Παναθηναϊκός: Αποφασισμένοι… οι «νέοι» (photos+videos)

Παναθηναϊκός: Αποφασισμένοι… οι «νέοι» (photos+videos)

Τα μεταγραφικά του αποκτήματα, στην περίοδο του καλοκαιρού, παρουσίασε επίσημα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και άπαντες εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να πετύχουν με την «πράσινη» φανέλα.

Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν αυτός που παρουσίασε τους Μπεργκ, Σίλντενφελντ, Μέντεζ, Καρέλη, Αμπεΐντ, Νάνο και Κουτρουμπή, οι οποίοι μίλησαν για τη νέα… σελίδα στην καριέρα τους.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Νάνο, ο οποίος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εμπειρία. Πρόκειται για ένα σημαντικό άλμα στην καριέρα μου και βρίσκομαι εδώ για να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του, ο Αμπεΐντ, σχολίασε: «Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Πρόκειται για μια νέα πρόκληση σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Εύχομαι να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο σε αυτή τη σεζόν».

Στην συνέχεια, ο Μάρκους Μπεργκ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μεταγραφή: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ, είναι κάτι σαν μια νέα αρχή και ελπίζω όλα να πάνε καλά, ώστε να μπορέσει η ομάδα να κερδίσει κάτι».

Ερωτηθείς για το πότε θεωρεί πως θα είναι έτοιμος αγωνιστικά να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Καλή ερώτηση. Προπονούμαι σκληρά καθημερινά, πιστεύω ότι θα πηγαίνω όλο και καλύτερα. Η προπόνηση θα δείξει τα αποτελέσματα της στους αγώνες και πιστεύω ότι όσο θα περνάει ο καιρός θα βρίσκομαι ολοένα και σε καλύτερη κατάσταση».

Παράλληλα, ο Σουηδός απάντησε και για το αν αγχώνεται από το γεγονός πως το γκολ εξαρτάται από τον ίδιο: «Ως επιθετικός έχεις πάντα πίεση να πετύχεις γκολ, άρα το βασικό είναι να βρίσκομαι στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή. Το σημαντικό είναι να πετυχαίνουμε γκολ και νίκες».

Αναφορικά με τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει στους «πράσινους», ο Μάρκους Μπεργκ, ανέφερε: «Είναι μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη, όλοι το γνωρίζουν και θέλω να βρίσκομαι στην ομάδα και να την βοηθήσω να βελτιωθεί. Θέλω αποτελέσματα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο που με έπεισε να έρθω».

Έπειτα, ο λόγος πέρασε στον Μέντεζ, ο οποίος σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτή την ευκαιρία, ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα. Μίλησα με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή, μου ανέλυσαν το πλάνο τους και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Σίλντεφελντ, ανέφερε αρχικά: «Συμφωνώ με τους συμπαίκτες μου και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Αγωνίστηκα πέρυσι στον ΠΑΟΚ, γνωρίζω το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Απομένει να μάθω την ομάδα και με συγκέντρωση θα δώσω το μάξιμουμ για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Και συνέχισε: «Έχουμε καλούς νέους παίκτες και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να πεις τι θα ξημερώσει. Ο σκοπός μας είναι να πετυχαίνουμε νίκες. Θα πω τι θα ήθελα για τη νέα σεζόν. Να είμαστε στην πρώτη τριάδα. Έχουμε καλή ομάδα, καλό προπονητή και δεν φοβάμαι».

Για το αν φοβάται ότι θα χάσει τη θέση του στην Εθνική Κροατίας, επειδή ο Παναθηναϊκός δεν συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, υποστήριξε: «Μίλησα με τον προπονητή μου στην εθνική ομάδα πριν έρθω, μου είπε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Όσο θα παίζω στον Παναθηναϊκό και είμαι καλά, τότε δεν θα έχω πρόβλημα με την Εθνική. Μίλησα με φίλους μου για τον Παναθηναϊκό και την πόλη και αφού πήρα πληροφορίες, η απόφαση μου ήταν εύκολη και γι' αυτό βρίσκομαι εδώ».

Παράλληλα, ο διεθνής αμυντικός μίλησε και για τον ηγετικό ρόλο που θα πρέπει να αναλάβει στην ομάδα, μια και είναι από τους μεγαλύτερους ηλικιακά που θα βρίσκεται στην ενδεκάδα: «Είναι λίγο περίεργο να είμαι εγώ ο μεγαλύτερος, αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό. Θυμάμαι ακόμα όταν μικρός ξεκινούσα... Η ομαδική δουλειά είναι το πιο σημαντικό. Για μένα αποτελεί χαρά που βρίσκομαι εδώ και αν χρειαστεί να μιλήσω στους συμπαίκτες μου θα το κάνω. Αν χρειαστεί να μου μιλήσουν, θα τους ακούσω. Το παν είναι να πάνε όλα καλά με την ομάδα».

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος σχολίασε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ήρθα σε μια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες και με τα παιδιά που αποκτήθηκαν, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά».

Και συνέχισε για το πέρασμά του από την Ρωσία: «Δεν πάνε όλα βάσει σχεδίου. Πήγα στη Ρωσία με σκοπό να μείνω εκεί και να πάρω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Δεν πήρα τα παιχνίδια που ήρθα και ήρθα στον Παναθηναϊκό για να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».

Ερωτηθείς για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο «Απ. Νικολαΐδης», ανέφερε: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό, γιατί έχουμε τους φιλάθλους δίπλα μας και η επιστροφή στη Λεωφόρο είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς. Θα μας δώσει ψυχολογία στους αγώνες, γιατί νιώθουμε ότι μας στηρίζουν».

Τέλος, ο Γιώργος Κουτρουμπής, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Είναι πολύ σημαντικό που ήρθε ο Γκόρντον στην ομάδα, γιατί πέρυσι ήμουν σε μια ομάδα που ήμασταν περισσότεροι μικροί. Επομένως θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του. Επειδή έζησα την ομάδα της ΑΕΚ. Έχει πολλές διαφορές. Δεν είχε διοίκηση, πηγαίναμε μόνοι μας... Τα πράγματα είναι διαφορετικά στον Παναθηναϊκό και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Δείτε τις δηλώσεις του Μεχντί Αμπεϊντ:

Η τοποθέτηση του Μάρκους Μπεργκ:

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κουτρουμπή:

Δείτε τα λόγια του Γκόρντον Σιλντενφελντ:

Οι δηλώσεις Μέντες Ντα Σίλβα:

Η τοποθέτηση του Νάνο:

Παναθηναϊκός: Αποφασισμένοι… οι «νέοι» (photos+videos)



Παναθηναϊκός AKTOR: Τώρα... μιλάει το ΟΑΚΑ - Κυκλοφόρησαν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια του Game 5
Παναθηναϊκός AKTOR: Τώρα... μιλάει το ΟΑΚΑ - Κυκλοφόρησαν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια του Game 5
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και οι ώρες των Game 5 για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και οι ώρες των Game 5 για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
Ολυμπιακός: Αποθέωση στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά το θρίαμβο με Άστον Βίλα - «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»
Ολυμπιακός: Αποθέωση στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά το θρίαμβο με Άστον Βίλα - «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»
NBA: Τέλος η σεζόν για Μπακς - Αποκλεισμός από τους Πέισερς
NBA: Τέλος η σεζόν για Μπακς - Αποκλεισμός από τους Πέισερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved