Χατζηνικολάου: «Τι να πει κι ο Ατρόμητος;»

Χατζηνικολάου: «Τι να πει κι ο Ατρόμητος;»

Τον Ατρόμητο που παραμένει χωρίς νίκη από τη 2η αγωνιστική παρότι έχει πλούσιο ρόστερ, έφερε ως παράδειγμα ο Γιάννης Χατζηνικολάου για να εξηγήσει ότι δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου με το... 0 στα 2 του Πλατανιά.

Οι Χανιώτες μετρούν δύο διαδοχικές ήττες και παρότι έχουν τη δικαιολογία του ότι είναι νεοφώτιστοι, στο νησί έχει αρχίσει η μουρμούρα. Ο τεχνικός της ομάδας μίλησε πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης ενόψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα. Αναλυτικά τι δήλωσε ο Χατζηνικολάου:

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα:

«Όλα τα παιχνίδια για μας είναι δύσκολα, το έχω ξαναπεί... Δεν είναι κανένα εύκολο. Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα που προσέχει πάρα πολύ την άμυνά της και παίζει πολύ σφικτά. Θα επιδιώξει να δημιουργήσει αντεπιθέσεις για να πετύχει κάποιο γκολ. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και κυρίως, πάθος και δύναμη από το 1ο λεπτό για να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ ώστε να ανέβει και η ψυχολογία των παικτών».

Για το αν η νίκη στο συγκεκριμένο ματς είναι... υποχρέωση:

«Κάθε παιχνίδι πρέπει υποχρεωτικά να το κερδίζουμε για να αποφεύγουμε όσο το δυνατόν το γρηγορότερο τον υποβιβασμό. Είναι μια ομάδα στα μέτρα μας για να την κερδίσουμε. Αλλά δεν κερδίζει κανείς αν δεν προσπαθήσει. Αν προσπαθήσουμε και δείξουμε το απαιτούμενο πάθος που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, πλην της ΑΕΚ όπου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήμασταν τόσο κακοί αν και ίσως η μετριότητα της ΑΕΚ να μας έφερε σε αυτή την κατάσταση, συν τη βοήθεια του κόσμου, νομίζω ότι θα κερδίσουμε».

Για το αν υπάρχει άγχος στις τάξεις του Πλατανιά:

«Η 5η θέση μας εξασφαλίζει στην παρούσα φάση κάποια ασφάλεια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργείται πανικός, εκ του μη έχοντος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έχουν άγχος. Άγχος μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που έχει χάσει τη δουλειά του ή που έχει να φροντίσει την οικογένειά του και δεν έχει τα προς το ζην. Εκείνος το καταλαβαίνω να έχει άγχος. Αλλά ένας ποδοσφαιριστής που είναι επαγγελματίας, που πληρώνεται, κάνει το χόμπι του, το ευχαριστιέται, γιατί να έχει άγχος; Πιστεύω ότι όχι, δεν πρέπει να έχει άγχος η ομάδα. Να μην δημιουργούμε πανικό όταν δεν υπάρχει λόγος. Θα σας φέρω ένα παράδειγμα που συζητούσα τις προάλλες με τον πρόεδρο.

Ο Ατρόμητος έχει έξι αγωνιστικές να κερδίσει, έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από μας, έχει αθλητικά κέντρα, ξενοδοχεία και δυο χρονιές έχει φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου ενώ φέτος έπαιξε και στην Ευρώπη. Διαθέτει έναν πολύ σπουδαίο προπονητή. Κι είναι κάτω από μας... Ακούσατε τίποτα για τον Ατρόμητο; Δεν χρειάζεται να έχουμε πανικό. Η ομάδα είναι καλά. Είπαμε ότι για να μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία, μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα φτύσουμε αίμα. Σας το είπα από την πρώτη στιγμή. Τώρα που έρχονται τα δύσκολα παιχνίδια χρειάζεται περισσότερη ηρεμία και προσήλωση σε αυτό που κάνουμε. Ακόμα περισσότερη για να μπορέσουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται να παίρνουμε και κάτι».

Τσοντάκης: «Ελπίζω να τους δικαιώσω»

Το παν για να δικαιώσει τους ανθρώπους του Πλατανιά για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο, θα κάνει ο Νικηφόρος Τσοντάκης, όπως δήλωσε πριν ξεκινήσει η σημερινή προπόνηση.

«Σίγουρα νιώθω πολύ όμορφα που με εμπιστεύονται από την ομάδα. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό και ελπίζω να τους δικαιώσω με τον τρόπο μου στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα, περιμένω αυτή την ευκαιρία και όταν μου δοθεί, θέλω να είμαι έτοιμος και να την αξιοποιήσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσοντάκης.



Euroleague: Την Τετάρτη το Game 5 για Μονακό και Φενέρμπαχτσε
Euroleague: Την Τετάρτη το Game 5 για Μονακό και Φενέρμπαχτσε
ΑΕΚ: Η ευεργετική διακοπή για Λιβάι και ο στόχος του Αλμέιδα
ΑΕΚ: Η ευεργετική διακοπή για Λιβάι και ο στόχος του Αλμέιδα
NBA: Οι Μάβερικς λύγισαν τους Κλίπερς και προκρίθηκαν, ισοφάρισαν οι Μάτζικ
NBA: Οι Μάβερικς λύγισαν τους Κλίπερς και προκρίθηκαν, ισοφάρισαν οι Μάτζικ
Τραγωδία για Βλάντο Τζούροβιτς - Εντοπίστηκε νεκρός ο γιός του σε δάσος στο Βελιγράδι
Τραγωδία για Βλάντο Τζούροβιτς - Εντοπίστηκε νεκρός ο γιός του σε δάσος στο Βελιγράδι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved