ΟΦΗ: Ανανέωσε ο Μονιάκης

ΟΦΗ: Ανανέωσε ο Μονιάκης

Κάτοικος… Ηρακλείου, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2015 θα παραμείνει ο Μανώλης Μονιάκης.

Ο Έλληνας αμυντικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη και συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους, με την προοπτική της αναπροσαρμογής των οικονομικών όρων της συμφωνίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Μανόλη Μονιάκη ως το καλοκαίρι του 2015. Ο Μονιάκης που είχε συμβόλαιο μέχρι τις 31-6-2014 συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη και αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους για ένα ακόμα χρόνο με προοπτική να υπάρξει σύντομα και νέα αναπροσαρμογή του συμβολαίου».

«Ο ΟΦΗ είναι το σπίτι μου»

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής μίλησε στο επίσημο site των Κρητικών, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ανανέωση.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου καθώς, όπως είναι γνωστό, ο ΟΦΗ είναι το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και την τεχνική ηγεσία για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και να είναι σίγουροι ότι δεν θα την προδώσω ποτέ», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Φέτος γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με πέρυσι και θα πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ που μαζί με τον φανταστικό μας κόσμο θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και να κάνουμε μια νέα αρχή.

Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες, όμως μέχρι τώρα για διάφορε συγκυρίες δεν μπορέσαμε να πάρουμε σε βαθμούς αυτό που αξίζουμε ως ομάδα. Όμως όλοι μαζί την Κυριακή θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Έλληνας άσος.



ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved