Νέτσιντ: «Θέλω τον τίτλο» (video)

Νέτσιντ: «Θέλω τον τίτλο» (video)

Ο Τόμας Νέτσιντ μίλησε μετά το φιλικό με τη Νις και υποστήριξε πως στόχος του είναι να βοηθήσει όσο μπορεί τον ΠΑΟΚ να πετύχει τον στόχο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην κάμερα του καναλιού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο youtube μίλησε ο Τόμας Νέτσιντ, μετά την πρώτη του συμμετοχή – έστω και σε φιλικό αγώνα – με τα φανέλα του «δικεφάλου του Βορρά». Ο Τσέχος άσος υποστήριξε πως το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να βοηθήσει όσο μπορεί τους Θεσσαλονικείς να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ τόνισε πως στην Τούμπα αισθάνεται σαν… στο σπίτι του καθώς οι οπαδοί της ομάδας του είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα.

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, την περίμενα αυτή τη στιγμή. Είχα παίξει ξανά σ' αυτό το γήπεδο πριν τρία χρόνια, αλλά ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ τώρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Τόμας Νέτσιντ και πρόσθεσε: «Νιώθω έτοιμος, βρίσκω σιγά σιγά τη φόρμα μου. Είμαι μόλις τρεις μέρες εδώ, σταδιακά θα ανεβαίνω και νιώθω πολύ σίγουρος. Πιστεύω πως σύντομα θα είμαι σε φουλ φόρμα. Χρειάζονται προπονήσεις και παιχνίδια αλλά πιστεύω πως σύντομα θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν σκέφτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Χάρηκα από την πρώτη στιγμή με την πρόταση γιατί ξέρω πως ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με καταπληκτικούς φιλάθλους. Δεν το σκέφτηκα καθόλου, ήθελα να έρθω».

Ενώ για το αν θέλει να συνεχίσει και μετά τον δανεισμό του, σχολίασε: «Είναι νωρίς για κάτι τέτοιο. Θα είμαι για ένα χρόνο εδώ, αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να δουλέψω για τον ΠΑΟΚ, να σκοράρω για τον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο το δυνατό ψηλότερα. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο».

Τέλος, για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος είπε: «Ήρθα στον ΠΑΟΚ γιατί έχει μεγάλους στόχους. Και για μένα στόχος είναι το πρωτάθλημα, είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας».

Δείτε το βίντεο:



Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved