«Φτιαγμένος» ο Λέτο

«Φτιαγμένος» ο Λέτο

Έτοιμος να γράψει ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται ο Σεμπάστιαν Λέτο καθώς ο Αργεντινός δηλώνει στο περιβάλλον του «τρελαμένος» με την ομάδα και τον κόσμο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι έτοιμος να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να τον οδηγήσει στην κατάκτηση τίτλων, βοηθώντας και την δική του καριέρα να… εκτοξευθεί!

«Θέλω να αφήσω εποχή στον Παναθηναϊκό. Να γράψω ιστορία. Τίποτα δε με σταματά! Μόλις ξεκίνησα. Είμαι 25 ετών. Θα παλέψω για διακρίσεις. Θέλω να κατακτήσω πρωταθλήματα, κύπελλα και να οδηγήσω την ομάδα στο ψηλότερο σκαλοπάτι. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την προσπάθεια. Στον Παναθηναϊκό χτίζω την καριέρα μου. Πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία μου εδώ», έλεγε χαρακτηριστικά σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Ο Αργεντινός για την ώρα… κλείνει τα αυτιά του στις «σειρήνες» από το εξωτερικό και τονίζει ότι θα κάνει τα πάντα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που του έχει αποδείξει ότι είναι το… αγαπημένο του παιδί.

«Αυτό που με απασχολεί περισσότερο από κάθε τι είναι ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Εδώ με αγαπάνε. Τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και ο φίλαθλος κόσμος. Αυτό εισπράττω καθημερινά. Αυτό μου δίνει έξτρα κίνητρο για να συνεχίσω», τονίζει ο Λέτο ενώ επισημαίνει:

«Οι συμπαίκτες μου μάχονται για μένα. Κάνουν το έργο μου στον αγωνιστικό χώρο πιο εύκολο. Είναι το στήριγμά μου σε αυτή την προσπάθεια και τους ευχαριστώ».

Ο Λέτο παράλληλα, στέλνει μήνυμα πως μπορεί να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος, λέγοντας στους δικούς του ανθρώπους: «Ξεκίνησα αρκετά καλά στο πρωτάθλημα. Επιζητούσα μια δυνατή εκκίνηση. Πρωταρχικά για την ομάδα αλλά και για εμένα. Ευελπιστώ να βελτιώσω τις επιδόσεις μου ακόμα περισσότερο. Έχω πολλά να προσφέρω. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Είμαστε στο ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Πάμε καλά και θα κάνουμε τα πάντα για να πάμε καλύτερα. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα για τον τίτλο. Η διάθεση και η όρεξη που έχουμε είναι τα εφόδια για την συνέχεια. Όσο είμαι στον Παναθηναϊκό, θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Τέλος, ο Αργεντινός άσος του «τριφυλλιού» εκμυστηρεύτηκε και το όνειρό του που δεν είναι άλλο από το να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

«Είναι δύσκολο να κληθείς στην Εθνική Αργεντινής αν δε σε βλέπουν στην Ευρώπη. Δυστυχώς, η ομάδα έμεινε εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων πολύ νωρίς, όμως δεν το βάζω κάτω», έλεγε χαρακτηριστικά ο «Σέμπα» και πρόσθετε: «Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Υπάρχει ανταγωνισμός. Δεκάδες παίκτες είτε αγωνίζονται στην Ευρώπη, είτε στην Αργεντινή, θέλουν να κληθούν στην Εθνική. Αυτό δε με πτοεί. Έχω σκοπό να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχω το στόχο μου»!

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ



Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved