Τελειώνουν με τις ανανέωσεις στον Ολυμπιακό...

Τελειώνουν με τις ανανέωσεις στον Ολυμπιακό...

Σε προφορική συμφωνία με τους Φρανσουά Μοντέστο και Μάρκο Πάντελιτς φαίνεται πως ήρθε η διοίκηση του Ολυμπιακού. Σε καλό δρόμο και οι υποθέσεις των Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα. Παραμένει φαβορί για τον πάγκο ο Ντομίνγκος. Διαψεύδει η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ για πρόταση από το εξωτερικό για παίκτη των νταμπλούχων. Αναχωρεί το μεσημέρι της Τρίτης (15/05, 14:30) η αποστολή του Ολυμπιακού για Αυστραλία ενόψει του φιλικού με την Μέλμπουρν Βίκτορι (19/05, 12:30).

Το μέτωπο των ανανεώσεων των «παλιοσειρών» του Ολυμπιακού, δηλαδή των Πάντελιτς, Μοντέστο, Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ, είναι το σημαντικότερο – μετά από εκείνο, φυσικά, του προπονητή – αυτή την περίοδο για την διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» επιθυμούν την παραμονή και των τεσσάρων, με τους όρους ωστόσο, που θα θέσει ο σύλλογος, και όπως φαίνεται οι υποθέσεις όλων είναι σε καλό δρόμο…

Προφορική συμφωνία με Μοντέστο, Πάντελιτς

Ήδη από την Δευτέρα (14/05) στην Πλατεία Αλεξάνδρας μπορούν να έχουν δύο… πονοκεφάλους λιγότερους, καθώς η διοίκηση ήρθε σε – προφορική καταρχήν – συμφωνία, τόσο με τον Φρανσουά Μοντέστο, όσο και με τον Μάρκο Πάντελιτς!

Ο Κορσικανός αμυντικός και ο Σέρβος σέντερ φορ συμφώνησαν να παραμείνουν στον Πειραιά με μειωμένες ετήσιες αποδοχές και πλέον απομένει η επισημοποίηση της ανανέωσης των συμβολαίων τους.

Προχωράει και των Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα…

Σ’ εξαιρετικά καλό δρόμο, εξάλλου, φαίνεται πως βρίσκονται και τα θέματα των Όλοφ Μέλμπεργκ και Αριέλ Ιμπαγάσα, με τις πιθανότητες να συνεχίσουν αμφότεροι να φορούν τα ερυθρόλευκα και την επόμενη σεζόν, να είναι πλέον αυξημένες.

Καμία πρόταση για παίκτη των νταμπλούχων

Στο μεταξύ, όπως ξεκαθάριζαν από την Πλατεία Αλεξάνδρας - θέλοντας να δώσουν τέλος στην φημολογία περί επίσημου ενδιαφέροντος της Έβερτον για τον Μπάλαζ Μέγιερι ή της Στουτγκάρδης για τον Βασίλη Τοροσίδη - δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για κανέναν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού από ομάδες του εξωτερικού.

Παραμένει στην… pole position ο Ντομίνγκος

Καμία εξέλιξη ωστόσο, δεν σημειώθηκε στο θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, με τον Πορτογάλο Ντομίνγκος Πασιένσια να παραμένει στην… pole position. Οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός, πάντως, έχουν στο συρτάρι τους κι άλλες εναλλακτικές λύσεις για την άκρη του πάγκου της ομάδας, σε περίπτωση που τελικά δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις με τον άλλοτε τεχνικό της Μπράγκα και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αναλαμβάνει ο πρόεδρος…

Η αλήθεια είναι ότι η επιστροφή του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, από την Κωνσταντινούπολη, όπου πανηγύρισε μαζί με την ομάδα μπάσκετ των «ερυθρόλευκων» την κατάκτηση της Euroleague, αναμένεται να ξεκαθαρίσει όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου, με πρώτο και κύριο αυτό του νέου προπονητή, με τον Ντομίνγκος, βέβαια, ν’ αποτελεί φαβορί μέχρι αυτή την στιγμή για να φορέσει την ερυθρόλευκη φόρμα…

Αναχωρεί για Αυστραλία ο Ολυμπιακός

Το μεσημέρι της Τρίτης (15/05, 14:30), εξάλλου, η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας αναχωρεί για την Αυστραλία, όπου θ’ αντιμετωπίσει σε διεθνές φιλικό ματς την Μέλμπουρν Βίκτορι (19/05, 12:30) στο «Etihad Stadium», με την ελληνική ομογένεια να βρίσκεται… επί ποδός για την άφιξη του Ολυμπιακού, ο οποίος σημειωτέον θα ταξιδέψει με όλα του τα «αστέρια»!



Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved