Πάει... διαβασμένος στα play offs ο Φερέιρα!

Πάει... διαβασμένος στα play offs ο Φερέιρα!

Την ετοιμότητα όλων των παικτών του είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» στα τρία τελευταία παιχνίδια ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, με αφορμή την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στα play offs. Κυριολεκτικά όλων, όμως, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε 25 «πράσινους» σε αυτά! Το Onsports καταγράφει και εξηγεί το rotation του Φερέιρα...

«Το βασικό είναι να είναι έτοιμοι όλοι οι παίκτες». Τάδε έφη Ζεσουάλδο Φερέιρα, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να στέλνει «μήνυμα» -για όποιον διαβάζει... πίσω από τις γραμμές- αναφορικά με τις προθέσεις του και το τι θα επακολουθούσε στα παιχνίδια του «τριφυλλιού».

Ο Φερέιρα λοιπόν φρόντισε, μέσω αυτού, να μας προετοιμάσει για το rotation που είχε στην άκρη του μυαλού του να κάνει στην ομάδα του, ενόψει και της συμμετοχής της στα play offs της Σούπερ Λίγκας. Και αφού εκείνος έκανε το... καθήκον του, ενημερώνοντας όλους εμάς και προειδοποιώντας τους ποδοσφαιριστές του, στη συνέχεια φρόντισε να κάνει τα λόγια του και πράξη...

Κάπως έτσι, λοιπόν, φτάσαμε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος να παίξουν ούτε λίγο ούτε πολύ... 25 διαφορετικοί παίκτες. Ή, για να το πούμε και διαφορετικά, όλοι ανεξαιρέτως όσοι ήταν στην διάθεση του 65χρονου προπονητή αυτό το διάστημα και μπορούσαν να αγωνιστούν κανονικά!

Οι μόνοι που ξέφυγαν από τον «κανόνα» ήταν οι τραυματίες Λέτο, Ιωαννίδης και Μπιάρσμιρ (σ.σ. έχει αποθεραπευθεί εδώ και κάποιες ημέρες, αλλά ταυτόχρονα... πρόλαβε να κάνει και προσφυγή) καθώς επίσης και ο Λαγός, ο οποίος πάντως πήρε δυο εβδομάδες πριν αρχίσει το ροτέισον κι αυτός το... βάπτισμα του πυρός, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο.

Για του λόγου το αληθές, στο ματς με τον Πανιώνιο έπαιξαν οι: Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαρίνος, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σιμάο, Κατσουράνης, Κλέιτον, Κουίνσι, Πετρόπουλος, Ρούντολφ και Καραγκούνης.

Από εκεί και πέρα, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έπαιξαν οι: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον, Πετρόπουλος, Καραγκούνης, Μαυρίας και Φουρλάνος.

Τέλος, στο ματς με τον Παναιτωλικό έπαιξαν οι: Κοτσόλης, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Καραγκούνης, Τοτσέ, Κουίνσι, Ρούντολφ, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος και Ταμπάκης.

Φυσικά, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, ο στόχος του Φερέιρα ήταν να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται άπαντες και ακολούθως να αξιολογήσει ποιους και πόσο μπορεί να εμπιστεύεται, σε μια σειρά έξι αγώνων. Εξυπακούεται ότι δεν έβγαλε τώρα συμπεράσματα για την αξία του καθενός...

Απλώς απέκτησε μια καλύτερη και πιο... φρέσκια εικόνα, σε συνθήκες αγώνων μάλιστα κι όχι προπονήσεων. Το σημαντικότερο όλων, όμως; «Υποχρέωσε» τους παίκτες του να είναι στην τσίτα, για να τον... εντυπωσιάσουν και ο Παναθηναίκός πήρε το 100%, πετυχαίνοντας διαδοχικές νίκες, με πιο πρόσφατη τη χθεσινή (23/04) επί του Παναιτωλικού. Νίκες που του αποφέρουν βαθμολογικά και ψυχολογικά οφέλη ενόψει play offs!



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved