίποτα όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αναφορικά με την παραμονή μας στην κατηγορία. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είμαι σαφώς ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές. Όλοι έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, ελπίζω αυτό να μας βοηθήσει για το επόμενο ματς με τον ΟΦΗ» υπογράμμισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Ριζούπολης.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήταν σημαντικά τα δύο πρώτα γκολ που μπήκαν γρήγορα, αλλά και το ότι έγινε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο το 3-1. Αν παρέμενε το 2-1 όλα θα ήταν ανοιχτά στην αναμέτρηση».

Σχετικά με το «θαυματοποιός» που ακούγεται πλέον στη Ριζούπολη, ανέφερε: «Το προσωνύμιο "θαυματοποιός" μου το έδωσε ο κ. Βελλής, δεν το είχα στην Αγγλία. Ο Απόλλων είναι η τέταρτη ομάδα που αναλαμβάνω με στόχο τη σωτηρία. Μέχρι τώρα δεν έχω αποτύχει, έχω τρία στα τρία. Πιστεύω ότι μπορώ και εδώ να τα καταφέρω και ο Απόλλων να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα όμως, είναι και οι παίκτες. Είναι συνδυασμός».

Όσο για τις προθέσεις του Βελλή εφόσον ο Απόλλων μείνει τελικά στη Super League, σημείωσε: «Ο κ. Βελλής έχει δαπανήσει αρκετά χρήματα με αποκορύφωμα την επιστροφή του Απόλλωνα στη μεγάλη κατηγορία μετά από 13 χρόνια. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί αν μείνει η ομάδα θα θέλουν να μείνει ο κ. Βελλής, αλλά το τι θα κάνει εκείνος δεν το ξέρω. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πάντως, πως ο Βελλής και η οικογένεια του ζουν για τον Απόλλωνα».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved