Κωνσταντίνου: «Στη δημοσιότητα οι υπογραφές»

Κωνσταντίνου: «Στη δημοσιότητα οι υπογραφές»

Ακόμα και μετά την υπογραφή του MoU ανάμεσα στις πλευρές του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σουλτάν Αλ Σαούντ, υπάρχουν μερικοί που παραμένουν δύσπιστοι.

Ένας από αυτούς είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM 103,3»: «Δεν ξέρω με τι στοιχεία λέτε ότι ο Πρίγκιπας θα εμφανιστεί. Εγώ δεν έχω δει. Έχω διαβάσει και ξέρω πως έχουν κατατεθεί οι μετοχές σε ένα δικηγορικό γραφείο και ο επενδυτής ο οποίος θα έρθει και θα φέρει ένα business plan, το οποίο θα το εξετάσει ο κύριος Βαρδινογιάννης και οι δικηγόροι του και αν είναι σωστό, τότε θα χαρίσει το 54,7% εφόσον ο επενδυτής βάλει τα 15 εκατομμύρια που είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Εγώ αυτό ξέρω και για αυτό μπορώ να σας διαβεβαιώσω. Όλα τα υπόλοιπα τα οποία διαβάζουμε εδώ και 40 ημέρες, νομίζω ότι είναι πράγματα που δεν αρμόζουν στην ομάδα και την ιστορία του Παναθηναϊκού, δεν αρμόζουν στους ανθρώπους οι οποίοι επί 100 χρόνια έχουν διοικήσει και διοικούν τον Παναθηναϊκό και εν πάσει περιπτώσει ένα ΔΣ όπου είναι άνθρωποι επιφανείς και σωστοί και άνθρωποι που έχουν παίξει πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό ποδόσφαιρο και είναι ντροπή να υπάρχει κάποιος Τσάκας, δεν τον ξέρω δεν με ξέρει, να βγαίνει κάθε μέρα και να λέει το Α, το Β και το Γ.

Τέθηκαν μεταγραφές, τέθηκε ποιος θα προεδρεύσει στο καινούριο ΔΣ του Παναθηναϊκού. Στην αρχή αμφισβητήθηκε ο Φερέιρα, τώρα ο Φερέιρα θα παραμείνει για 20-25 χρόνια. Θα κάνουμε, θα δείξουμε, θα φτιάξουμε. Είναι αστείο. Πρέπει κάποια στιγμή αν οι υπογραφές που ανακοινώθηκαν χθες, σήμερα, δεν ξέρω πότε ανακοινώθηκαν, πρέπει να δούμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα έρθει ο πρίγκιπας, ακόμα είναι Πέμπτη και ο Παναθηναϊκός παίζει ένα παιχνίδι σημαντικό την Κυριακή.

Πρέπει να βγούνε αυτοί που έχουν υπογράψει και να δημοσιεύσουν, να δώσουν στη δημοσιότητα τις υπογραφές, για να ξέρει και ο κόσμος, να ξέρει και η διοίκηση, να ξέρουν όλοι ότι πραγματικά αυτά τα οποία λέγονται εδώ και σαράντα ημέρες, πραγματοποιήθηκαν και είναι αλήθεια. Αυτό νομίζω ότι κάνει κακό στην ομάδα του Παναθηναϊκού, στον κόσμο του Παναθηναϊκού που έχει αρχίσει και αμφισβητεί τον οποιοδήποτε πρίγκιπα και τον οποιοδήποτε Τσάκα. Και εν πάσει περιπτώσει ας βγούνε κάποιοι που χειρίζονται τα θέματα αυτά να πούνε ναι υπάρχει ή δεν υπάρχει. Και να σταματήσουνε τον Τσάκα να λέει αυτά τα οποία λέει».

Σχετικά με την ΓΣ και τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ: «Από ποιον θα γίνει; Για να δοθούν αυτά, πρέπει το ΔΣ να δει τις υπογραφές. Για να δώσει τον έλεγχο στον πρίγκιπα. Αν δεν δούμε τις υπογραφές πώς θα πάρει θέση το ΔΣ να παραχωρήσει στον μέτοχο, στον πρίγκιπα ή σε οποιονδήποτε πρίγκιπα αυτά τα οποία ζητάει. Εγώ ξέρω όμως πως έχουμε ένα θέμα και με την Capital. Δεν μπορώ να πάρω από δημοσιεύσεις τα θέματα των υπογραφών, όταν στο ΔΣ δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Αύριο, στα δικά μας θέματα του διοικητικού συμβουλίου δεν υπάρχει θέμα να παραχωρήσουμε ή όχι στοιχεία στον πρίγκιπα.

Και στο κάτω-κάτω τις γραφής πρέπει να υπάρχει από τον μεγαλομέτοχο, από το 54,7%, μία επιστολή που να λέει δώστε στον πρίγκιπα αυτά που ζητάει. Γιατί εμείς έχουμε παραπέμψει το θέμα στον μεγαλομέτοχο, αλλά ο μεγαλομέτοχος αν πραγματικά θέλει στοιχεία ο πρίγκιπας, πρέπει το ΔΣ να του τα παραχωρήσει. Αλλά πρέπει να έχουμε μια επιστολή από τον μεγαλομέτοχο στον πρόεδρο τον κύριο Γόντικα και εκείνος να μας ενημερώσει. Κάπως έτσι γίνεται δηλαδή όλη η διαδικασία».

Σε ερώτηση για την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Καταρχήν είναι μία ομάδα, η οποία σε κάθε παιχνίδι, παρουσιάζει και καλύτερο θέαμα. Είναι μία ομάδα που έχει να δώσει ακόμα πολλά. Νομίζω ότι αυτό είναι από τη μια πλευρά, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ενδιάμεσα παιχνίδια Ευρώπης και σαφώς είναι πιο ξεκούραστος και σαφώς είναι πιο εκρηκτικός και πιο καλός, αλλά έχει και μια φιλοσοφία, είναι αυτή η οποία είχε πει ο Σάντος από το καλοκαίρι ότι ο Φερέιρα είναι ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά θέλει πίστωση χρόνου.

Αυτό νομίζω ότι σε ένα μεγάλο βαθμό, αξίζουν συγχαρητήρια στον Γόντικα ο οποίος εμπιστεύτηκε τον Φερέιρα και τον κράτησε και ο Φερέιρα τώρα έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, αυτός επέλεξε τους παίκτες αυτούς και πήρε, όλοι στην αρχή αμφισβητήσαμε την αξία των ποδοσφαιριστών αυτών, αλλά ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό αυτοί οι ποδοσφαιριστές ξέρανε τον Φερέιρα, ξέρανε την νοοτροπία του και παρουσιάζουν αυτό το θέαμα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός».

Για το αν μπορεί να χαλάσει η με την έλευση Πρίγκιπα, είπε: «Σαφώς υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει το κλίμα. Γιατί οι καινούριοι ιδιοκτήτες, οι καινούριοι επιχειρηματίες, οι οποίοι είτε καλώς είτε κακώς διαθέτουν χρήματα, θα θέλουν να εντυπωσιάσουν και το να εντυπωσιάζεις, στην αρχή φαινομενικά, παίρνοντας οτιδήποτε και χαλώντας την ουσία, τη φιλοσοφία και την εικόνα, σαφώς υπάρχουν και θύματα.

Εγώ νομίζω ότι πρέπει, αλλά δυστυχώς δεν γίνονται, αυτά θα γίνουν στην πράξη, πρέπει ο καινούριος ιδιοκτήτης πρέπει να βρει ανθρώπους που ναι μεν τον οικονομικό, το οργανωτικό σε άλλο κουμάντο, το αγωνιστικό με τους ήδη υπάρχοντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα ή με ακόμα καλύτερη έναν γενικό αρχηγό, να τον αφήσουν τον Φερέιρα μέχρι τη λήξη της σεζόν και να τον ακούσουν τι προσθέσεις πρέπει να κάνει, που θέλει να κάνει, και τώρα στη νυν διοίκηση αν μείνει και δεν υπάρχει νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, θα πει ότι χρειάζεται μία δύο μεταγραφές. Νομίζω ότι μία με δύο μεταγραφές είναι πολλές, διαφορετικά θα χαλάσουνε τα πάντα».

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε για τον Φράνκο Κοστάντσο: «Πιστεύω ότι και να μην κάηκε, θα καεί. Εγώ δεν νομίζω ότι τρεις ώρες πριν το παιχνίδι σκέφτηκε να μην παίξει. Εγώ πιστεύω πως μετά την... έξοδο του Μεσολογγίου, μετά τη λήξη του αγώνα, νομίζω ότι τέθηκε θέμα να παίξει ή όχι. Ο προπονητής όσο μπόρεσε να τον στηρίξει τον στήριξε. Νομίζω ότι ο Κοστάντσο αυτός είναι.

Είναι ένας τερματοφύλακας που μπορεί να σου κάνει την εκπληκτική απόκρουση, αλλά είναι κι ένας τερματοφύλακας ο οποίος έχει ελαττώματα πολλά και αν σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια τρως γκολ από την κλειστή σου γωνία, νομίζω ότι αυτό είναι όλη σου η καριέρα σε ακολουθεί σε αυτά τα βήματα. Δεν είναι ξαφνικά ότι εδώ πέρα, τοποθετήθηκε ή δεν τοποθετήθηκε, το έφαγε ή δεν το έφαγε, είναι ένας τερματοφύλακας με τις εκπληκτικές αποκρούσεις και τα κοροϊδίστικα γκολ».

Για τον Μέγιερι, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Δεν νομίζω ότι μπορείς να τον κρίνεις από αυτό το παιχνίδι», ενώ για το νεαρό της ηλικίας των τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Τα νέα παιδιά και οι ανανεώσεις είναι αυτό το οποίο δίνει ενδιαφέρον σε ένα πρωτάθλημα. Ο παλιός και ο δοκιμασμένος και και και... νομίζω ότι αυτά έχουν ημερομηνία λήξεως. Το θέμα είναι η διοίκηση και οι ιδιοκτήτες τι θέλουν. Θέλουν το σήμερα ή θέλουν και το μέλλον; Οι ακαδημίες είναι αυτές που θα βγάλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη μεγάλη κρίση και αν υπάρχουν Έλληνες ποδοσφαιριστές και αθλητές. Το να πάρω έναν ποδοσφαιριστή αμφιβόλου ποιότητας και να τον βάλω να παίξει, νομίζω ότι κάνεις ζημιά και στην ομάδα σου και στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Πλατανιάς: Ελπίδες για Καπετάνο και Κουλούρη
Πλατανιάς: Ελπίδες για Καπετάνο και Κουλούρη
ΑΕΚ: Χάνεται το… όνειρο με Αραούχο!
ΑΕΚ: Χάνεται το… όνειρο με Αραούχο!
Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα με Αθλέτικ Μπιλμπάο
Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα με Αθλέτικ Μπιλμπάο
Αντίστροφη μέτρηση για «Βίγια» (photo)
Αντίστροφη μέτρηση για «Βίγια» (photo)
Ισπανία: Ένοπλος εισέβαλε σε εστιατόριο στη Βαρκελώνη
Ισπανία: Ένοπλος εισέβαλε σε εστιατόριο στη Βαρκελώνη
Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Μαρινάκης
Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Μαρινάκης
Αυτός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τους δύο φοιτητές στην Κρήτη
Αυτός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τους δύο φοιτητές στην Κρήτη
Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς Τουρκία: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες
Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς Τουρκία: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης