Παναθηναϊκό Κίνημα: «Ήταν μόνο η αρχή…»

Παναθηναϊκό Κίνημα: «Ήταν μόνο η αρχή…»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσους το τίμησαν με την ψήφο τους στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές εξέδωσε το «Παναθηναϊκό Κίνημα», τονίζοντας πως αυτή ήταν μόνο η αρχή...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ σχήμα που προέρχεται από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, στηρίζεται από τη ΘΥΡΑ 13 και έχει σημείο αναφοράς μόνο τον Λαό, στην διαδικασία αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος κατά την πρώτη μας συμμετοχή σε βουλευτικές εκλογές, αισθανόμαστε πάνω από όλα την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλες και όλους εκείνους που μας ψήφισαν στις 17 Ιουνίου 2012.

Ήταν πραγματικά δύσκολο, κάτω από συνθήκες πόλωσης και εκβιαστικών διλημμάτων, να συλλέξουμε 12.500 ψήφους με προετοιμασία λιγότερη από έναν μήνα. Ειδικότερα ευχαριστούμε τα αδέρφια μας που πήγαν στις περιφέρειες που δεν είχαμε υποψηφίους να ψηφίσουν και δεν τους επέτρεψαν.

Πολλοί μας είχαν πάρει για αστείο το όλο εγχείρημα, με αποτέλεσμα να μην προσέλθουν μαζικά στις κάλπες με προσανατολισμό το ΠΑΝ.ΚΙ αλλά εξηγούμαστε πως δεν κάνουμε πλάκα.

Αρκετοί μας είπαν ότι ενδιαφερόμαστε μόνο για τον Παναθηναϊκό και τίποτα άλλο. Και αυτό, όμως, δεν είναι αλήθεια. Σίγουρα, είμαστε όλοι οπαδοί της ομάδας μας αλλά δεν παύουμε να αποτελούμε συνειδητοποιημένα άτομα που βιώνουν όπως και τα μέλη των οικογενειών μας την πρωτοφανή επίθεση που δέχεται ο ελληνικός λαός σε συνθήκες παρατεταμένης-εξοντωτικής λιτότητας και εγκληματικών μνημονίων.

Δεν μπορούμε να σταθούμε αδιάφοροι απέναντι στο κοινωνικό ζήτημα. Το βιώνουμε όλοι μας καθημερινά. Έτσι θέλουμε να αναπτύξουμε κοινωνική δράση και να σταθούμε αλληλέγγυοι σε όσο περισσότερο απλό κόσμο μπορούμε, σε κάθε επίπεδο που μπορούμε να έχουμε την δυνατότητα παρέμβασης.

Δεν πρόκειται ποτέ να πιέσουμε ή να εκβιάσουμε για τη ψήφο σας. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Είμαστε ένα Κοινωνικό Κίνημα και όχι πολιτικό κόμμα. Όποιος θέλει ας μας ψηφίσει για να προσφέρουμε όσα μπορούμε στην κοινωνία και φυσικά στην ομάδα μας.

Ξεκινήσαμε και θα μείνουμε. Στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές θα είμαστε πιο δυνατοί και έτοιμοι. Όποιος θέλει να συμμετάσχει σαν υποψήφιος την επόμενη φορά αλλά και να μας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο ας επικοινωνήσει μαζί μας.

Σύντομα, θα είμαστε πολύ πιο οργανωμένοι ώστε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που μας δίνετε όλοι με τη ψήφο σας. Με βεβαιότητα στις δημοτικές εκλογές θα δώσουμε μεγάλη μάχη ώστε να έχουμε δυνατή παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα, δηλαδή την κατασκευή ενός γηπέδου για τον πιο ένδοξο σύλλογο της χώρας μας και καλύτερο πρεσβευτή της Αθήνας.

Κάτι δηλαδή, για το οποίο δεν φρόντισε καμία δημοτική αρχή και καμία κυβέρνηση παρά τις υποσχέσεις τους. Σίγουρα, από την ενασχόληση μας αυτή δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Παναθηναϊκοί και με τα ιδανικά που μας δίνει αυτή η ομάδα θα προχωρήσουμε. Περιμένουμε τη βοήθεια σας και την ανταπόκριση σας για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα με πρώτη σαφέστατα δύναμη ξανά την αποχή τα άκυρα και τα λευκά ψηφοδέλτια, κάτι που παγιώνει με το πέρασμα των χρόνων την ριζική αμφισβήτηση στην διαδικασία, βλέπουμε πως χρειάστηκαν δύο εκλογικές αναμετρήσεις για να οδηγηθούμε σε μια συγκυβέρνηση που εγκλωβισμένη χειροπόδαρα στις υπογραφές των ηγετών της στα εγκληματικά μνημόνια, εκτιμούμε πως σύντομα θα σταματήσει να απολαμβάνει τη αποδοχή του ποσοστού που την ανέδειξε.

Την ίδια ώρα, είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι «έπεσαν από τα σύννεφα» με την αποδοχή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που υπό τις σκληρότερες συνθήκες πόλωσης και εκβιασμών, συγκέντρωσε την προτίμηση 12.500 εκλογέων.

Η πολιτική χρειάζεται νέους ανθρώπους, που κινούνται καθημερινά ανάμεσά μας, έχουν τα ίδια προβλήματα, κοινές αγωνίες, αλλά και ενισχυμένη αποφασιστικότητα να αναζητήσουν και να δώσουν λύσεις αντί ευχολογίων.

Ξέρουν ότι έχουν απέναντί τους επαγγελματίες πολιτικούς, που η μοναδική τους προσαρμογή στα νέα δεδομένα ήταν ότι σταμάτησαν τα ψέματα και άρχισαν τα παραμύθια. Η καθημερινότητα και η επιστροφή στην πραγματικότητα θα αποδειχθεί αμείλικτη για όλους τους.

Εμείς ήρθαμε για να μείνουμε. Και θα μείνουμε. Πλάι σε όλους όσοι δοκιμάζονται σε ακραίες πλέον συνθήκες επιβίωσης και θα το διαπιστώσετε στην καθημερινότητα, στους χώρους εργασίας, στους τόπους παραγωγής. Θα είμαστε ο εφιάλτης όσων επιχειρούν να καταπατήσουν δικαιώματα και να ακυρώσουν κατακτήσεις χρόνων.

Χωρίς την εκλογική στρατηγική επαγγελματιών πολιτικών, χωρίς κινητοποιήσεις και με μηδενική συσπείρωση, απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη 12.500 ανθρώπων, που δεν δίστασαν να συστρατευθούν σε μία προσπάθεια που πέρα και πάνω από την κοινή αφετηρία των οπαδικών πεποιθήσεων, θέτει τα κοινωνικά προβλήματα και την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε. Τώρα αρχίζουμε.

Οι άνθρωποι που ανέλαβαν το βάρος της εκπροσώπησης του Παναθηναϊκού Κινήματος, ιδιαίτερα στην ελληνική περιφέρεια, θα είναι διαρκώς δίπλα σας (μας), για να καταγράψουν, να δημοσιοποιήσουν με κάθε τρόπο και να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των δεκάδων προβλημάτων που στραγγαλίζουν τη ζωή μας.

Σύντομα θα κάνουμε πλήρως γνωστό το ιδεολογικό-πολιτικό μας πλαίσιο και τα επίπεδα των παρεμβάσεων που θα επιχειρήσουμε όμως βασική μας αρχή είναι ότι απέναντι στην αθλιότητα της οικονομικής ανάπτυξης των λίγων όπως εκφράζεται με την επιχειρούμενη αναδιάρθρωση του συστήματος , αντιτάσσουμε και οργανώνουμε την διεκδίκηση ισότιμων ευκαιριών για την ζωή όλων.

Καλώς μας δεχθήκατε. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και πάλι σε όσους μας εμπιστεύτηκαν και στήριξαν το εγχείρημα. Ένα εξίσου μεγάλο «καλώς ήρθατε» σε όσους εκδήλωσαν την επιθυμία να μας γνωρίσουν καλύτερα και να προσθέσουν και τα δικά τους «θέλω», μυαλό και καρδιά.

Και να θυμάστε: ΠΑΝ.ΚΙ στηρίζω, το σύστημα γκρεμίζω.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Δεν κρατιέται ο Μολίνς!
Δεν κρατιέται ο Μολίνς!
Ποια Λέστερ; Ο Πανιώνιος!
Ποια Λέστερ; Ο Πανιώνιος!
Μοντέλο χτυπάει παρουσιαστή, που την παρενόχλησε σεξουαλικά ζωντανά στην εκπομπή του (video)
Μοντέλο χτυπάει παρουσιαστή, που την παρενόχλησε σεξουαλικά ζωντανά στην εκπομπή του (video)
Ο Τάκερ έσπασε τα δόντια του Νούρκιτς!
Ο Τάκερ έσπασε τα δόντια του Νούρκιτς!
Όσκαρ 2017: Οι νικητές της 89ης Απονομής των βραβείων Oscars
Όσκαρ 2017: Οι νικητές της 89ης Απονομής των βραβείων Oscars
Καθαρά Δευτέρα: Προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού!
Καθαρά Δευτέρα: Προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού!
Όσκαρ 2017: Ανακοίνωσαν λάθος την καλύτερη ταινία της χρονιάς!
Όσκαρ 2017: Ανακοίνωσαν λάθος την καλύτερη ταινία της χρονιάς!
Εικόνες φρίκης από πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας (pics&vid)
Εικόνες φρίκης από πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας (pics&vid)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης