Καμπάνταης: «Να είμαστε απειλητικοί επιθετικά»

Καμπάνταης: «Να είμαστε απειλητικοί επιθετικά»

Την έδρα του πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Πανιώνιος κόντρα στον Πανθρακικό, όπως τόνισε ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ο έμπειρος επιθετικός μιλώντας στην κάμερα της Nova επισήμανε πως οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει να προσέξουν την άμυνά τους και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμπάνταη:

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Πανθρακικό: «Ο Πανθρακικός απ' ότι έχει δείξει, όπως και εμείς φυσικά, έχει ισορροπημένα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Εμείς μετράμε 4 βαθμούς. Θα είναι σίγουρα δύσκολο ματς γιατί έχει δείξει και στα τρία παιχνίδια καλό πρόσωπο η ομάδα του Πανθρακικού. Πρέπει να κοιτάξουμε να διασφαλίσουμε πρώτα το μηδέν στην άμυνά μας και φυσικά επειδή παίζουμε στην έδρα μας να είμαστε απειλητικοί επιθετικά και να εκμεταλλευτούμε όποια ευκαιρία μας δοθεί».

Για το αν βλέπουν και οι παίκτες το ματς ως "παιχνίδι-εξάποντο": «Σε συζητήσεις που έχουν γίνει με όλο το τιμ, με τον προπονητή, έχει ειπωθεί και είναι αλήθεια. Είναι μία ομάδα η οποία έχει τους ίδιους στόχους μ' εμάς. Νομίζω ότι όποια ομάδα κερδίσει αυτό τον αγώνα, αν και έχουμε δρόμο ακόμα, θα είναι σίγουρα θετικό γιατί αφήνει την άλλη πίσω στη βαθμολογία».

Για τη βαριά ήττα στον ΠΑΟΚ: «Μετά από κάθε αγώνα, και στα καλά και στα άσχημα, γίνετε η απαραίτητη συζήτηση γύρω από το κάθε ματς που περνάει. Όπως ξεχνάς τα καλά αποτελέσματα όπως με τον Παναθηναϊκό, ξεχνάς και τα άσχημα. Σίγουρα 4 γκολ είναι αρκετά, αλλά νομίζω ότι η ομάδα έχει να δείξει καλύτερο πρόσωπο στην πορεία του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα, θα είναι ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια για να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Για το αν βλέπουν τον Πανθρακικό σαν μια νέα αρχή: «Δεν νομίζω ότι είναι νέο ξεκίνημα. Είναι πολύ νωρίς. Κάθε ματς ο Πανιώνιος πρέπει να το κοιτάζει ξεχωριστά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα στον σύλλογο. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα».



Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved