Παρελθόν από την Κοινωνία Μελών Άρη οι Γρανούζης, Νικολαΐδης

Παρελθόν από την Κοινωνία Μελών Άρη οι Γρανούζης, Νικολαΐδης

Την παραίτησή τους από τη θέση του προέδρου και του αντιπροέδρου της «Κοινωνίας Μελών Άρη» υπέβαλαν Γιάννης Γρανούζης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης αντίστοιχα - Παρελθόν και ο υπεύθυνος ανάπτυξης της ΚΜΑ, Γιώργος Μποτζώρης.

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις μετά τη χθεσινή συγκέντρωση οπαδών του Άρη έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς ο πρόεδρος Γιάννης Γρανούζης και ο αντιπρόεδρος της ΚΜΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης, μέσω ανακοίνωσής τους, αφού έκαναν μια αναδρομή στη μέχρι τώρα παρουσία και δράση τους στο φορέα, υπέβαλαν την παραίτησή τους, κάνοντας λόγο για κατάλυση των θεσμών!

«Θα κριθούμε κι εμείς όπως όλοι, δεν θέλουμε ποτέ να κρυβόμαστε. Θεωρούμε πάντως ότι δεν τηρήσαμε προσωπολατρική θέση ως Δ.Σ., ούτε εξυπηρετήσαμε συμφέροντα κάποιων αυτό το διάστημα», τονίζουν, μεταξύ άλλων οι δυο άνδρες στην κοινή ανακοίνωσή τους.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της ΚΜΑ, σύμφωνα με την οποία, τέσσερα μέλη του δ.σ. δήλωναν ουσιαστικά την προφορική τους παραίτηση, με τη δέσμευση ότι δεν θα θέσουν υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΝΟΥΖΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

Αγαπητοί φίλοι συναρειανοί

Όταν αποφασίζαμε από κοινού την κάθοδό μας στα κοινά της αγαπημένης μας ομάδας ένα στόχο και ένα όραμα είχαμε και οι δυο:

Μέσα από τον θεσμό της Λέσχης Φίλων Άρη να ενώσουμε όλο τον λαό του Άρη ,να τον συσπειρώσουμε στην προσπάθεια για να μεγαλουργήσει η ομάδα και να οδηγηθεί σε υψηλότερα μονοπάτια.

Αυτό μέχρις ένα σημείο κατέστη δυνατό από την στιγμή που φθάσαμε τον αριθμό των μελών στις 9.500 από 3,200 μέλη που παραλάβαμε.

Κάναμε γνωστό το όνομα του ΑΡΗ και της Λέσχης στην Ευρώπη , από Birmingham και Barcelona μέχρι τις Βρυξέλλες και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Αναλάβαμε τη Λέσχη (ΙΟΥΛΙΟΣ 2009) όταν είχε ήδη διαμορφωθεί ένα αγωνιστικό ρόστερ της νέας διοίκησης Αθανασιάδη (που ανέλαβε καθήκοντα στις 17/5/2009) και συμπεριλάμβανε ποδοσφαιριστές όπως οι GRACIAN, AMBREU, NAFTI, κλπ).

Ποδοσφαιριστές με βαρύτατα συμβόλαια που παρουσιάστηκαν ως προεκλογικά αποκτήματα και προστέθηκαν στα ήδη υπερμεγέθη πολυετή συμβόλαια υφιστάμενων ποδοσφαιριστών (Koke, Garcia, κ.α.). έχοντας ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η ήδη βεβαρημένη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Έκτοτε βέβαια ουδέποτε επιτρέψαμε να ασκηθεί παρόμοια καταστροφική πολιτική πυροτεχνημάτων προεκλογικής περιόδου.

Η οικονομική λαίλαπα που μαστίζει την χώρα δεν θα μπορούσε να αφήσει ανέγγιχτο το οικονομικό περιβάλλον της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Παρ’ όλες τις νουθεσίες και παραινέσεις μέσω επιστολών .συνεντεύξεων τύπου, έκτακτων αλλά και τακτικών Γενικών Συνελεύσεων δεν κατορθώσαμε να αποτρέψουμε την παρούσα οικονομική κατάσταση, πράγμα για το οποίο και φέρουμε την ευθύνη που μας αναλογεί.

Στην διάρκεια της θητείας μας ήταν δύσκολες οι συγκυρίες και μερικές φορές δεν κάναμε κάποια ενέργεια ή δεν βγάλαμε κάποια ανακοίνωση με μόνο γνώμονα το να μην κάνουμε αγωνιστικό κακό στην ομάδα εκείνη την δεδομένη στιγμή.

Παίρνουμε την ευθύνη για αυτό και θέλουμε να κριθούμε αλλά δηλώνουμε ότι πάντοτε προσπαθούσαμε για το καλύτερο της ομάδας, δεν έγινε κάτι με σκοπιμότητα ή για να ωφελήσουμε κάποιον συγκεκριμένα. Όλα έγιναν για το καλό της ομάδας.

Τώρα το Δ.Σ. της ΠΑΕ αποχωρεί και δικαιολογημένα, αφού απέτυχαν στην σοβαρότερη αποστολή που είχαν έως τώρα την αδειοδότηση της ομάδας .
Θεωρούμε ότι ο Άρης θα βρει τον δρόμο του, υπάρχουν άλλωστε ομάδες σε πολύ χειρότερη θέση. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δείξουν όλοι, φίλαθλοι και παράγοντες, ωριμότητα και να μην σαμποτάρει κανείς την προσπάθεια για την ομάδα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.

Θα κριθούμε κι εμείς όπως όλοι, δεν θέλουμε ποτέ να κρυβόμαστε. Θεωρούμε πάντως ότι δεν τηρήσαμε προσωπολατρική θέση ως Δ.Σ., ούτε εξυπηρετήσαμε συμφέροντα κάποιων αυτό το διάστημα.

Πάντοτε όμως στις επόμενες Γ.Σ. τακτικές και έκτακτες παρουσιάζαμε τα στοιχεία και όπως δεν ήθελε κανένας να τηρούμε μεροληπτική θέση υπέρ της διοίκησης , έτσι δεν μπορούσαμε να μεροληπτούμε και κατά.

Τα στοιχεία ήταν πάντοτε σε διάθεση όλων να τα ερμηνεύσουν και οι εκάστοτε ψηφοφορίες έδειχναν συντριπτική στήριξη.

Τέλος ακόμη και στις δύο τελευταίες έκτακτες Γ.Σ. με αντικείμενο τόσο την παράταση της θητείας της Π.Α.Ε. όσο και την επενδυτική πρόταση Αθανασιάδη και παρά τις όποιες καχύποπτες εν δήμω ερωτήσεις μας προς τα μέλη της Π.Α.Ε. το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν συντριπτικά υπέρ της.

Αντί να ψάχνουν κάποιοι εναγωνίως για αποδιοπομπαίους τράγους και πρόσωπα που να συγκεντρώνουν οργή έτσι ώστε άλλοι να επανέλθουν στο προσκήνιο θα μπορούσαν να κατηγορήσουν το σώμα της Γ.Σ. για τα κριτήρια με τα οποία ψήφιζε, (εμείς γνωρίζουμε ότι το έπραττε με γνώμονα το καλό της ομάδος) υπονοώντας ότι έπασχε από έλλειψη ορθών κριτηρίων και αντίληψης.

Εκεί θα φανεί το σθένος του καθένα.

Η χθεσινοβραδινή εξέλιξη αποτελεί απόδειξη ότι υποκινήθηκαν και εν τέλει κυριάρχησαν πεζοδρομιακές διαδικασίες κατάλυσης των δημοκρατικών διαδικασιών ,διαδικασιών για τη δημοκρατικότητα των οποίων Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ αποτελούσε σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα.

Πρέπει να σταθούμε στο αναφαίρετο δικαίωμα των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας και εκδήλωσης αγωνίας για τις τύχες της ομάδας όμως η κατάληξη αυτών των συγκεντρώσεων θα πρέπει να συμβάλουν έστω και μερικώς στην επίλυση του προβλήματος και όχι να δημιουργούν νέα και είναι ευθύνη των οργανωτών να προνοήσουν για αυτό και όχι του απλού Αρειανού που δικαίως πνίγεται στην αγωνία και την αβεβαιότητα.

Όσοι πλέον από χθες ανέλαβαν δράση να διαμορφώσουν τις νέες εξελίξεις και θεωρούν ότι διαθέτουν έρεισμα και ικανότητες μεγαλύτερες, ας κινηθούν τάχιστα. Στη διάθεσή τους να τους ενημερώσουμε για τις επαφές και τις εξελίξεις που μέχρι στιγμής έχουμε δρομολογήσει.

Από σήμερα Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012, ο καθένας τίθεται πλέον αντιμέτωπος με τις ευθύνες των πράξεών του και των απαιτήσεών του. Η κατάλυση των θεσμών και των διαδικασιών , μας αφαιρεί οποιαδήποτε νομιμοποίηση θεσμικής ενεργοποίησης προς την κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης στον ΑΡΗ, παραιτούμαστε λοιπόν εφόσον αυτό θεωρείται ότι είναι για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.

Γιάννης Γρανούζης Αλέξανδρος Νικολαίδης

Αργότερα, με επιστολή… καταπέλτη στην οποία καταγράφει την σκληρή πραγματικότητα στον Άρη, υπέβαλε την παραίτησή του και ο υπεύθυνος ανάπτυξης της ΚΜΑ, Γιώργος Μποτζώρης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Εισερχόμενος στο ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, τον Ιούλιο του 2009, πίστευα ακράδαντα ότι μπορούσα να συνεισφέρω σημαντικά στην ανάπτυξη ενός φορέα στον οποία πίστεψα, τόσο εγώ όσο και ολόκληρη η οικογένειά μου, η οποία αποτελεί αδιάλειπτα οικονομικά τακτοποιημένο μέλος αυτού (Α.Μ. 74, 2733, 2734, 5001).

Μέχρι χθες το βράδυ πίστευα επίσης ότι όλοι μας είχαμε κατανοήσει ότι οι θεσμοί και η λειτουργία τους είναι υψίστης σημασίας, τόσο για το παρόν όσο κυρίως και για το μέλλον του Συλλόγου. Πίστευα ότι όλοι κρινόμαστε εκεί που πρέπει, στις Γενικές Συνελεύσεις, και από αυτούς που πρέπει, τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ. Πίστευα και πιστεύω ότι το κάθε μέλος έχει δικαίωμα ακόμη και να μέμφεται τα Διοικητικά Συμβούλια, όπως συνέβη, ως πρόθεση αλλά όχι ως πράξη, στη Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ στις 4/5/2012, αλλά όλα αυτά συζητιούνται και κρίνονται στα αρμόδια όργανα και όχι στα πεζοδρόμια.

Αντιλαμβανόμενος την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σταδιακά από το 2004 και έπειτα, κατάσταση για την οποία προφανώς και εγώ ευθύνομαι με τις ευθύνες που αναλογούν σε ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, σκόπευα να κάνω τον απολογισμό που μου αναλογεί στη Γενική Συνέλευση του φορέα που με εξέλεξε, και κοιτώντας κατάματα τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν να δηλώσω ότι δεν πέτυχα σε ένα σημαντικό μέρος από αυτά που με εξουσιοδότησαν να κάνω και συνεπώς περαιτέρω συμμετοχή μου στα κοινά του Συλλόγου μόνο εγωιστική και ίσως διχαστική, καταρχήν για τον εαυτό μου αλλά και για το Σύλλογο που αγαπώ, θα ήταν. Καθήμενος όμως στην ίδια πλευρά με όλους όσους συμμετείχαν και είναι συνυπεύθυνοι, σίγουρα όχι στον ίδιο βαθμό, για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΑΡΗΣ. Και συμμετείχαν είτε με την υπογραφή τους, είτε με τη συμμετοχή τους σε Διοικητικά Συμβούλια στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, είτε αμειβόμενοι σε διοικητικές θέσεις, είτε με τη συμμετοχή τους στα θεσμοθετημένα όργανα του ΑΡΗ, από το 2004 μέχρι και σήμερα.

Δήλωσα παρών στα γραφεία του Φορέα, σε μια συγκέντρωση στην οποία εκ των προτέρων διαισθανόμουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συναρειανών μου θα είχε μοναδικό λόγο και κίνητρο παρουσίας την αγωνία για το αύριο του ΑΡΗ και δικαίως κάποια στιγμή θα ζητούσε και εξηγήσεις. Δεν με ενδιέφερε καθόλου αν οι συγκεντρωμένοι θα ήταν 10 ή 100 ή 1.000 η 10.000. Τόσο εγώ, όσο και οι κ.κ. Γιαννόπουλος και Χαμουζάς πρόθυμα απαντούσαμε σε ό,τι ζητούνταν για το αύριο του ΑΡΗ, για τα δεδομένα και τις εξελίξεις που μέχρι εκείνη τη στιγμή υπήρχαν στον αγαπημένο μας Σύλλογο. Εξήλθαμε των γραφείων και εισήλθαμε σε αυτά, όποτε μας ζητήθηκε από τους διοργανωτές της συγκέντρωσης, απαντώντας σε ό,τι ζητήθηκε ή κατορθώσαμε να ακούσουμε ή γνωρίζαμε να απαντήσουμε.

Δυστυχώς όμως στον ΑΡΗ, ακόμη και αυτή τη στιγμή, αντιλήφθηκα πλέον περίτρανα ότι άνθρωποι δρουν και συμπεριφέρονται από τη δική τους οπτική και με τρόπο που μόνο τους ίδιους, τους σκοπούς και τα συμφέροντά τους εξυπηρετεί. Τα ελάχιστα αυτά χρόνια που έχω την τιμή να εκπροσωπώ το Σωματείο έχω πλέον βιώσει ότι η ρήση «Πάνω από όλα ο ΑΡΗΣ» είναι για τη συντριπτική πλειοψηφία της Αρειανής οικογένειας αξίωμα, για ελαχιστότατους μεν πλην ικανούς όπως αποδείχθηκε δε να ανακατώσουν και να πλήξουν το Σωματείο, φράση γραμμένη στα παλιότερα των υποδημάτων τους.

Είναι θλιβερό και δείγμα της προχειρότητας και της υστεροβουλίας με την οποία αντιμετωπίζουν αυτοί οι πραγματικά ελάχιστοι άνθρωποι τα θέματα του ΑΡΗ το γεγονός ότι σκόπιμα μετέτρεψαν τη δίκαιη πέρα για πέρα αγωνία και αγανάκτηση της οικογένειας του ΑΡΗ που παρευρέθηκε στη συγκέντρωση, σε ένα αίτημα αχρείαστο, εντελώς άστοχο και επικίνδυνο για τις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης στα Διοικητικά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αλλά κυρίως για το μέλλον της ίδιας της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ. Μια απαίτηση παραίτησης, η οποία αφενός δεν εξυπηρετεί κυρίως τον ΑΡΗ, καθώς πριν την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, λόγω των εθνικών εκλογών, καμία νόμιμη, έστω και προσωρινή, Διοίκηση δεν μπορεί να αποφασισθεί για το σωματείο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, αφετέρου διότι δημιουργείται έτσι ένα κάκιστο προηγούμενο για το μέλλον της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, τα Διοικητικά Συμβούλια να παραιτούνται έπειτα από συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μελών και μη μελών του Φορέα και το χειρότερο όλων, σε επιτροπές στις οποίες συμμετέχουν και υποψήφιοι για τις επερχόμενες εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όντως, η υπεύθυνη στάση απαιτεί παραμονή μου στο ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ. Όντως η συναίσθηση της ευθύνης κυριάρχησε ακόμη και εκείνη την ώρα που σχεδόν όλοι, με εξαίρεση τον Άγγελο Γρόλλιο και τον Αναστάσιο Δεσύπρη, υπό την απειλή του συγκεντρωμένου από αγωνία λαού του ΑΡΗ και δρώντας παντελώς ανεύθυνα, αφού προηγουμένως είχαν υποκινήσει το πλήθος προς την κατεύθυνση αυτή, ζητούσαν με πρόσχημα την ικανοποίησή του, την παραίτησή μας. Το χειρότερο δε όλων, ότι μεταξύ αυτών που συνηγορούσαν στην πραξικοπηματική παραίτηση του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ήσαν και άνθρωποι που υπηρέτησαν και άλλοι που επιθυμούν να υπηρετήσουν την Κοινωνία Μελών ΑΡΗ και οι οποίοι όφειλαν να αντιληφθούν ότι αυτό είναι ένα ισχυρότατο πλήγμα στη λειτουργία του Φορέα, το οποίο θα το βρει, αργά ή γρήγορα, μπροστά του ο ίδιος ο Φορέας. Μερικά πράγματα έχουν μόνο αρχή, και όταν αυτή γίνει, δεν έχουν τέλος και ουσιαστικά σηματοδοτούν κατάλυση θεσμών και οργάνων.

Ωστόσο, η υπευθυνότητα δεν μπορεί να επιδεικνύεται μονομερώς και όταν επιδεικνύεται, να είναι και παρεξηγήσιμη. Το «καλό του ΑΡΗ» δεν μπορεί να έχει επιλεκτική ανάγνωση και εφαρμογή και να το σκέφτονται μόνο ορισμένοι. Αυτό καθαυτό το «καλό του ΑΡΗ», το οποίο σαφώς και πλήγωσα, με κράτησε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια βιώσιμη λύση, παρά το όργιο ψευδών και λασπολογίας στο πρόσωπό μου.

Η παραίτησή μου σε ό,τι προσωπικά με αφορά, έχει ισχύ από σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου, με τηλεομοιοτυπία την οποία απέστειλα στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ. Αυτό αιτήθηκε η πλειοψηφία της Επιτροπής ισχυριζόμενη ότι μεταφέρει την απαίτηση των λαού του ΑΡΗ που συγκεντρώθηκε, αυτό θα ισχύσει. Όπως φυσικά και θα ισχύσει η απαίτηση μη ενασχόλησής μου με τα κοινά του ΑΡΗ στις προσεχείς εκλογές και μάλιστα εγώ ο ίδιος πλειοδοτώ σε αυτήν την απαίτηση και την επιβάλλω στον εαυτό μου για πολύ περισσότερο από τις προσεχείς και τις μεταπροσεχείς εκλογές σε ΚΜΑ, ΠΑΕ, ή ΑΣ. Έτσι αντιλαμβάνονται ορισμένοι ότι λειτουργούν οι «Δημοκρατίες», αυτό θα ισχύσει. Ας αναλάβουν συνεπώς και τις ευθύνες της «Δημοκρατίας» τους, οι πρωταγωνιστές αυτής της «δημοκρατικής» απαίτησης. Μαζί με αυτούς, και όσοι αποδέχθηκαν και νομιμοποίησαν τέτοιες «δημοκρατικές» συμπεριφορές με την απουσία τους ή την άρνησή τους να εκφράσουν οποιαδήποτε αντίρρηση. Το βάρος πλέον τυχόν συνεπειών και προεκτάσεων των χθεσινών «δημοκρατικών» διαδικασιών και η εξέλιξη στον ΑΡΗ από εδώ και πέρα βαραίνει και αυτούς.

Ο ΑΡΗΣ έχει περιέλθει σε μια δύσκολη κατάσταση, η έξοδος από την οποία απαιτεί κοινή δράση και ομοψυχία. Δεν το χωράει ο νους μου ότι ο ΑΡΗΣ, ο οποίος έχει σαφέστατα τα λιγότερα προβλήματα από ότι άλλες ομάδες του βεληνεκούς και της δυναμικής αυτού του τεράστιου Συλλόγου, αυτοκαταστρέφεται επί 4 μήνες εν μέσω προσωπικών φιλοδοξιών, σκοπιμοτήτων, ύβρεων, πλειοδοσίας ψεμάτων, ανυπόστατων φημολογιών, ακατάσχετης ευθυνολογίας αλλά και τεράστιας ευθυνοφοβίας. Γίνονται όλα αυτά που δεν πρέπει να γίνονται και δεν γίνονται αυτά που πρέπει να γίνονται, τα οποία ωστόσο προαπαιτούν ψυχραιμία, ομοψυχία, συσπείρωση και αποφάσεις και πρακτικές απαλλαγμένες από προσωπικές φιλοδοξίες, συμφέροντα, σκοπιμότητες και υστεροβουλίες.

Απαλλαγμένος πλέον από οποιονδήποτε θεσμικό ρόλο και ισορροπίες, δηλώνω για ακόμη μια φορά ότι την οριστική λύση φυσικά και μόνο ο κόσμος μπορεί να τη δώσει. Δήλωση η οποία θαρρώ ότι εκφράζει όλο το απερχόμενο ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, καθώς ήδη από τις 4 Μαΐου 2012, στη διακοπείσα Γενική Συνέλευση, θέσαμε υπόψη των μελών της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ένα πλάνο Διοικητικής Λειτουργίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ το οποίο στηρίζεται στην ενεργή συμμετοχή όλης της Αρειανής οικογένειας στην Κοινωνία Μελών ΑΡΗ, στην εκπροσώπηση του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ στο ΔΣ της ΠΑΕ, στην ενσωμάτωση της συνδρομής στην Κοινωνία Μελών ΑΡΗ στην τιμή του εισιτηρίου διαρκείας.

Θα συνεισφέρω με όσες δυνάμεις και αξιοπιστία έχουν απομείνει, δίχως όμως κάποιο θεσμικό ρόλο, στην εξεύρεση αυτής της πολυπόθητης λύσης. Όταν αυτή βρεθεί, από όποιον και αν βρεθεί, μου είναι δεν μου είναι αρεστή, θα τη στηρίξω βουλώνοντας το στόμα, εκτός από το 90λεπτο των αγώνων.

«Στον ΑΡΗ της Λέσχης δεν υπάρχουν αδιέξοδα», ήταν θέση μου, εκπεφρασμένη δημόσια, εξαρχής και μέχρι και χθες. Εύχομαι να μην είναι πλέον μη αναστρέψιμη η κατάσταση και να μην έχουν κυριαρχήσει ολοκληρωτικά οι ελάχιστοι, τόσο αριθμητικά όσο και σε δυνατότητες συσπείρωσης, θιασώτες της οχλοκρατίας, της λασπολογίας, των αποκλεισμών και των «μπούλων». Εφόσον όμως θεωρήθηκε εμπόδιο στην εξεύρεση λύσης στον ΑΡΗ και η δική μου παρουσία και μάλιστα κατονομάστηκαν συγκεκριμένα άτομα που και η δική μου παρουσία αποτρέπει στο να ασχοληθούν με την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ένα εμπόδιο λιγότερο. Το μέλλον θα κρίνει. Οι «μπούλοι» κάποτε τελειώνουν.

Αυτονόητο ότι είμαι ένθερμος υποστηρικτής του εξονυχιστικού οικονομικού ελέγχου όλων όσων είχαν ενασχόληση με τα κοινά του ΑΡΗ από το 2004 μέχρι και σήμερα. Επιβάλλεται ο έλεγχος αυτός να είναι πλήρης, λεπτομερής, σε βάθος. Να εξετασθούν τα πάντα και σε ό,τι με αφορά, δεν θα απαιτηθεί κανένας κόπος, θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό στη νέα διοίκηση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ που θα προκύψει. Γνώμη μου ταπεινή είναι ότι ο έλεγχος αυτός ωστόσο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τους ίδιους ανθρώπους που ήταν, από το 2004 μέχρι σήμερα, υπεύθυνοι για τα διοικητικά πεπραγμένα στον ΑΡΗ, διότι κανείς δεν μπορεί να ελέγξει με ειλικρίνεια τον εαυτό του. Επίσης, όποιον σήμερα τον ευαγγελίζεται αυτόν τον έλεγχο και αύριο δεν τον πράξει ή τον πράξει χωρίς να δημοσιεύσει τον πλήρη, αναλυτικό φάκελο-πόρισμα του ελέγχου, εγώ θα τον χαρακτηρίσω ανέντιμο.

Από όλα τα ψέματα που με συγκεκριμένη προέλευση και ενορχήστρωση κατευθύνθηκαν στο πρόσωπό μου, θα ασχοληθώ δημόσια μόνο με ένα. Την επαγγελματική μου ιδιότητα την απέκτησα το 2005, όταν στον ΑΡΗ ήμουν ένας απλός οπαδός, όπως είμαι πλέον και σήμερα. Την ίδια δηλαδή χρονιά που κάποιοι είχαν οδηγήσει τον ΑΡΗ να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική. Συνεπώς, «καριέρα στην πλάτη του ΑΡΗ» προφανώς δεν έστησα. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για αυτούς που ξεστόμισαν αυτήν τη φράση.

Ζητώ συγνώμη από όσους κούρασα και κυρίως από όλους που με πίστεψαν αλλά δεν ανταποκρίθηκα πλήρως στο ρόλο μου. Πιθανόν η λύση για το μέλλον του ΑΡΗ που έχουν στο μυαλό τους οι θιασώτες της θεσμικής παρεκτροπής είναι ισχυρή και πάση θυσία πρέπει να επιβληθεί. Μακάρι να είναι λύση για το καλό του ΑΡΗ. Μακάρι. Αν πάλι δεν έχουν καμία λύση και όλα γίνονται για μια καρέκλα ή για να καλυφθούν προσωπικές τους εκκρεμότητες, η ιστορία θα τους κρίνει, όπως όλους μας».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Γύρισε από την κόλαση η Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά δεν… αναστήθηκε!
Γύρισε από την κόλαση η Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά δεν… αναστήθηκε!
Το απόλυτο η Σεντ Ετιέν
Το απόλυτο η Σεντ Ετιέν
Κέρκυρα: Στα… βαθιά Μεληκιώτης και Μπάουμαν
Κέρκυρα: Στα… βαθιά Μεληκιώτης και Μπάουμαν
Η βαθμολογία της Super League
Η βαθμολογία της Super League
Μεγάλη φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής
Μεγάλη φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής
Βίντεο που κόβει την ανάσα! Έτσι σώζει ζωές το Πολεμικό Ναυτικό: Καρέ – καρέ επιχειρήσεις διάσωσης
Βίντεο που κόβει την ανάσα! Έτσι σώζει ζωές το Πολεμικό Ναυτικό: Καρέ – καρέ επιχειρήσεις διάσωσης
Κρήτη: Οι πρώτες σκληρές εικόνες από το τροχαίο με το λεωφορείο – Ένας νεκρός - 3 τραυματίες
Κρήτη: Οι πρώτες σκληρές εικόνες από το τροχαίο με το λεωφορείο – Ένας νεκρός - 3 τραυματίες
Bίντεο-Σοκ - Επίθεση Ισπανία: Η στιγμή που ήρωας αστυνομικός σκοτώνει μόνος του τέσσερις τρομοκράτες
Bίντεο-Σοκ - Επίθεση Ισπανία: Η στιγμή που ήρωας αστυνομικός σκοτώνει μόνος του τέσσερις τρομοκράτες

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης