Λαδάκης: «Κρατάμε μικρό καλάθι»

Λαδάκης: «Κρατάμε μικρό καλάθι»

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του στη Λεωφόρο αλλά όχι… συνεπαρμένος εμφανίστηκε ο Αντώνης Λαδάκης σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM.

«Μαζεύουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς για να μην έχουμε πρόβλημα στο τέλος. Έχουμε καταφέρει περισσότερα από όσα περιμέναμε αν και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προεξοφλήσεις κάτι. Εμείς με τη δουλειά και την άνοδό μας, είμαστε απόλυτα δίκαια εκεί που είμαστε. Ίσως να μπορούσαμε να έχουμε δύο βαθμούς περισσότερους», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος άσος του Πανθρακικού.

Ο Αντώνης Λαδάκης στη συνέχεια επεσήμανε ότι: «Είμαστε καινούργια ομάδα και θέλαμε χρόνο για να είμαστε έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική. Στην αρχή είχαμε θέματα, αλλά σιγά σιγά μαθαίνει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, γινόμαστε καλύτεροι σαν σύνολο και από ένα σημείο και μετά έχουμε κάποια καλά στοιχεία σαν ομάδα και περιμέναμε να δείξουμε τέτοια εικόνα».

Ενώ για το τι σκεφτόταν πριν το ματς, σχολίασε: «Εγώ σκεφτόμουν τι πρέπει να κάνουμε για να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Σε κάθε ματς σκέφτεσαι μόνο τη νίκη. Σε μια μεγάλη ομάδα και σε δύσκολη έδρα θες το κάτι παραπάνω όπως και λίγη τύχη. Αυτό σκεφτόμουν, τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη.

Εμείς θέλαμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό στην κόντρα επίθεση. Είναι μια ομάδα που ανεβάζει παίκτες μπροστά, χωρίς να προσέχει την άμυνα. Καταφέραμε σε κάποιες φάσεις να βγούμε στην κόντρα. Βρίσκαμε πολλούς χώρους. Θα μπορούσαμε να τους εκμεταλλευτούμε και καλύτερα».

Σε ερώτηση για τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Περιμέναμε μια ομάδα που τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο, έχει καλή κυκλοφορία και για να πάρεις αποτέλεσμα έπρεπε να μείνεις συγκεντρωμένος. Δεν έπρεπε να τους αφήσεις να σου κάνουν ευκαιρίες, με παίκτες όπως ο Φιγκερόα και ο Μπεργκ. Κλείσαμε καλά τους χώρους, δεν αφήσαμε κενά στην περιοχή μας, δεν μας απείλησαν και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Με βάση την αγωνιστική απόδοση είναι καλύτερος απ’ ότι περίμενα. Βλέπω στοιχεία στον Παναθηναϊκό που είναι καλά. Έχει ένα αγωνιστικό πλάνο. Θα πρέπει να προσέξει ότι αφήνει πολλούς χώρους κενούς πίσω. Ομάδες που είναι καλά διαβασμένες θα δημιουργήσουν προβλήματα. Θέλει πολύ προσπάθεια και να δείχνουν υπομονή σε παιχνίδια που «στραβώνουν». Ο Παναθηναϊκός θα βγει κερδισμένος από το ρόστερ που έχει.

Είναι δύσκολο να κερδίζει ο καθένας μέσα στη Λεωφόρο. Δύσκολα θα χάσει ξανά και δύσκολα θα δώσει δικαίωμα σε ομάδες να πάρουν τρίποντο στην έδρα τους. Θεωρώ πως θα σπανίζουν τέτοια αποτελέσματα».

Τέλος, για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα του, είπε: «Είναι νωρίς ακόμα, έχει πολλές αγωνιστικές μπροστά. Οι αποστάσεις από την πεντάδα μέχρι τον υποβιβασμό είναι πολύ μικρές. Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Επειδή το ξέρουμε καλά στην ομάδα μας, κρατάμε μικρό καλάθι και περιμένουμε τα παιχνίδια που έρχονται να έχουμε την ίδια συγκέντρωση για να αποφύγουμε τα προβλήματα».



EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved