Κάιπερ: «Μπορούμε να νικήσουμε τον Άρη»

Κάιπερ: «Μπορούμε να νικήσουμε τον Άρη»

Για μια ακόμη φορά ο Νίκι Κάιπερ επανέλαβε τις άριστες εντυπώσεις που έχει αποκομίσει ως τώρα από τον Παναθηναϊκό, ενώ θεωρεί ότι μπορεί η ομάδα του να πάρει το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολλανδός μπακ μίλησε στην κάμερα της Nova για τον δανεισμό του στους «πράσινους», τους στόχους του, αλλά και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».   

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάιπερ:   

Για όσα συνάντησε στον Παναθηναϊκό σε σχέση με αυτά που περίμενε: «Νομίζω ότι βρήκα όλα όσα περίμενα. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και όλα είναι οργανωμένα. Το φαγητό είναι καλό και όλα είναι καλά. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ και όλοι όσοι εργάζονται στον σύλλογο, θέλουν να τον βοηθήσουν. Αυτό περίμενα, ήταν τελικά πραγματικότητα και είναι κάτι καλό».   

Για τον δανεισμό του από την Τβέντε και αν υπάρχει η προοπτική παραμονής στον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι. Θα επιστρέψω μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην Τβέντε και εξαρτάται από την ομάδα αν με θέλει. Ίσως αν τα πάω καλά, ο Παναθηναϊκός θελήσει να με διατηρήσει στην ομάδα. Θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει. Όμως μετά το τέλος του δανεισμού θα επιστρέψω και μετά η Τβέντε θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει με εμένα».   

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και την εξέλιξη της καριέρας του: «Θέλω να παίξω παιχνίδια, να αισθανθώ και πάλι καλά και να γίνω βασικό μέλος της ομάδας. Στην Τβέντε ήμουν η τρίτη επιλογή στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Ήμουν συνέχεια στην εξέδρα και δεν αγωνιζόμουν. Πρέπει να παίξω, να εξελιχθώ, να γίνω πιο δυνατός και μόνο με αυτόν τον τρόπο θα είμαι σε καλή κατάσταση και θα μπορέσω να γίνω ο παίκτης που ήμουν όταν άρχισα την καριέρα μου στην Τβέντε».   

Για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Άρη: «Χρειάζονται τους βαθμούς και χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας... Νομίζω ότι στο προηγούμενο παιχνίδι δεν παίξαμε τόσο άσχημα, όμως χρειάζεται να σκοράρουμε. Και αν το κάνουμε, τότε θα κερδίσουμε τον Άρη και στην συνέχεια ελπίζω να κάνουμε ένα σερί τριών - τεσσάρων καλών εμφανίσεων, να πάρουμε κάποιους βαθμούς και να ανεβούμε ξανά».   

Για την ομάδα του Άρη και αν έχει διαμορφώσει άποψη για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του: «Έχω δει στιγμιότυπα... Είδα τον κόσμο, έκανε φασαρία και οι οπαδοί του θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Νομίζω ότι πρέπει να προετοιμαστούμε και γι’ αυτό. Όμως αν κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, παίξουμε το παιχνίδι μας και έχουμε λίγο περισσότερο τύχη μπροστά στην εστία, ώστε να σκοράρουμε ένα- δύο γκολ και κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, τότε σίγουρα θα κερδίσουμε το παιχνίδι».   

Για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού να φέρουν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να κάνουνε ένα σερί καλών εμφανίσεων, ώστε να δει ο κόσμος ότι πηγαίνουμε καλά... Τότε οι οπαδοί μας θα έρθουν και πάλι στα παιχνίδια μας, το γήπεδο θα έχει περισσότερο κόσμο και αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Γνωρίζω πως είναι να ζεις με την πίεση που έχει μια μεγάλη ομάδα. Με την Τβέντε κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και την επόμενη σεζόν υπήρχε μεγαλύτερη πίεση, γιατί ο κόσμος μας ήθελε να γίνουμε και πάλι πρωταθλητές, αλλά ήρθαμε δεύτεροι. Ξέρω πως είναι να παίζεις με πίεση και το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία με ποιο τρόπο. Αν πάρουμε τους βαθμούς, την άλλη εβδομάδα θα έχει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, κάτι που θα είναι καλό για εμάς».



Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved