Σαρ: «Θέλω να μείνω στον ΟΦΗ»

Σαρ: «Θέλω να μείνω στον ΟΦΗ»

Θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Μοχάμεντ Σαρ.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός των «ασπρόμαυρων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio» του Ηρακλείου για την παρουσία του στον… τελικό με τον Ατρόμητο, όπου αγωνιζόταν για μεγάλο διάστημα με πρόβλημα, την ισοπαλία του Ομίλου με την ομάδα του Περιστερίου αλλά και τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο δυναμικός αμυντικός μίλησε για:

Το γεγονός πως συνέχισε να αγωνίζεται παρά τον τραυματισμό του: «Στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω. Το ίδιο και στο ποδόσφαιρο. Συνέχισα στο παιχνίδι παρά τον τραυματισμό μου γιατί δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Το έκανα γιατί το πίστευα και επειδή το ένιωθα. Είναι καλό για τους συμπαίκτες μου να με βλέπουν να συνεχίζω και να έχω την δυνατότητα να τους βοηθάω. Από μικρό παιδί ο πατέρας μου, μου έμαθε να παλεύω στη ζωή μου με όλες μου τις δυνάμεις. Αυτό κάνω και στο ποδόσφαιρο».

Τι έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Σε κάθε παιχνίδι δίνω την καρδιά μου και την ψυχή μου. Δεν έχω μάθει να χάνω, ούτε να τα παρατάω. Χθες, ένιωθα ότι έπρεπε να συνεχίσω μέχρι το τέλος για να βοηθήσω τον ΟΦΗ. Το πιο εύκολο θα ήταν για εμένα να βγω έξω από το παιχνίδι αφού ήμουν τραυματίας. Στο ημίχρονο, ο προπονητής μου, μου είπε ότι θα γίνω αλλαγή και του είπα «όχι, δεν βγαίνω από το γήπεδο».

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Είχαμε το δοκάρι στην πρώτη ευκαιρία μας στο παιχνίδι όμως ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που πέτυχε πρώτος το γκολ και μας αποδιοργάνωσε λίγο. Όμως, δείξαμε ότι θέλαμε πολύ να αποδείξουμε την αξία μας και δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι παλεύοντας μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή».

Την ανατροπή: «Ξέρεις όταν το σκορ είναι 1-2 ή 1-3 συνεχίζεις να παλεύεις για να το ανατρέψεις. Στο 0-2 δεν είχε χαθεί τίποτα και εμείς έπρεπε να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε ότι καλύτερο. Όταν ξέρεις από ποδόσφαιρο, έχεις αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο πρέπει να παλεύεις μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει, το παιχνίδι δεν τελειώνει. Αν είχαμε 5 λεπτά ακόμα, ίσως να πετυχαίναμε και τρίτο γκολ που θα μας έδινε τη νίκη».

Την κατάθεση ψυχής των παικτών του ΟΦΗ: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς και παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος. Και πραγματικά δεν γνωρίζω πως αυτή η ομάδα έχασε από τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική. Σίγουρα, είχαμε πίεση και άγχος γιατί θέλαμε πολύ το παιχνίδι παίζοντας με έναν αντίπαλο που δεν είχε να χάσει τίποτα. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει άγχος και οι νεαροί παίκτες να κάνουν κάποια λάθη. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε έναν βαθμό. Το χειρότερο θα ήταν να έχουμε χάσει. Όμως δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι και παλέψαμε μέχρι το τέλος».

Το αν σκέφτονταν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων: «Όχι δεν με ενδιαφέρει να ασχολούμαι με τις άλλες ομάδες. Με ενδιαφέρει μόνο η δική μας ομάδα. Εγώ πληρώνομαι από τον ΟΦΗ για να κερδίζω και για κανένα άλλο αποτέλεσμα. Και για αυτό παίζω. Όταν ισοφαρίσαμε, ένας συμπαίκτης μου με ενημέρωσε για το παιχνίδι της ΑΕΚ και μου είπε πως είναι καλός και ο ένας βαθμός».

Το ότι είπε πως δεν έχει ξαναζήσει τέτοια συναισθήματα: «Στην καριέρα μου, τέτοιο συναίσθημα όπως το χθεσινό το ένιωσα σε ένα ακόμα παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης όταν χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι με 3-1 και έπρεπε να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Θυμάμαι ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν ήμουν καλός. Χθες, ένιωσα ένα απίστευτο συναίσθημα και ήμουν πολύ χαρούμενος που βοήθησα τον ΟΦΗ να πάρει έναν σημαντικό βαθμό από αυτό το παιχνίδι. Αν έβγαινα από το παιχνίδι και δεν συνέχιζα τότε θα είχα προδώσει τον πατέρα μου που δεν είναι πλέον στην ζωή και που μου έλεγε από μικρός να προσπαθώ συνέχεια και να παλεύω στην ζωή μου. Όταν τραυματίστηκα, θυμήθηκα τον πατέρα μου και αυτά τα λόγια που συνεχίζουν να είναι μέσα μου».

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Με τον Ατρόμητο προσπαθήσαμε αρκετά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και μπορούμε να τα καταφέρουμε και την Κυριακή. Θα πάμε για να κερδίσουμε, δεν θα έχουμε τόσες απουσίες και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Την παραμονή του στον ΟΦΗ: «Γιατί όχι; Αν ο πρόεδρος θέλει να μείνω, θα μιλήσουμε. Γνωρίζουμε όμως ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη οικονομικά. Όμως, μπορούμε να συζητήσουμε και να μείνω για 1 ή και 2 χρόνια στον ΟΦΗ. Μου αρέσει εδώ, παίζω σε μια καλή ομάδα και γιατί να μην προσπαθήσουμε να βρούμε μια καλή συμφωνία για να παραμείνω στην ομάδα. Εγώ ζω την κάθε μέρα ξεχωριστά και δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, θα συζητήσουμε για να δούμε τι θα γίνει».



Euroleague: Την Τετάρτη το Game 5 για Μονακό και Φενέρμπαχτσε
Euroleague: Την Τετάρτη το Game 5 για Μονακό και Φενέρμπαχτσε
ΑΕΚ: Η ευεργετική διακοπή για Λιβάι και ο στόχος του Αλμέιδα
ΑΕΚ: Η ευεργετική διακοπή για Λιβάι και ο στόχος του Αλμέιδα
NBA: Οι Μάβερικς λύγισαν τους Κλίπερς και προκρίθηκαν, ισοφάρισαν οι Μάτζικ
NBA: Οι Μάβερικς λύγισαν τους Κλίπερς και προκρίθηκαν, ισοφάρισαν οι Μάτζικ
Τραγωδία για Βλάντο Τζούροβιτς - Εντοπίστηκε νεκρός ο γιός του σε δάσος στο Βελιγράδι
Τραγωδία για Βλάντο Τζούροβιτς - Εντοπίστηκε νεκρός ο γιός του σε δάσος στο Βελιγράδι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved