Λένσε: «Θα είναι ωραία να πάρουμε το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ»

Λένσε: «Θα είναι ωραία να πάρουμε το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ»

Σε χρυσή μεταγραφή του Ιανουαρίου εξελίχθηκε ο Λάζλο Λέντσε στον Αστέρα Τρίπολης, με τρία γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο 24χρονος Ούγγρος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο match programme της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανθρακικό, όπου μίλησε για το ονειρεμένο ντεμπούτο του στη Βέροια, τους στόχους του με τους Αρκάδες, αλλά και για τους παίκτες που έχει ως πρότυπο.

Ο Λάζλο Λέντσε γεννήθηκε στις 02 Ιουλίου 1988, έχει ύψος 1.79, ζυγίζει 77 κιλά και ξεκίνησε να παίζει από την GYOR, ενώ η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από την ΜΤΚ Βουδαπέστης και συνεχίστηκε το 2010 στη Βιντεότον.

Στην Βιντεότον αγωνίστηκε ένα χρόνο, καθώς το 2011-12 δόθηκε δανεικός στην Κεσκεμέτι, με την οποία είχε 21 συμμετοχές και 15 γκολ. Το πρώτο εξάμηνο της αγωνιστικής περιόδου 2012-3 δόθηκε δανεικός στη Χάποελ Κιριάτ Σμόνα του Ισραήλ με την οποία είχε 18 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Με τους Ισραηλινούς μάλιστα ο Λέντσε έπαιξε στα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Ο Λέντσε είναι από τους ποδοσφαιριστές που έδειξε το ταλέντο του από μικρή ηλικία, με αποτέλεσμα να έχει παίξει 10 φορές με την U-21 της Ουγγαρίας. Ο Λέντσε φοράει στον Αστέρα το Νο29 προς τιμήν ενός μεγάλου Ούγγρου επιθετικού, του Μίκλος Φεχέρ και στην Τρίπολη τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ η παρουσία του συμπατριώτη του Μάρτον Φούλοπ. Ο ένας σώζει την εστία του Αστέρα και ο άλλος έχει αναλάβει να σκοράρει στις αντίπαλες εστίες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λέντσε:

-Πως ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο;

«Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο σε ηλικία πέντε ετών στην GYOR και αυτός που με παρότρυνε να ασχοληθώ ήταν ο πατέρας μου, που έπαιζε επαγγελματικά μπάλα».

-Πόσο έχεις προσαρμοστεί στην Τρίπολη και στον Αστέρα;

«Χάρη στον Μάρτον Φούλοπ έχω προσαρμοστεί πολύ γρήγορα και έχω συνηθίσει και τα υπόλοιπα παιδιά στην ομάδα. Στα αποδυτήρια με έχουν βοηθήσει όλοι και αυτό έχει διευκολύνει την προσαρμογή μου. Διασκεδάζω και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον Αστέρα».

-Ονειρεμένο ντεμπούτο έκανες στην Βέροια με το γκολ που σημείωσες…

«Είναι πάντα ωραίο να κάνεις ντεμπούτο και να σκοράρεις. Κάθε επιθετικός ζει για να σκοράρει. Με το γκολ αυτό εκτός ότι κέρδισε ο Αστέρας, πήρα αυτοπεποίθηση και για τα υπόλοιπα παιχνίδια».

-Πως βλέπεις το σημερινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό;

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα που έχουν απομείνει μέχρι το φινάλε της περιόδου και αν κερδίσουμε πλησιάζουμε περισσότερο στη δεύτερη θέση. Παίζουμε στο σπίτι μας, είμαστε πολύ καλοί φέτος στην έδρα μας και είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-Την Τετάρτη η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πλατανιά στην Τρίπολη…

«Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα από τον πρώτο αγώνα με τα δύο γκολ που σημειώσαμε, αλλά δεν πρέπει να φεύγουν τα πόδια μας από το έδαφος και να δούμε με πολύ σοβαρότητα το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας για την φετινή σεζόν».

-Μέχρι που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει ο Αστέρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο;

«Θέλουμε να κρατήσουμε την δεύτερη θέση στην βαθμολογία. Είμαστε σε θέση οδηγού τώρα. Οι υπόλοιποι  κυνηγάνε την 2η θέση, ενώ εμείς πρέπει να την κρατήσουμε. Δεν θα ήμασταν φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές, αν δεν θέλαμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό και από εκεί και πέρα όλα γίνονται. Θα είναι πολύ ωραίο να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου μαζί με τους φιλάθλους μας στο Ολυμπιακό Στάδιο».

-Το Νο29 που φοράς σημαίνει κάτι για σένα;

«Όταν ήμουν μικρός σε ηλικία και έπαιζα στην GYOR, θαύμαζα τον Μίκλος Φέχερ ένα επιθετικό που έπαιζε στην μεγάλη ομάδα της GYOR. Εκείνη την εποχή, ο Φέχερ ήταν 29 ετών  και γι’αυτό φοράω το Νο 29 στον Αστέρα. Ο Φέχερ στην συνέχεια έπαιξε με επιτυχία στην Πορτογαλία παίζοντας στην Πόρτο και την Μπενφίκα».

-Ποιον επιθετικό θαυμάζεις;

«Μου αρέσουν πολλοί ποδοσφαιριστές με τον τρόπο που αγωνίζονται, αλλά θα ξεχωρίσω τον Τιερί Ανρί γιατί είναι πολύ γρήγορος, έχει πολύ καλά τελειώματα και ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά την μπάλα. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί κανείς να πετύχει κάτι μόνος του, αλλά έχει ανάγκη τους συμπαίκτες του».

-Μια υπόσχεση που θα ήθελες να δώσεις στους φίλους του Αστέρα;

«Σε κάθε παιχνίδι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δίνουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε να κατορθώσουμε ότι είναι εφικτό. Σε κάθε παιχνίδι θα βλέπουν αποφασισμένο τον Αστέρα στο γήπεδο».



Το MyREWARDS του opaponline.gr σε περιμένει με σούπερ ανταμοιβές
Το MyREWARDS του opaponline.gr σε περιμένει με σούπερ ανταμοιβές
Μάλλιος: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε την πρόκριση»
Μάλλιος: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε την πρόκριση»
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved