Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα με Καζιγιάμα

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα με Καζιγιάμα

Στον «αέρα» είναι ακόμα η απόκτηση του Ιάπωνα μέσου από τον Παναθηναϊκό, όσο δεν ελευθερώνεται θέση ξένου στο ρόστερ.

Τα πράγματα στον Παναθηναϊκό μόνο θετικά δεν εξελίσσονται τις τελευταίες ημέρες κι αυτό έχει αντίκτυπο σε πολλά επίπεδα. Ακόμα και η «καλή» είδηση των ημερών, που ήταν η ολοκλήρωση της απόκτησης του Γιοχέι Καζιγιάμα, κινδυνεύει να «καεί» γρήγορα αφού μόνο σίγουρο δεν είναι ότι ο Ιάπωνας διεθνής μέσος θα φορέσει τα πράσινα.

Ο λόγος είναι πως στο ρόστερ του «τριφυλλιού» αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ελεύθερη θέση ξένου. Οι «πράσινοι» βέβαια, σαφώς και γνώριζαν το συγκεκριμένο δεδομένο, είχαν όμως κατά νου πως θα καταφέρουν να ελευθερώσουν μια θέση στο ρόστερ για τον Καζιγιάμα, κυρίως με την υπόθεση του Σεμπάστιαν Λέτο να «σηκώνει» παραπάνω εξελίξεις.

Ο Αργεντινός δεν πρόκειται να βοηθήσει την ομάδα αγωνιστικά στο εξής και έχουν γίνει επαφής είτε για αποχώρησή του, είτε, έστω, για διακοπή συμβολαίου προκειμένου να πάρει τη θέση στο ρόστερ ο Ιάπωνας. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται όμως να γίνει αποδεκτό από την πλευρά του «Σέμπα» κι έτσι το θέμα του Καζιγιάμα… περιπλέκεται. Το κύμα αποχωρήσεων, που σηκώθηκε με πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου, από την Παιανία, ίσως όμως να φέρει τη λύση.

Αυτό, γιατί μέσα στους παίκτες που «τελειώνουν» από τη διοίκηση είναι κι ο Μπρούνο Φορναρόλι. Αν ο Ουρουγουανός αποτελέσει παρελθόν, τότε άμεσα θα τελειώσει κι η περίπτωση απόκτησης του Γιοχέι Καζιγιάμα. Για την ώρα, η άφιξη του Ιάπωνα στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 26 Δεκεμβρίου και ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με την Τόκιο FC για το δανεισμό του, αν όμως δεν βρει θέση ξένου, τότε ίσως διαφοροποιηθούν οι εξελίξεις…



Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved