Πανταλονί: «Θαυμάζω τον Βαλβέρδε»

Πανταλονί: «Θαυμάζω τον Βαλβέρδε»

Ο τεχνικός της Αζαξιό, Ολιβιέ Πανταλονί βρίσκεται στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τις προπονήσεις του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι είναι θαυμαστής του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ο τεχνικός της Αζαξιό, Ολιβιέ Πανταλονί, βρίσκεται στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τις προπονήσεις του Ολυμπιακού και να πάρει περισσότερες ιδέες.

Κατά την συνέντευξή του, τόνισε ότι θαυμάζει τον τρόπο δουλειάς του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ έδωσε και αρκετές ελπίδες στους πρωταθλητές Ελλάδας για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μαρσέιγ.

«Στο πλαίσιο της ιδιότητάς μου σαν προπονητής στην Γαλλία βρίσκομαι εδώ για να παρακολουθήσω τις προπονήσεις του Ολυμπαικού. Ζήτησα να έρθω στον Ολυμπιακό γιατί γνώριζα τον Φρανσουά Μοδέστο, αλλά και γιατί ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Η περιοχή από την οποία έρχομαι, η Κορσική, έχει περίπου την ίδια νοοτροπία που υπάρχει και στην Ελλάδα. Οπότε ήθελα να δω πως δουλεύουν σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως στον Ολυμπιακό», είπε αρχικά.

«Γνωρίζω την καριέρα του Βαλβέρδε σε Ελλάδα και Ισπανία και είμαι θαυμαστής της δουλειάς του σχετικά με την φιλοσοφία που έχει για το ποδόσφαιρο», συνέχισε.

Σχετικά με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ, είπε: «Αυτή τη στιγμή η Μαρσέιγ είναι σε καλή κατάσταση. Αν και είχαν ένα δύσκολο ξεκίνημα στο γαλλικό πρωτάθλημα, τώρα είναι σε πολύ καλύτερη θέση. Αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Γαλλία. Ειδικά σε σχέση με τα παιχνίδια με την Άρσεναλ και την Ντόρτμουντ που έχω δει εγώ, πιστεύω ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος μίλησε και για τις εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, όπου δεν φαίνεται να εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα. «Δεν έχουνε πολύ καλές εγκαταστάσεις. Είμαι θαυμαστής της δουλειάς που γίνεται εδώ. Έχω εκπλαγεί με αυτά που γίνονται», κατέληξε.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved