Βλάχος: «Περήφανος που παίζω στον Άρη»

Βλάχος: «Περήφανος που παίζω στον Άρη»

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι από τις καλύτερες έδρες στην Ελλάδα τονίζει ο 22χρονος αμυντικός

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα προσπαθώντας να αποφύγει τον υποβιβασμό, ο Βαλεντίνος Βλάχος τονίζει πως είναι περήφανος που αγωνίζεται στον Άρη. Ο 22χρονος αμυντικός με συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League επεσήμανε πως το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μια από τις καλύτερες έδρες της Ελλάδας και δεν παρέλειψε να επισημάνει τη σημασία που έχει ο προσεχής αγώνας με τον ΟΦΗ για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πως νιώθεις που αγωνίζεσαι στον Άρη; Κάθε ποδοσφαιριστής θα ένιωθε περήφανος που αγωνίζεται σε μία τόσο μεγάλη, ιστορική και δημοφιλή ομάδα, όπως ο Άρης.

Πως ένιωσες όταν μπήκες για πρώτη φόρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»; Είχα ξαναμπεί ως αντίπαλος στο «Κλέανθης Βικελίδης». Τώρα πλέον ζω την ατμόσφαιρα ως παίκτης του Άρη και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι μία από τις καλύτερες έδρες στην Ελλάδα. Όταν έπαιξα πρώτη φορά στο ματς με την Ξάνθη ήμουν λίγο αγχωμένος αλλά ο κόσμος ήταν εκπληκτικός και με βοήθησε να το ξεπεράσω. Οι οπαδοί του Άρη δίνουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα, από την αρχή έως τη λήξη κάθε αγώνα.

Ποιες είναι οι αναμνήσεις που θα ήθελες να θυμάσαι και ποιες αυτές που θα ήθελες να ξεχάσεις από το πέρασμά σου από την Μπριζ; Δεν θα ήθελα να ξεχάσω κάτι, γιατί όλα αυτά είναι εμπειρίες και με βοηθούν να γίνομαι καλύτερος και να εξελίσσομαι όχι μόνον ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως άνθρωπος. Το καλοκαίρι επιστρέφω στην Μπριζ και θα είμαι πιο έτοιμος.

Αν σου δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστείς ξανά στο εξωτερικό θα το έκανες; Και Αν το έκανες, ποιο πρωτάθλημα θεωρείς ότι σου ταιριάζει καλύτερα; Σίγουρα θα το έκανα γιατί ήταν επιλογή μου να πάω στο εξωτερικό. Γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισα να πάω στην Μπριζ.

Επόμενος αγώνας με τον ΟΦΗ στην έδρα σας. Πόσο σημαντικός πιστεύεις ότι είναι για την παραμονή σας στην κατηγορία; Πλέον, στην κατάσταση που βρισκόμαστε ο κάθε αγώνας είναι σημαντικός. Προφανώς και αυτός απέναντι στον ΟΦΗ έχει μεγάλη σημασία.

Η ομάδα σκοράρει ένα γκολ κάθε δώδεκα τελικές προσπάθειες. Είναι ένα στοιχείο που σας προβληματίζει ως ομάδα; Είναι ένα πρόβλημα πάνω στο οποίο δουλεύουμε στις προπονήσεις. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να βελτιωθούμε, αλλά σίγουρα χρειάζεται και λίγη τύχη.

Τι υπόσχεση θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο του Άρη; Ξέρω πως ο κόσμος του Αρη είναι απογοητευμένος εξαιτίας των όσων συμβαίνουν στην ομάδα. Κι όμως, έρχεται σε κάθε γήπεδο και μας στηρίζει. Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω στους φιλάθλους είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους.

Με ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελες να αγωνιστείς ως συμπαίκτης και με ποιον ως αντίπαλος και γιατί; Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στο μυαλό μου. Σίγουρα είναι πολλοί οι παίκτες με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ, αλλά δεν μπορώ να πω ένα όνομα.

Πως και που φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 5-6 χρόνια; Δεν το έχω σκεφτεί. Μου αρέσει να ζω το τώρα.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χόμπι; Στον ελεύθερό μου χρόνο παίζω με τους φίλους μου μπάσκετ και βιντεοπαιχνίδια.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved