Μηλιωρίδης: «Απίστευτη ζήτηση ενόψει Τότεναμ»

Μηλιωρίδης: «Απίστευτη ζήτηση ενόψει Τότεναμ»

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σπύρος Μηλιωρίδης μίλησε για τον διορισμό της νέας διοίκησης και για τη ζήτηση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Τότεναμ.

Αρχικά ο Σπύρος Μηλιωρίδης αναφέρθηκε στο θέμα με την καθυστέρηση στην απόφαση του Πρωτοδικείου:

 «Είναι θέμα δικαστηρίου. Έγινε όσο πιο γρήγορα γίνονταν για να εξάμηνη θητεία. Έχει συμβεί και στο μπάσκετ να καθυστερήσει.  Κάθε φορά πάντα παίρναμε άδεια και για προσωρινή διοίκηση μέχρι να βγει η τακτική. Η δικαστική λειτουργός έκρινε ότι πρέπει να πάμε κατευθείαν σε τακτική. Έτσι δεν είχαμε δικαίωμα υπογραφής. Δεν μπορούσαμε να εισπράξουμε χρήματα ούτε να πληρώσουμε. Είχαμε στάση πληρωμών και στα έσοδα και στα έξοδα.

Για παράδειγμα μία δόση από τη NΟVA, ξέραμε ότι είχαν μπει χρήματα στο λογαριασμό  αλλά δεν μπορούσαμε να τα πάρουμε. Έτσι δεν μπορούσαν να γίνουν πληρωμές και προς τους παίκτες. Πάνω από μήνα καθυστέρησε το θέμα...».

Σε ερώτηση για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ με τη νέα διοίκηση είπε:

«Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Και επίσημα θα μοιραστούν οι ρόλοι μας. Ο καθένας στον τομέα που του αναλογεί θα κάνει αυτό που πρέπει. Υπάρχει ένα διοικητικό συμβούλιο την Πέμπτη εκεί θα αποφασιστούν πολλά πράγματα...».

Για το γεγονός ότι ο Σπύρος Μηλιωρίδης είναι ο μοναδικός μαζί με Ζαγοράκη από το προηγούμενο δ.σ. και στο νέο διοικητικό σχήμα και αν αυτό σημαίνει ότι μόνο αυτός πέτυχε, είπε:

«Εγώ δε θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Το έργο όλων των παιδιών ήταν πετυχημένο. Αφιέρωσαν πολλές ώρες, προσωπικές στιγμές και εργασία και πάσχιζαν νύχτα μέρα για την ομάδα. Το έργο όλων ήταν πετυχημένο. Η δική μου η περίπτωση ίσως ήταν ιδιαίτερη επειδή ήμουν και είμαι ο συνδετικός κρίκος με τους οπαδούς. Είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι και γι΄ αυτό παρέμεινα. Πιστεύω όμως ότι όλοι είχαν πετύχει σε ότι τους είχε ανατεθεί...«Όλα τα παιδιά που ήταν στις προηγούμενες διοικήσεις προσέφεραν τα μέγιστα. Και τα νέα μέλη το ίδιο θα κάνουν. Όλοι προσφέρουν στον ΠΑΟΚ ένα λιθαράκι παραπάνω για την ομάδα».

Για τις επαφές του Ζαγοράκη και του Βρύζα με τους παίκτες και αν υπάρχει πρόβλημα στο οικονομικό είπε:

«Μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να μπουν χρήματα στους παίκτες. Από αύριο θα αρχίσουν οι πληρωμές. Δεν έχω ακόμη οικονομική ανάλυση μπροστά μου...».

Τα χρήματα φτάνουν  για να καλύψουν τους παίκτες:

«Όλα τα χρήματα θα πάνε στους παίκτες. Έτσι θα καλυφθεί ένα μέρος από τα οφειλόμενα . Θα καλυφθεί αρκετά μεγάλο μέρος».

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε όσα είπε ο Σπύρος Μηλιωρίδης για το παιχνίδι στο Λονδίνο με Τότεναμ και τα εισιτήρια που θα πάρει ο ΠΑΟΚ:

«Τα εισιτήρια που θα πάρουμε είναι περίπου 2.000. Από αυτά τα 1817 είναι για το πέταλο των φιλοξενούμενων και τα υπόλοιπα στα επίσημα. Εκεί θα μπουν οι οπαδοί που θα έρθουν με το τσάρτερ. Τα 1250 θα μοιραστούν στους συνδέσμους Ελλάδας και εξωτερικού. Έχει γίνει επιτροπή στους συνδέσμους και θα κατανέμουν τα εισιτήρια σε κάθε σύνδεσμο. Τα υπόλοιπα θα πάνε για τις ανάγκες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: σε κατόχους από σουίτες, χορηγούς, ποδοσφαιρικό τμήμα και άλλες υποχρεώσεις της ομάδας. Η ζήτηση που υπάρχει είναι τριπλάσια. Για 6.000 εισιτήρια ενώ εμείς θα πάρουμε 2.000! Είμαστε σαν τον... Χριστό που με ένα ψωμί τάισε όλο τον κόσμο. Έχουμε ζητήσει επιπλέον εισιτήρια ξανά και ξανά. Μέχρι τώρα είχαμε αρνητικές απαντήσεις.

Στην Αγγλία οι κάτοχοι διαρκείας έχουν δικαίωμα μέχρι και προτελευταία μέρα να πάρουν εισιτήρια για τα ματς. Την μέρα του αγώνα θα είναι ελεύθερα αρκετά από αυτά. Ελπίζουμε να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά... Επιπλέον δέσμευση δεν υπάρχει από κανέναν.

Εμείς έχουμε στείλει ένα χαρτί στην Πρεσβεία στο Λονδίνο ενημερώνοντας ότι θα βρεθούν πολύ περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ εκεί από τα 2.000 εισιτήρια που θα πάρουμε επίσημα. Ίσως και από εκεί μπορεί να μας βοηθήσουν...».

Τι να περιμένει ι κόσμος από νέα διοίκηση:

«Να μπορέσουμε να φέρουμε σε πέρας το έργο που μας ανέθεσε με εντολή του ο κόσμος να διαχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται τα χρήματα που βάζει ο κόσμος. Να κάνουμε ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Να είμαστε μια οικογένεια, μία γροθιά. Με ότι δύναμη έχουμε θα παλέψουμε για το καλύτερο...».

Μήπως είναι τελευταία φορά που πήγε ο ΠΑΟΚ σε διοίκηση Πρωτοδικείου;

«Μακάρι να βρεθεί επενδυτής και να έρθει να πάρει την ομάδα. Μακάρι να βγει μία αιρετή διοίκηση με κάποιον επενδυτή και ανά πάσα στιγμή να βοηθάει οικονομικά».

Όσο για τα χρέη προς το δημόσιο;

«Ποιος δε θέλει η ομάδα να πληρώσει πρωτογενές κεφάλαιο και να βρεθεί καθαρή; Είχαμε φτάσει πολύ κοντά. Τον τελευταίο καιρό όμως με όσα γίνονται στην Ελλάδα δεν ασχολείται κανένας με αυτό το θέμα. Υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα στο κράτος και στην οικονομία από ότι του ΠΑΟΚ...»

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Το «θέλω» του Ουζουνίδη στην πρεμιέρα
Το «θέλω» του Ουζουνίδη στην πρεμιέρα
Γ. Σαββίδης: «Πάνω από όλα η ζωή ανεξαρτήτως χρώματος» (photo)
Γ. Σαββίδης: «Πάνω από όλα η ζωή ανεξαρτήτως χρώματος» (photo)
Τι κρατάει και τι πετάει ο Παναθηναϊκός...
Τι κρατάει και τι πετάει ο Παναθηναϊκός...
Ο Τζανδάρης υπογράφει την Δευτέρα, σταντ-μπαι για αριστερά ο Αλίγι!
Ο Τζανδάρης υπογράφει την Δευτέρα, σταντ-μπαι για αριστερά ο Αλίγι!
Βάσεις 2017: Η αγωνία στο «κόκκινο» - Αυτές είναι οι βάσεις στις δημοφιλείς σχολές
Βάσεις 2017: Η αγωνία στο «κόκκινο» - Αυτές είναι οι βάσεις στις δημοφιλείς σχολές
Τρομοκρατική επίθεση Βαρκελώνη: Αυτοί είναι οι τζιχαντιστές που έσπειραν το θάνατο στη Las Ramblas
Τρομοκρατική επίθεση Βαρκελώνη: Αυτοί είναι οι τζιχαντιστές που έσπειραν το θάνατο στη Las Ramblas
Μεγάλη φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής
Μεγάλη φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής
Βίντεο που κόβει την ανάσα! Έτσι σώζει ζωές το Πολεμικό Ναυτικό: Καρέ – καρέ επιχειρήσεις διάσωσης
Βίντεο που κόβει την ανάσα! Έτσι σώζει ζωές το Πολεμικό Ναυτικό: Καρέ – καρέ επιχειρήσεις διάσωσης

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης