Πιαλόγλου: «Ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι»

Πιαλόγλου: «Ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι»

Η φωτογραφία των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών της Skoda Ξάνθης με τον Ντάνιελ Πράνιτς δεν ήταν η αιτία της αποχώρησής τους από την ομάδα, αλλά το περιστατικό που… ξεχείλισε το ποτήρι, σύμφωνα με τον Άρη Πιαλόγλου.

Ο πρόεδρος της ακριτικής ΠΑΕ, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» τόνισε πως η συμπεριφορά των δύο αθλητών δεν ήταν η πρέπουσα το τελευταίο διάστημα, ενώ σε περίπτωση που γίνονταν κάτι τέτοιο μεταξύ μελών των «αιωνίων», θα «έπεφτε η Ακρόπολη», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Πιαλόγλου μίλησε για:

Το αν η ανακοίνωση της Ξάνθη ήταν προσπάθεια δικαιολογίας της αποπομπής: «Εμείς δεν προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τη θέση και τη στάση μας, απλώς θέλουμε να γίνει κατανοητό στον φίλαθλο κόσμο, πως το απομονωμένο γεγονός ήταν η τελευταία… σταγόνα σε ένα υπερπλήρες… ποτήρι. Είναι λογικό ο κάθε ποδοσφαιριστής να έχει πρότυπο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα».

Επιλέξαμε τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, όπως και άλλους ακόμα και αυτοί επέλεξαν να έρθουν σε μας, δίνοντάς τους τις καλύτερες συνθήκες για να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα και γιατί όχι να κάνουν μία μεταγραφή σε μεγαλύτερη και καλύτερη ομάδα, όπως επιθυμούν και οι ίδιοι.

Αυτό ήταν η τελευταία… σταγόνα. Έχουν προειδοποιηθεί από την ΠΑΕ και τον τεχνικό διευθυντή. Όταν εμφανίζεται ένας ποδοσφαιριστής στο facebook και λέει «Παναθηναϊκάρα ολέ» και χτυπά το τηλέφωνό του με τον ύμνο του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ, δεν επιτρέπεται να αγωνίζεται στην ομάδα.

Εσείς θα βλέπατε έναν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να φωτογραφίζεται με τον Μήτρογλου; Και αντίθετα… αν ένας παίκτης του Ολυμπιακού έβγαινε φωτογραφία με ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Θα έπεφτε η Ακρόπολη. Θα την έριχναν οι ίδιοι οι οπαδοί».

Το αν θα ήταν σωστό να συμβεί κάτι τέτιοι: «Σε ποια χώρα ζείτε; Ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει σε ένα σωματείο είναι δυνατό να έχει πρότυπο μία άλλη ομάδα; Γιατί δεν πήγε σε άλλη ομάδα;».

Τη φωτογραφία των δύο ποδοσφαιριστών: «Απομονώνετε το τελευταίο γεγονός. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το… ποτήρι. Όταν έχουν τον ύμνο του Παναθηναϊκού και αναφέρουν διάφορα σχόλια στο facebook, γιατί μιλάμε; Όταν θα του δώσεις τη φανέλα της Ξάνθης δεν πρέπει να παίζει για την Ξάνθη;».

Τον στόχο της Ξάνθης στις Ακαδημίες: «Η αξία κάποιου ποδοσφαιριστή, όταν φτάνει σε ηλικία 20 ετών θα πρέπει να υπάρχει και το μυαλό. Έχει μεστώσει και περιμένεις, εκτός από το ταλέντο και να υπάρχει μυαλό για να παίξει. Αυτό που κάνουμε εμείς είναι να βγάζουμε παιδιά για την ανδρική ομάδα και σε κανέναν δεν θα σταθούμε εμπόδιο να κάνουν καριέρα σε μεγάλη ομάδα».

Τις προηγούμενες συστάσεις προς τους ποδοσφαιριστές: «Προσπάθησε να διευθετηθεί. Γίνονται συστάσεις και όταν φτάσεις στο απροχώρητο δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Εμείς δεν μπορούμε σε σκεπτικό κάθε φιλάθλου να μπαίνουμε και να απαντάμε με ανακοινώσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η ανακοίνωση της Ξάνθης για την αποπομπή των πιτσιρικάδων λόγω... Πράνιτς

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Όλα τα βίντεο από το ΟΑΚΑ στο Onsports TV



NBA: Οι Πέισερς νίκησαν τους Νικς κι έστειλαν τη σειρά στο Game 7 – Δείτε τα highlights
NBA: Οι Πέισερς νίκησαν τους Νικς κι έστειλαν τη σειρά στο Game 7 – Δείτε τα highlights
Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved