Κάρολ: «Να μείνουμε ενωμένοι για... καλύτερο ποδόσφαιρο»

Κάρολ: «Να μείνουμε ενωμένοι για... καλύτερο ποδόσφαιρο»

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κρατήσει ψηλά το κεφάλι και να ετοιμαστεί για την επόμενη... μέρα, όπως υποστήριξε ο Ρόι Κάρολ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, μετά το τέλος του επαναληπτικού με την Λεβάντε, εμφανίστηκε απογοητευμένος από τη νέα ήττα των «ερυθρόλευκων» από την ισπανική ομάδα, τονίζοντας πως θέλει πάντα να κερδίζει... παθιασμένα. Ακόμα, ξεκαθάρισε πως οι Πειραιώτες δεν υποτίμησαν την ομάδα από τη Βαλένθια, ωστόσο, στο πρώτο ματς έδωσαν εύκολα... γκολ και αυτό το πλήρωσαν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του υψηλόσωμου Βορειοϊρλανδού:

Ποια ήταν τα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός και αποκλείστηκε; Η ομάδα έδειχνε να μην το πιστεύει...

«Εγώ το πίστευα. Έπρεπε να το πιστεύουμε. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε χάσει 3-0 και ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και έπρεπε να παλέψουμε. Όμως, το γρήγορο γκολ μας αποσυντόνισε. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις το κεφάλι ψηλά. Σίγουρα χάσαμε, αλλά δεν θέλαμε να χάσουμε».

Σε κάποια σημεία ο Ολυμπιακός έδειχνε να μην έχει τη δύναμη για την ανατροπή...

«Προσωπικά κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο, με εξαίρεση το διάστημα που ήμουν εκτός λόγω τραυματισμού και ήταν καλό που επέστρεψα, είναι να κάνω ότι μπορώ. Αυτό θέλαμε κι εμείς σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) να παίξουμε καλά μπροστά στους οπαδούς και νικηγήσουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Το καλύτερο για κάθε ποδοσφαριστή είναι να αγωνίζεται στην Ευρώπη και μόλις το κάνουμε θα πρέπει να πιστεύουμε στους αυτούς μας, Ότι και να έχει γίνει στο πρώτο παιχνίδι, πρέπει να μπαίνεις μέσα δείχνεις το καλύτερο που μπορείς στους οπαδούς σου».

Μήπως ο Ολυμπιακός υποτίμησε τη Λεβάντε;

«Όχι. Σε αυτό το επίπεδο, όλες οι ομάδες έχουν καλούς ποδοσφαιριστές. Είχαμε ένα άσχημο ξεκίνημα στην Ισπανία αλλά και στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι και έπερεπε να ξυπνήσουμε νωρίτερα και από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο να παλεύουμε».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού απογοητεύτηκε από τον αποκλεισμό από την Λεβάντε...

«Είμαι και εγώ απογοητευμένος. Δεν θέλω να χάνω. Το βράδυ θα πάω σπίτι και δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ εύκολα. Θα δω λίγο τηλεόραση, δεν θα μιλήσω στην γυναίκα μου και θα προσπθήσω να ξεκουραστώ λίγο για να είμαι έτοιμος καθώς ακολουθεί το παιχνίδι την Κυριακή».

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να αλλάξει αυτή την κατάσταση;

«Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή και να αποδείξουμε σε εμάς τους ίδιους και τους οπαδούς μας πως είμαστε αρκετά ικανοί για να παίζουμε στην Ευρώπη. Η δική μου φιλοδοξία είναι να αγωνιστώ στο Champions League και τη νέα χρονιά. Πρέπει να παίξουμε καλά για να το κάνουμε. Την φετινή σεζόν χάσαμε τους δύο πρώτους αγώνες, όπως έγινε και την προηγούμενη. Δεν έχει σημασία αν είσαι νεαρός ή έμπειρος. Πρέπει κάθε μέρα να δουλεύουμε σκληρά».

Ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά του Ολυμπιακού με την Λεβάντε όπως δείχνει το συνολικό 4-0;

«Δεν το νομίζω. Σίγουρα πέτυχαν τρία τέρματα στον πρώτο αγώνα και ήταν πιο γρήγοροι, αλλά θεωρώ πως δεχθήκαμε γκολ από ένα πέναλτι και από λάθη στην άμυνα. Δώσαμε εύκολα γκολ και αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο όταν κάνεις εύκολα λάθη».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα σε είδαμε να φωνάζεις στους αμυντικούς σου και να τους δείχνεις τον δρόμο για τη νίκη...

«Δεν θέλω να χάνω σε κανένα παιχνίδι. Πρέπει να φωνάζεις στα παιδιά, γιατί μερικοί από αυτούς είναι νέοι και να τους δείξεις ότι το πιστεύεις. Στην άμυνα έχουμε και τον Πάμπλο Κοντρέρας που είναι έμπειρος και μιλάει στους ποδοσφαιριστές. Είμαι παθιασμένος και δεν μου αρέσει η ήττα. Πρέπει να έχουμε το κεφάλι ψηλά».

Έπαιξε ρόλο και η διακοπή των ευρωπαϊκών αγώνων του Ολυμπιακού, καθώς η Λεβάντε αγωνίζετα στο ισπανικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι πιο δυνατό;

«Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% είτε αγωνιζόμαστε στην Super League, είτε σε ευρωπαϊκά Κύπελλα. Πρέπει να σέβεσαι όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στο Champions League και το Europa League και αυτό πρέπει να κάνεις και στην Ελλάδα».



Conference League: «Αστακός» η OPAP Arena για τον τελικό – Το σχέδιο δράσης της ΕΛΑΣ
Conference League: «Αστακός» η OPAP Arena για τον τελικό – Το σχέδιο δράσης της ΕΛΑΣ
Super League: Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός για το τρόπαιο| Δείτε LIVE τα «αστέρια» του αύριο
Super League: Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός για το τρόπαιο| Δείτε LIVE τα «αστέρια» του αύριο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ – Ολυμπιακός
«Ασπίδα» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα, «καμικάζι» Κόντης: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Ασπίδα» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα, «καμικάζι» Κόντης: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved