Πανόπουλος: Έχουμε γίνει... θίασος»

Πανόπουλος: Έχουμε γίνει... θίασος»

Καυστικός ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος σχετικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων.

Ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις», προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του για το ΔΣ της Super League την Τετάρτη (06/06) που θα ασχοληθεί με τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν από την ΕΠΟ.

Αρχικά ο Πανόπουλος είπε:

«Οι ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια, δεν έχουν πάρει και σωστά έγινε. Το θέμα αυτό το έχουμε εξαντλήσει εδώ και χρόνια. Επρεπε να φτιάξουμε αυτά τα πράγματα για να έχουμε επιτέλους ποδόσφαιρο. Εγώ διαφωνώ με όλη τη φιλοσοφία της Λίγκας όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις. Όταν ξεκινάει ένα πρωτάθλημα και αποφασίζεις ότι οι ομάδες αν δεν πάρουν άδεια πάνε στην Β΄ Εθνική πρέπει να το τηρείς.

«Μετά αποφάσισαν ότι δεν πέφτουν και έγιναν αναξιόπιστοι. Τώρα αποφασίζουν αυτό και είναι γελοιότητα. Εγώ δεν εξαιρούμε από αυτό γιατί ανήκω εγώ και η ομάδα μου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Εχουμε γίνει, όμως, αναξιόπιστοι και ένας θίασος....».

Ακολούθησαν βολές προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο: «Το γελοίο της απόφασης είναι ότι η ΕΠΟ αποφασίζει για εμάς. Βέβαια ο κ. Πιλάβιος δεν παίρνει καμία ευθύνη πάνω του όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απλώς δεν υπήρχε και τώρα λέει ότι πρέπει να η εισηγηθεί η Super League για αυτό. Αυτά δεν γίνονται πουθενά».

Για τη λύση που προτείνει ο ίδιος, υπογράμμισε: «Επειδή δεν μπορεί να γίνει ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, θα κάνουμε μια άλλη πρόταση. Να αυτομαστιγοθούμε ή αλλιώς να τιμωρηθούμε και εμείς και αυτοί που δεν πήραν αδειοδότηση και να παίζουμε όλοι με 22χρονους. Η άλλη λύση είναι να μην τιμωρηθούν καθόλου οι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση. Αυτό θα προτείνουμε ως Σκόντα Ξάνθη.

Εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τις ψηφοφορίες. Η ίδια η Super League κάνει λάθη και η ίδια παίρνει αποφάσεις για να τα διορθώσει. Είναι γελοίο όλο αυτό.
Το θέμα της αδειοδότησης θα πρέπει να σταματήσει αφού δεν τηρείται».

Για την πρόβλεψή του για αυτά που θα αποφασιστούν στο ΔΣ της Λίγκας, επισήμανε: «Αυτό που θα γίνει θα είναι μια μείξη πραγμάτων. Θα είναι ένα σενάριο πιο λάιτ. Με ηλικίες και με Έλληνες για να λένε ότι χρησιμοποιούμε και παίκτες από εδώ. Και μπορεί να προσθέσουν και 1-2 ξένους. Όμως το πιο τίμιο είναι να μην υπάρξει τιμωρία γιατί όλα αυτά είναι καραγκιοζιλίκια».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πούλησε τους Κοντρέρας και Βιεϊρίνια τον Ιανουάριο για να εξασφαλίσει αδειοδότηση, τόνισε: «Η λογική του ΠΑΟΚ είναι σωστή και έντιμη, όσον αφορά τις πωλήσεις που έκανε τον Ιανουάριο».

Τέλος αναφέρθηκε στο τι πρέπει να γίνει στο οικοδόμημα του ποδοσφαίρου: «Φτιάχνεις κάτι όταν το γκρεμίζεις και το φτιάχνεις από την αρχή και αυτό ισχύει σε όλα. Σε σαθρά θεμέλια δεν μπορείς να χτίσεις. Στον παραμικρό σεισμό το οικοδόμημα θα πέσει».



Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved