Στέφενς: «Άξια η νίκη του Παναθηναϊκού»

Στέφενς: «Άξια η νίκη του Παναθηναϊκού»

Απογοητευμένος από τον ΠΑΟΚ  για όσο έπαιζε με έντεκα ποδοσφαιριστές εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς ο οποίος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στάθηκε και στη διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ολλανδός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

 «Πρέπει να είμαι προσεκτικός στο τι θα πω. Νομίζω ότι η νίκη του Παναθηναϊκού είναι άξια. Όταν στο πρώτο λεπτό υπάρχει ένα οφσάιντ όπου ο διαιτητής δεν το δίνει, καταλαβαίνω τους ποδοσφαιριστές που δεν παίρνουν ρίσκα. Επίσης στη πρώτη κάρτα του Κατσουράνη παίρνει καθαρά τη μπάλα και μετά μου είπαν ότι η κόκκινη ήταν απευθείας και όχι κίτρινη, κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω. Μου είπαν ότι υπάρχουν ποινές αν ξεφύγεις και γενικά δεν θέλω να πω παραπάνω για τους διαιτητές. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν παίξανε καλά γιατί ήταν φοβισμένοι και μπορώ να το καταλάβω».

Για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα εκτός έδρας: «Δεν ανησυχώ και μπορώ να καταλάβω».

Γιατί ο ΠΑΟΚ έκανε μόνο μία ευκαιρία: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επιθετικός απ΄ ότι εμείς και άξιζαν τη νίκη. Μπορώ να καταλάβω όμως τους ποδοσφαιριστές. Πόσο απογοητευμένος γίνεσαι όταν παίζεις μακριά από την έδρα σου και έχεις τέτοιες αποφάσεις».

Για το αν πρέπει ο ΠΑΟΚ να προετοιμαστεί για την διαιτησία που μπορεί να έχει στα ματς: «Δεν είναι εύκολο αυτό. Ο ποδοσφαιριστής είναι αθλητής και θέλει να κερδίσει».

Για ποιο λόγο στέκεται σε δύο φάσεις μόνο όταν ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μόλις μία ευκαιρία: «Είπα κάτι διαφορετικό από αυτό που λέτε».

Έχει ευθύνες για την επιλογή της 11αδας και την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Φυσικά έχω ευθύνες. Δεν είμαι χαρούμενος όταν βλέπω κάποιους παίκτες της 11αδας να μην είναι σε καλή κατάσταση».

Για το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει κάποιο μεγάλο ματς πλην του ΠΑΟ στη Τούμπα: «Στον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και τώρα ήταν ο Παναθηναϊκός».

Αν του αρέσει η ομάδα που έχει φτιάξει: «Έχουμε καλή ομάδα, αλλά δεν το είδαμε σήμερα».

Για τον Ινσαουράλδε: «Δεν είναι έτοιμος ακόμα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει σέντερ μπακ είναι λογικό: «Έχουμε τον Βίτορ, τον Τζαβέλα ο οποίος παίζει καλά ως κεντρικός αμυντικός. Δεν συμφωνούμε στο ότι δεν είναι σέντερ μπακ. Έχουμε και τον Ινσουαράλδε, ενώ και ο Κατσουράνης παίζει εκεί.»

Για το αν θα πρέπει να αλλάξει κάτι για τις επόμενες αναμετρήσεις: «Πάντα πρέπει να αλλάζεις όταν χάνεις. Δεν θα αλλάζαμε πολλά για σήμερα»

Για την αλλαγή του Κάτσε και αν φοβήθηκε επειδή είχε κάρτα: «Ναι, γι΄ αυτό τον έβγαλα».

Για τις μονομαχίες που έχανε ο ΠΑΟΚ στο κέντρο: «Ήταν πιο επιθετικοί απ΄ ότι εμείς. Υπήρχε μεγαλύτερη επιθετικότητα από τον Παναθηναϊκό».

Για τις κάρτες των παικτών του από διαμαρτυρίες: «Δεν είμαι χαρούμενος από αυτό. Προσπαθώ να τους μεταφέρω ηρεμία και να τους βοηθήσω, όμως θέλουν να νικήσουν και έχουν ένταση. Μπορώ να καταλάβω όταν γίνεται η φάση στην αρχή να επηρεάζονται και ρώτησα τον τέταρτο και τον βοηθό αν ήταν οφσάιντ, γιατί εγώ το είδα δύο μετρά».

Για τον Κλάους και το γκολ του: «Γίναμε επικίνδυνοι στα τελευταία λεπτά, αλλά οι παίκτες μου πάλεψαν όταν μείναμε με 10».

Για το θέμα με τον Στοχ, ενώ ο Χακόμπο είναι παραγκωνισμένος για τον ίδιο λόγο έχοντας ζητήσει συγνώμη: «Είμαστε χαρούμενοι με τον Γλύκο. Ο Χακόμπο έκανε λάθος και δεν ήταν η πρώτη φορά και πέρυσι και φέτος, αλλά και στη προπόνηση πολλές φορές έκανε λάθη. Έχω μιλήσει μαζί του, σε προσωπικό επίπεδο τον συμπαθώ αλλά ήταν πολλά τα λάθη του. Ο Στοχ έκανε μόνο ένα. Τι θα μπορούσε να συμβεί αν τον επαναφέραμε; Ο Γλύκος παίζει μια χαρά. Αν επέστρεφε ο Χακόμπο ίσως να έπεφτε και η απόδοση του Γλύκου. Και δεν παίρνω μόνος μου μια απόφαση, έχω μιλήσει με τους παίκτες και τη διοίκηση γι αυτό».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Δώρο η φανέλα του Ναν σε πιτσιρικά που παρακαλούσε!
Δώρο η φανέλα του Ναν σε πιτσιρικά που παρακαλούσε!
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκληση ο Κόντης - «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκληση ο Κόντης - «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Bundesliga: Το σήκωσε αήττητη η Λεβερκούζεν!
Bundesliga: Το σήκωσε αήττητη η Λεβερκούζεν!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved