Κοέλιο: «Είναι τρελοί αυτοί… οι Αρειανοί»

Κοέλιο: «Είναι τρελοί αυτοί… οι Αρειανοί»

Εντυπωσιασμένος από την παρουσία των φίλων του Άρη εμφανίστηκε ο Νούνο Κοέλιο σε δηλώσεις που έκανε σε εφημερίδα της πατρίδας του.

Στη «Record» μίλησε ο Πορτογάλος μέσος του Άρη κι αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα εμπειρία τους στους Θεσσαλονικείς. Ο Νούνο Κοέλιο έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τους φίλους των «κίτρινων» και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ τόνισε πως το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν από τα πιο σημαντικά στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πώς μπορείς να περιγράψεις την εμπειρία που ζεις φέτος στην Ελλάδα;

«Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Πρόκειται για μία πλούσια εμπειρία, καθώς το ποδόσφαιρο εδώ είναι πολύ διαφορετικό απ’ ότι στην Πορτογαλία. Παράλληλα, παίζω σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μου και οι στόχοι που έχουμε θέσει μέχρι στιγμής είναι πολύ κοντά στο να επιτευχθούν. Ο Άρης είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και οι οπαδοί του δημιουργούν μία τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Ποιες είναι οι κύριες διαφορές που έχεις εντοπίσει σε σχέση με την Πορτογαλία;

«Η προσαρμογή μου ήταν σχετικά εύκολη. Πήρα κατευθείαν παιχνίδια στα πόδια μου και αυτό με βοήθησε αρκετά. Η Ελλάδα μοιάζει γενικά με την Πορτογαλία, όσον αφορά το κλίμα, το φαγητό και τους ανθρώπους. Η μεγάλη διαφορά που εντόπισα είναι στους οπαδούς. Οι φίλαθλοι του Άρη είναι τρελοί για την ομάδα τους».

Πόσο σημαντικό ήταν το γκολ που πέτυχες κόντρα στον Παναθηναϊκό;

«Ήταν σημαντικό για δύο λόγους. Πρώτον γιατί βρισκόμασταν στη ζώνη του υποβιβασμού και επειδή όλοι οι άμεσοι αντίπαλοι μας έχασαν (σ.σ: η συνέντευξη δημοσιεύτηκε πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό). Οπότε, η νίκη ήταν υποχρεωτική. Δεύτερον, ένα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό αποτελεί ένα από τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος και το γκολ στα τελευταία λεπτά αποδείχτηκε πολύ σημαντικό και οδήγησε την ομάδα μου σε μία μεγάλη νίκη».

Γνωρίζεις αν Χόρχε Ζεσούς παρακολουθεί την πορεία σου στον Άρη;

«Από τη στιγμή που έφτασα στην Ελλάδα, κανείς δεν μου τηλεφώνησε από τη Μπενφίκα. Ωστόσο, πιστεύω ότι μαθαίνουν για τη δουλειά μου. Δεν σας κρύβω ότι στόχος μου είναι να γυρίσω στην Μπενφίκα και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μέχρι τώρα τα πάω καλά, νομίζω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει».

Ελπίζεις δηλαδή το καλοκαίρι να κάνεις προετοιμασία με την Μπενφίκα και να σου δοθεί μια νέα ευκαιρία να μείνεις;

«Επαναλαμβάνω ότι στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Μπενφίκα, αλλά την τελευταία λέξη θα την πει ο σύλλογος. Στο τέλος της σεζόν σίγουρα θα καθίσουμε να μιλήσουμε για τα πάντα, προκειμένου να βρούμε την καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές».

Πιστεύεις ότι η Μπενφίκα θα παλέψει μέχρι τέλους με την Πόρτο για το πρωτάθλημα;

«Χωρίς καμία αμφιβολία οι δυο τους θα παλέψουν μέχρι τέλους. Θα είναι μία δύσκολη μάχη μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων αυτή την στιγμή στην Πορτογαλία».

Η Μπενφίκα μαζί με άλλες ομάδες θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ.

«Είναι σίγουρα ένα από τα φαβορί. Έχει πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα που μπορεί ανταποκριθεί και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Ελπίζω να τα καταφέρει και στους δύο θεσμούς».



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved