Περί… κυβίστησης

Περί… κυβίστησης

Για δες πως αλλάζουν οι καιροί… Όλοι αυτοί που πριν από λίγο καιρό και μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα (η αλήθεια είναι τους έδωσε το δικαίωμα και η ομάδα) έβγαιναν και έλεγαν ότι ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να κοιτάει προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω, όλοι αυτοί οι οποίοι ζητούσαν να φύγουν οι μισοί παίκτες,  όλοι αυτοί που μιλούσαν περί εγκληματικών λαθών και ακραίων (όχι καιρικών) φαινομένων, τώρα άρχισαν να γυρίζουν την πλάκα. Αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά μετρ της… κυβίστησης (…κωλοτούμπα στα νεοελληνικά).


Όλοι αυτοί που φρόντισαν να υποβαθμίσουν τις νίκες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα, Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό (έλα, μωρέ, τους τελευταίους κέρδισε...) πήραν την απάντησή τους με το επιβλητικό πέρασμα από τα Πηγάδια, απέναντι σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι η φετινή Ξάνθη, η οποία –πέρα όλων των άλλων- παρουσιάζεται δυνατή και στην έδρα της.  

Ο ΑΡΗΣ τους άλλαξε τα φώτα και πέτυχε μια παλληκαρήσια νίκη κάτω από αντίξοες συνθήκες… Αυτός ο ΑΡΗΣ όλους εσάς τους εξυπνάκηδες και τους… μυαλοπώληδες τον τελευταίο καιρό σάς αλλάζει τα φώτα…

Και απ’ ότι βλέπω σφίξαμε κι άλλο…

Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΡΗΣ αλλάζει. Η ομάδα πλέον πατάει σταθερά στο γήπεδο και βγάζει μια πολύ καλή εικόνα. Αποπνέει υγεία και ηρεμία. Στοιχεία, όπως το πάθος, η καρδιά και η διάθεση είναι εμφανή στους ποδοσφαιριστές. Ακόμη και ο τρόπος που πανηγυρίζονται τα γκολ. Το «άγγιγμα» του Μανουέλ Μασάδο είναι ορατό.    

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Κίτρινοι είναι αήττητοι στον β’ γύρο, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Δεκατρείς βαθμοί, οι οποίοι έχουν συνδυαστεί με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι έχει καλυφθεί σημαντικό μέρος από το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Η ψαλίδα της διαφοράς με τις προνομιούχες θέσεις έκλεισε ακόμη περισσότερο. Όμως ο δρόμος είναι μακρύς. Για το λόγο αυτό χρειάζεται η δέουσα προσοχή και η ανάλογη σοβαρότητα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Χαμηλά η μπάλα. Βήμα προς βήμα. Παιχνίδι με παιχνίδι. Την ερχόμενη  Κυριακή ακολουθεί ο Εργοτέλης. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα πρέπει να είναι κατάμεστο. Οι οπαδοί του ΑΡΗ θα πρέπει να σπρώξουν την ομάδα σε μια ακόμη νίκη, που θα την ανεβάσει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Υ.Γ.: Οι οπαδοί του ΑΡΗ απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι είναι μοναδικοί. Η παρουσία τους στα Πηγάδια ήταν συγκλονιστική. Για περισσότερο από τρεις ώρες κάτω από ακραία καιρικά φαινόμενα δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν την ομάδα, παραδίδοντας μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και αφοσίωσης.  

Respect is everything…



Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved