Τροχανάς: «54 εκατ. ευρώ σε ένα μήνα για την ΑΕΚ»!

Τροχανάς: «54 εκατ. ευρώ σε ένα μήνα για την ΑΕΚ»!

Σχέδιο συγκέντρωσης 54 εκατομμυρίων ευρώ σε ένα μήνα (!) για τη σωτηρία της ΑΕΚ, αποκάλυψε πως έχει ο Μιχάλης Τροχανάς.

Μέσω γραπτής ανακοίνωσής του, ο εμπνευστής της κίνησης «Θεμέλιο 21», αφού συνεχάρη τον Πέτρο Παππά για την… εξαφάνιση των 7 εκατ. ευρώ από το ομολογιακό δάνειο της Ένωσης, υποστήριξε πως ήρθε η ώρα για δράση, καλώντας σε σύσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα 5 Μαρτίου τους Μελισσανίδη, Παππά, Νοτιά, Χατζηιωάννου και Γκούμα χωρίς να δικαιολογεί πιθανή απουσία…

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Τροχανά:

ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο της προσωρινής ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΘΕΜΕΛΙΟ 21», κ. Ιωάννη  Βούρο
ΘΕΜΑ: «ΘΕΜΕΛΙΟ 21» Η κρίσιμη κίνηση!
ΚΟΙΝΟΠ:Στις 600000 Ενωσίτικες Οικογένειες υπό τύπον ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Φίλε Πρόεδρε,

1. - Φυσικά, συμφωνώ απολύτως με το γεγονός ότι αρχές και καλή συμπεριφορά επέβαλλαν «σιωπή ασυρμάτου» στο «ΘΕΜΕΛΙΟ 21». Όμως, ασφαλώς θα παρατήρησες κι εσύ ότι υπήρξαν, δυστυχώς, «παράγοντες» που εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την υποχρεωτική αναβολή δράσης, αποπροσανατόλισαν τους Ενωσίτες με αραβικά παραμύθια και πράσινα άλογα, άλωσαν τεχνηέντως την ΠΑΕ και ήδη βρίσκονται στην αφετηρία δήωσης της, πριν καν μας σώσουν από την προηγούμενη.
Οφείλω να παραδεχτώ-πάντως- ότι μία μάλλον συγκυριακή εμπλοκή ενός Ενωσίτη σ΄ αυτήν την αθλιότητα, ότι δήθεν στρέφονταν κατά εχθρών της ΑΕΚ ενώ στην πράξη και στη θεωρία μόνο την ΑΕΚ μας πυροβολούσαν · αυτή η εμπλοκή, με εξέπληξε βάναυσα. Κρίμα που χάθηκε οριστικά (;) για την ΑΕΚ αυτός ο σημαντικός  Ενωσίτης παράγοντας για το παρόν και το μέλλον της.

2. - Είναι μικρόψυχη αλλά και παρακμιακή συμπεριφορά κάθε προσπάθεια να ανατάμει κανείς όλα όσα επιχειρήθηκαν και συντελέστηκαν στη διάρκεια της άσκοπης χρονικής απώλειας 32 ημερών μέχρι σήμερα την οποία υπέστη το «ΘΕΜΕΛΙΟ 21» πριν την έναρξη της δράσης του. Υπάρχει μόνον ένα γεγονός που αξίζει την προβολή και μεγέθυνσή του.
Όμως στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ήταν γνωστό ότι θα συμβεί σχεδόν ένα μήνα πριν την Κυριακή στις 29/1/2012 στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Το μόνο που μπορεί να ειπωθεί, λοιπόν, γι΄ αυτό το όντως σημαντικό γεγονός εξαφάνισης 7εκ.€ από το «εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσόν» ομολογιακό δάνειο, είναι ένα βροντόφωνο καθολικό και γνήσιο ΜΠΡΑΒΟ: « Μπράβο Πέτρο Παππά. Το είπες και το έκανες. Αν και, Παππάς έστειλες…. αδιάβαστους όλους τους κοκωβιούς, τα ανθρωπάκια και αρρωστάκια. Μπράβο Παππά του λόγου και της πράξης. Χίλια μπράβο γνήσιε γιε του Δικέφαλου Αετού, «Άνθρωπε και Ενωσίτη για όλες τις εποχές» στην ΑΕΚ.

3. - Τι πρέπει να πούμε στους Ενωσίτες και πρωτίστως και αντρίκεια τι πρέπει να κάνουμε όλοι εμείς, όσοι προσπαθούμε να κτίσουμε το «ΘΕΜΕΛΙΟ 21» της ΑΕΚ εμπνεόμενοι από το συναρπαστικό ΟΡΑΜΑ.
του.

Οι μελέτες, οι θεωρίες, οι επιβεβλημένες αναβολές της δράσης ήρθαν και έπαιξαν το θετικό ή και αρνητικό ρόλο τους. Τώρα είναι η ώρα έναρξης της δράσης. Και κάθε δράση, για να μην είναι ουτοπική έχει μια αυστηρή προϋπόθεση, την απογραφή όσων είμαστε πραγματικά και ό,τι έχουμε αυτοί που είμαστε.

Είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε ότι αυτή τη σημαντική στιγμή οι μοναδικές και γνήσιες δυνάμεις της ΑΕΚ είναι τρεις:
Πρώτον χρονολογικά είναι 4 σοβαροί και αξιοπρεπείς επιχειρηματίες προερχόμενοι από τη μετοχική ομάδα του 2004: Γκίκας Γκούμας, Νίκος Νοτιάς-σπιτονοικοκύρης της ΑΕΚ-, Πέτρος Παππάς και ο Πόλυς. Δεύτερον ένας Ενωσίτης πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ που αφρίζει, οργίζεται και πονάει, μα δε βρίσκει ούτε άκρη ούτε χέρι να έρθει και να προστεθεί on target σπέρνοντας τον πανικό στους αντιπάλους του Δικέφαλου Αετού. Τον λένε και τίγρη και απέδειξε ότι είναι.

4. -  Μια υπερσύγχρονη μελέτη -για όσους έχουν την υποδομή να την κρίνουν- η οποία συνδυάζει την επιχείρηση (ΠΑΕ) με την ΙΔΕΑ (ΑΕΚ). Δίνει ρόλο και συμμετοχή σε όλους τους Ενωσίτες ακόμη και συμμετοχή στα κορυφαία θεσμικά καθήκοντα, ανοίγοντας μια τεράστια Δεξαμενή. Μέσα σ’ αυτή τη Δεξαμενή κάθε Ενωσίτης θα μπορεί να ρίχνει λίγο από ό,τι έχει και του περισσεύει: λίγα χρήματα, λίγη εθελοντική προσωπική εργασία, τις σχέσεις και τις επιρροές του, τις ειδικές γνώσεις και το ταλέντο του, το πάθος του μαχητή, τις εγγυήσεις του και κυρίως τη δομημένη σχέση του με όλους τους άλλους 1,5 εκ. Ενωσίτες. Σ’ αυτήν την κοινή Δεξαμενή θα περιέχονται όλες οι πρώτες ύλες δημιουργίας αλλά όχι ως απλό άθροισμα. Θα είναι το γινόμενο ατέλειωτων πολλαπλασιασμών που συνολικά καθιστούν παντοδύναμη τη Δεξαμενή.

Οι μύστες τη λένε και ΔΙΚΤΥΟ και φυσικά είναι. Και ΔΙΚΤΥΟ είναι το πιο πανίσχυρο εργαλείο στην εποχή μας διεθνώς. Δίκτυα κυβερνούν τον κόσμο πια. Το κατανοούμε επιτέλους και οι Έλληνες, τώρα που ένα Δίκτυο με το εξωτικό όνομα ΤΡΟΙΚΑ κυβερνάει ουσιαστικά την ίδια μας τη χώρα.

Το δικό μας ΔΙΚΤΥΟ, των 600000 Ενωσίτικων Οικογενειών, δεν είναι Ιανικό όπως τα περισσότερα από τα πολλά Δίκτυα στη γη. Δεν έχει και το κακό πρόσωπο του Ιανού. ¨Έχει μόνον το καλό και δημιουργικό πρόσωπο που το εγγυώνται ο θεσμός, ο καινοτόμος κλάδος ελέγχου και ένα πρότυπο Πολιτισμού σε τρία επίπεδα:

Πολιτισμός ΑΕΚ, Πολιτισμός Ευρωπαϊκής Ένωσης και Πολιτισμός Κόσμος.

Δεν είναι τυχαίο ούτε χωρίς μήνυμα ότι το όνομα του δικού μας Δικτύου στην ΑΕΚ είναι Θεμέλιο. Το ΘΕΜΕΛΙΟ, το κάθε Θεμέλιο έχει μονοσήμαντο νόημα. Να δημιουργεί μόνον, να στηρίζει τη δημιουργία πάνω του και ποτέ να μην εκτρέπεται στην αντίθεση να περιλαμβάνει καταστροφές.

Το τρίτο δεδομένο λοιπόν που πραγματικά έχουμε αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ, μετά τους 4 μετόχους της ΠΑΕ του 2004, μετά από ένα τίγρη έτοιμο να μπει στο γήπεδο και να κάνει μικρομέγαλους να «χάσουν τη μπάλα», αυτό το τρίτο μαγικό δεδομένο είναι το «ΘΕΜΕΛΙΟ 21».

Εάν οι 4 επιχειρηματίες ξαναπροχωρήσουν μόνοι τους η αποτυχία είναι νομοτελώς δεδομένη. Νομοτελώς όχι με την ευθύνη του και ό τίγρης αν μόνος του προχωρήσει, χωρίς τους 4 θα έχει εκείνος το μπελά αντί των μεγάλων αντιπάλων μας όπως προανέφερα. Όχι λόγω χρηματοδότησης της ΠΑΕ αλλά λόγω καταστροφών σ’ ολόκληρο το διεθνές επιχειρηματικό γήπεδο που ήδη παίζει αν αποσύρει από εκεί όλο το χρόνο του και την προσοχή του. Εάν τα βρουν σε μια υποτιθέμενη σύσκεψη μεταξύ τους και γίνουν 5 ισότιμοι μεν αλλά μόνοι τους, τότε μαθηματικά θα ακολουθήσει η διάλυση όπως συνέβη και τώρα με τους μετόχους του 2004.

Όμως αν η δημιουργική σχέση των 5 συγκροτηθεί από τη θεσμική διάσταση του «ΘΕΜΕΛΙΟ 21» αφενός και από την πολύπλευρη δημιουργική και ενθουσιώδη συμπαράσταση της ΕΓΓΥΗΤΡΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ της ΑΕΚ (10+40 χιλιάδες επιλεγμένες οικογένειες) όσων και από τις 2 λέσχες Ενωσιτών, δηλαδή από το σύνολο των 600000 Ενωσίτικων Οικογενειών ,θα αλλάξει η ΑΕΚ θα αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα επηρεαστεί θετικά ακόμη και η πορεία της χώρας μας.

Ο κοινός και μεγάλος στόχος.

Οι τρεις και αντικειμενικά μοναδικές δυνάμεις της ΑΕΚ που προαναφέρθηκαν και οφείλουν να δράσουν Ενωτικά και αστραπιαία (4 μέτοχοι- Δημήτρης Μελισσανίδης- «ΘΕΜΕΛΙΟ 21») έχουν έναν θεμελιώδη στόχο: Να εμπνεύσουν, να ξεσηκώσουν, να οργανώσουν και να κατευθύνουν στις αδιάκοπες ωραίες μάχες το σύνολο των 600000 Ενωσίτικων Οικογενειών στην πορεία του για να κάνει το ΟΡΑΜΑ πραγματικότητα.

Αυτά που έπρεπε να έχουν γίνει χθες.

Αυτά που έπρεπε να έχουν γίνει τις τελευταίες 32 ημέρες και δεν έγιναν διότι ο Ενωσίτης Ντέμης Νικολαΐδης και ο δικηγόρος του τα εμπόδιζαν παίζοντας τις κουμπάρες στην ΑΕΚ και οδηγώντας τη στο μέγιστο εξευτελισμό της ιστορίας της είναι:

α. Σύγκλιση κοινής σύσκεψης των τεσσάρων πρώην και νυν μετόχων της ΠΑΕ με το Δημήτρη Μελισσανίδη και τη συμμετοχή του «ΘΕΜΕΛΙΟ 21». Χρόνος δεν υπάρχει, η ΑΕΚ καταστρέφεται και επομένως η ημερομηνία αυτής της δεύτερης ιστορικής σύσκεψης δεν μπορεί να είναι άλλη από τη Δευτέρα 5/3/2012. Δικαιολογίες του τύπου «Ναι αλλά θα είμαι εκτός Ελλάδος για δουλειά» δεν πρόκειται να βρουν αγοραστή. Όταν η ΑΕΚ χάνεται οι αρχηγοί της, θεσμικοί και φυσικοί, τα παρατάνε όλα και διαθέτουν μια ημέρα για να τη σώσουν.
β. Κατάρτιση συμφώνου αρχών για τη συνεργασία των 5.
γ. Έγκριση από τους 5 άμεσης εφαρμογής – από τις 10 Μαρτίου- του project STEP ONE της μελέτης «ΘΕΜΕΛΙΟ 21» που προβλέπει και περιέχει τις λεπτομέρειες συγκρότησης λέσχης 10000 Ενωσιτών από τον οικονομικό ανθό της ΑΕΚ σε ολόκληρη την Ελλάδα και την αλλοδαπή. Τα μέλη της λέσχης του ¨C.L CLUB¨ που σημαίνει Creative Leaders Club δηλαδή 10000 εύποροι Ενωσίτες με γονίδια μπροστάρη στο βιολογικό DNA τους και οραματική διάσταση στο αντίστοιχο Ενωσίτικο DNA. Χρόνος ίδρυσης 15 ημέρες. Στόχος χρηματοδότησης 10000 μέλη του club επί 3000 ευρώ έκαστο=30εκ€ αμέσως.
δ. Πρόσκληση από το C.L CLUB προς τις υπόλοιπες 40000 επιλεγμένες Ενωσίτικες οικογένειες προκειμένου όλοι μαζί να συγκροτήσουν την ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ της ΑΕΚ μέσα από τα σπλάχνα της ίδια της ΑΕΚ. Χρόνος 1 μήνας. Συνολικό ποσό χρηματοδότησης 40000x600€ έκαστος=24εκ.
ε. Εάν κάποιος διερωτηθεί: «Ωραία, έστω ότι πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των 5 επιχειρηματιών με το «ΘΕΜΕΛΙΟ 21» και ότι συμφώνησαν σε όλα αρχίζοντας το STEP ONE και σε 15 ημέρες υπάρχουν τα 30 εκ., τι θα γίνει στην ΑΕΚ στο κενό διάστημα; Υποθέτω ότι δεν θα υπάρξει αυτός ο κάποιος διότι αν υπάρξει δεν θα είναι κάποιος. Θα είναι συγκεκριμένος με καμένη φλάντζα από κατάχρηση ανεπίγνωστης δράσης των… νευρώνων του.

Δια ταύτα:

Σε παρακαλώ θερμά πρόεδρε Γιάννη Βούρο:
α. Να δημοσιεύσεις σήμερα αυτήν την επιστολή
β. Να απευθύνεις επίσης σήμερα έγγραφη πρόσκληση προς τους 5 επιχειρηματίες για τη σύσκεψη της Δευτέρας 5 Μαρτίου
γ. Να επικοινωνήσεις προσωπικά και με τους 5 μεταφέροντας τους και τη θερμή δική μου παράκληση να τηλεφωνήσει σ’ εμένα, όποιος σύμβουλός του εισηγηθεί άρνηση της πρόσκλησης προκειμένου αυτός ο σύμβουλος να θέσει σ’ εμένα τα ερωτήματα που μπορεί να τον προβληματίζουν ώστε να του δώσω τις πληροφορίες που πιθανόν να του λείπουν.

Με εμπιστοσύνη και ιδιαίτερη εκτίμηση
Ο Μιχάλης Τροχανάς και το ΟΡΑΜΑ του

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Ατρόμητος: Προσέχει για να… έχει ο Κάναντι!
Ατρόμητος: Προσέχει για να… έχει ο Κάναντι!
Το απόλαυσαν!
Το απόλαυσαν!
Συναγερμός εν όψει ΑΕΚ – Τι γίνεται με Φορτούνη
Συναγερμός εν όψει ΑΕΚ – Τι γίνεται με Φορτούνη
Παναθηναϊκός: Δήλωσε συμμετοχή… και βλέπουμε
Παναθηναϊκός: Δήλωσε συμμετοχή… και βλέπουμε
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
Mediterranean College Employability Fair 2017
Mediterranean College Employability Fair 2017

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης