Aναβολή στο... δράμα του Παναθηναϊκού (photos)

Aναβολή στο... δράμα του Παναθηναϊκού (photos)

Δεν έδωσαν ούτε σήμερα (18/04) λύση οι μέτοχοι του «τριφυλλιού» και η ΠΑΕ οδεύει προς επαναληπτική γενική συνέλευση στις 8 Μαΐου - Εκκληση Θανάση Γιαννακόπουλου και καμπανάκι προς Βγενόπουλο και Βαρδινογιάννη για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, ώστε να αποτραπεί η πτώχευση - Βγενόπουλος: «Με εξώδικα θα λογοδοτήσει ο Βαρδινογιάννης για τη ΓΗΠΕΛ».

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έδωσε κανονικά το «παρών» μετά την χθεσινή (17/04) ανακοίνωσή του, στην οποία ζητούσε την παρουσία και των υπόλοιπων μετόχων. Στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκαν και άλλοι μέτοχοι. Ετσι, στη ΓΣ προσήλθε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, το πρώην μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου, Μαίρη Λομβάρδου Ζούλα, ο Στράτος Σωπήλης, ο οποίος είναι πρώην μέλος του ΔΣ και έχει οριστεί από τους κ.κ. Πολέμη, Νίκα και Ξυλά, ως εκπρόσωπός τους, ο πρόεδρος των παλαιμάχων και μέλος του προηγούμενου ΔΣ, Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Μίμης Δομάζος, ενώ δεν εκπροσωπήθηκε ο Νικόλας Πατέρας. Την πρόθεσή του να βοηθήσει την ομάδα είχε εκφράσει και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος επίσης έδωσε το «παρών». Θεωρητικά το ποσοστό του Ανδρέα Βγενόπουλου με αυτό του Ερασιτέχνη μπορούσε βάσει νόμου να εκλέξει διοικητικό συμβούλιο, αλλά ο κ. Βγενόπουλος δεν το δέχτηκε και είπε πως μόνο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με το ποσοστό του μπορεί να εκλέξει ΔΣ.

Ετσι η Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε για τις 8 Μαϊου όπου θα κληθούν να δώσουν το «παρών» όλοι οι μέτοχοι, προκειμένου να βρεθεί λύση. Μάλιστα ο Ανδρέας Βγενόπουλος είπε χαρακτηριστικά πως «εάν δεν υπάρξει λύση και στις 8 Μαϊου, τότε πτωχεύουμε».

Ανταλλαγή εξωδίκων Βγενόπουλου - Γιάννη Βαρδινογιάννη

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ είπε: «Κατόπιν εξωδίκων, ο κ. Βαρδινογιάννης θα κληθεί να λογοδοτήσει για τα θέματα της ΓΗΠΕΛ. Ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος θα αναλάβει πρωτοβουλίες να συντονίσει τους μετόχους μέχρι τις 8 Μαϊου και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, θα επισκεφτεί τον Βαρδή Βαρδινογιάννη μήπως υπάρξει λύση και από εκεί. Όλες οι πρωτοβουλίες θα οδηγήσουν στη ΓΣ της 8ης Μαϊου για να φανεί αν υπάρξει λύση για την αποφυγή της πτώχευσης. Δεν υπάρχουν άλλες ευκαιρίες. Είναι απαραδεκτο να είναι ο Παναθηναϊκός χωρίς διοίκηση. Πρέπει να λυθούν αυτά τα θέματα. Αν φτάσουμε μέχρι τις 8 Μαϊου χωρίς λύση, τότε η πτώχευση είναι δεδομένη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Aνδρέας Βγενόπουλος αποκάλυψε τα εξώδικα που υπήρξαν ανάμεσα στον ίδιο και τον Βαρδινογιάννη και στο ένα ο «Τζίγγερ» τον καλούσε να συμμετάσχει με το ποσοστό του, έτσι ώστε να εκλέξει διοίκηση. Ο ίδιος αντέδρασε γελώντας και τόνισε ότι τον καλεί να αναλάβει τις δικές του ευθύνες.

Ο κ. Βγενόπουλος τόνισε ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα λογοδοτήσει για την ΓΗΠΕΛ είναι και μία από τις τελευταίες λύσεις, ενώ επισήμανε πως ο Θανάσης Γιαννακόπουλος θα αναλάβει την πρωτοβουλία να φέρει στο ίδιο τραπέζι τους κ. Βγενόπουλο και Βαρδινογιάννη.

Πρωτοβουλία από Θανάση Γιαννακόπουλο

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε κατά τη διάρκεια της ΓΣ ότι θα κάνει προσπάθεια προσέγγισης του μεγαλομετόχου Γιάννη Βαρδινογιάννη ζητώντας του να δώσει το «παρών» για να βοηθήσει την κατάσταση. Την πρωτοβουλία αυτή επιβεβαίωσε και ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε μετά τη Συνέλευση.

«Σε αυτή τη δύσκολη θέση πρέπει όλοι να βοηθήσουν. Δεν είμαι με κανέναν, είμαι με τον Παναθηναϊκό. Έχω υποστεί δύο εμφράγματα και έχω δώσει τη μισή ζωή μου. Πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους και να βοηθήσουν. Ο Παναθηναϊκός είναι αβοήθητος», είπε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και συνέχισε: «Όποιος αγαπάει να βοηθήσει εμπράκτως. Η αναβολή που έγινε πρέπει να αποφέρει καρπούς για τον Παναθηναϊκό και μόνο για αυτόν. Δεν με αφορούν οι διαφορές που έχουν. Πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους. Μέχρι τότε να γίνουν διαβουλεύσεις και να βοηθήσουν τον ΠΑΟ. Παναθηναϊκέ, δύναμή σου είναι οι οπαδοί σου. Αυτό είναι το πιστεύω μου. Παράκληση να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό».

Μακρόπουλος: «Να βοηθήσουν όλοι»

Τη σημασία κοινού μετώπου, το οποίο θα βγάλει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο, επεσήμανε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος εξερχόμενος από την ΠΑΕ.

«Είμαι παλιός Παναθηναϊκός. Έχω περάσει πάρα πολλά. Μπορεί να είμαι νέος σήμερα εδώ, αλλά έχω ζήσει πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό που κι εσείς θα θυμάστε πόσο μεγάλες επιτυχίες έχει, την εποχή Πούσκας κ.α.», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα βοηθήσω με τις δικές μου δυνατότητες την ΠΑΕ. Θα δώσω μεγάλη μάχη για τη βιωσιμότητα του Ερασιτέχνη, καθώς εξαρτόμαστε από την ΠΑΕ! Όλος ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει για ν’ αποφευχθούν χειρότερες συνέπειες».

Διαβάστε επίσης:

Διαμεσολαβητής Θανάσης ή πτώχευση

Βγενόπουλος: «Λύση μέχρι 8 Μαΐου ή πτώχευση»

Η κίνηση Τζίγκερ για ΓΗΠΕΛ και Διοίκηση

Μακρόπουλος: «Όλοι μαζί…»

Τα εξώδικα Βγενόπουλου - Βαρδινογιάννη

Η εξουσιοδότηση Βαρδινογιάννη και η άρνηση Βγενόπουλου

«Ηλίθιοι όσοι αμφισβητούν τους Γιαννακόπουλους»

Έκκληση για βοήθεια και διοίκηση από Πέτσο

Ενέργειες για την κυριότητα της Λεωφόρου

Οι διάλογοι της γενικής συνέλευσης

Τζίγκερ: «Δεν εμποδίζει τίποτα τον Βγενόπουλο»

Θυμηθείτε όσα έγιναν στην Γενική Συνέλευση όπως σας τα μετέδωσε το Onsports

{coveritlive}0c426ebfe3{/coveritlive}

12 PHOTOS
  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Όλα ανοιχτά για Ουζουνίδη!
Όλα ανοιχτά για Ουζουνίδη!
Χάνει έδαφος η Ριέκα
Χάνει έδαφος η Ριέκα
Η Χιρόνα τα γκολ αλλά η Μπαρτσελόνα τη νίκη! (vid)
Η Χιρόνα τα γκολ αλλά η Μπαρτσελόνα τη νίκη! (vid)
«Φωτιά» ο Ντιμπάλα, καρέ η Γιούβε!
«Φωτιά» ο Ντιμπάλα, καρέ η Γιούβε!
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης