Κέρκυρα: Βολές σε Κουτσουρή και απαίτηση για σεβασμό

Κέρκυρα: Βολές σε Κουτσουρή και απαίτηση για σεβασμό

Μετά το πέρας του Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε το βράδυ της Τρίτης (25/06), η ΠΑΕ Κέρκυρα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον πρόεδρο της Κασσιώπης για την αθέτηση της συμφωνίας των δυο συλλόγων αλλά και σε όσους δεν σέβονται την ιστορία και την πορεία των «Φαιάκων».

Στην Κέρκυρα ήταν γνωστό πως ο Γιώργος Λιμπάντσης και ο Χάρης Κουτσούρης είχαν φτάσει σε οριστική συμφωνία για την εξαγορά του ΑΦΜ της Κασσιώπης από την ΠΑΕ Κέρκυρα. Ωστόσο, οι δηλώσεις που έκανε ο δεύτερος σε τοπικό ραδιοσταθμό έβαλαν… μπουρλότο στο «deal» και έτσι το θέμα δεν προχώρησε.

Οι «Φαίακες» από την πλευρά τους ξεκαθάρισαν πως έχουν πλάνο για τη νέα σεζόν στη Football League και μετά το ΔΣ που έγινε το βράδυ της Τρίτης (25/06) εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία θέτουν το ζήτημα στην πραγματική του διάσταση ενώ επίσης απαιτούν τον σεβασμό που αρμόζει στην ιστορία του ΑΟ Κέρκυρα.

Η ανακοίνωση:

«Προς αποκατάσταση της ταλαιπωρημένης, τις τελευταίες ημέρες, αλήθειας και προς ενημέρωση του κόσμου της ομάδας, μετά το πέρας του χθεσινοβραδινού (Δευτέρα, 25/6) ΔΣ, γνωστοποιούμε τα εξής...

Την περασμένη Πέμπτη (20/6) το βράδυ και με ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα ατζέντας την εξαγορά από την ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ του ΑΦΜ της ΠΑΕ Κασσιώπη, μέσω της πλήρους ανάληψης των χρεών της (τα περί συγχώνευσης και τα όποια παρελκόμενα υπήρξαν, επιεικώς, αποκυήματα φαντασίας), οι ιδιοκτήτες των δύο ΠΑΕ, παρουσία των νομικών συμβούλων τους, συναντήθηκαν σε προκαθορισμένο, ΤΕΛΙΚΟ, ραντεβού, σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών και κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για την πραγματοποίηση του deal.

Παρ’ όλα αυτά και προς γενική έκπληξη, την επομένη, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Κασσιώπη, κ. Χάρης Κουτσούρης, φρόντισε να αθετήσει τα μόλις προ ωρών συμπεφωνηθέντα. Και μάλιστα, άκομψα - μέσω... τηλεοπτικής εκπομπής, δίχως να μπει καν στον κόπο να ενημερώσει κανέναν!

Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ τονίζει κατηγορηματικά και αδιαπραγμάτευτα ότι δεν ανέχεται από οιονδήποτε να «παίζει» με το όνομα της ομάδας μας. Ούτε να βλέπει τρίτους να επιχειρούν να το «εκμεταλλευτούν» για φθηνούς μικροπολιτικούς κι επικοινωνιακούς σκοπούς.

Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ έχει όνομα βαρύ, ιστορία, έμβλημα, κόσμο και μία πορεία καταξίωσης, που αξίζουν δέκα και είκοσι φορές πάνω από... 500.000 ευρώ. Ο σεβασμός απέναντί του, δεν είναι απλό ζητούμενο. Αλλά ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Και καλό είναι να το καταλάβουν όλοι. Γιατί ήδη, χάθηκε αρκετός πολύτιμος χρόνος ενόψει της νέας σεζόν...».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved