Καταγγελία και… μηνύσεις!

Καταγγελία και… μηνύσεις!

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά και όπου συμμετείχαν οι μέτοχοι της ΠΑΕ, τοπικοί φορείς και πάνω από 1000 φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου.

Στην εν λόγω σύσκεψη, η οποία κατά διαστήματα διακοπτόταν λόγω της παρέμβασης των φιλάθλων της ομάδας, έγινε ενημέρωση από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αλλά και τους νομικούς εκπροσώπους της σχετικά με τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν τα επόμενα 24ωρα μετά την απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό της θεσσαλικής ομάδας στη Δ΄ Εθνική.

Η Βολιώτικη ΠΑΕ θα στραφεί νομικά για την ανατροπή της απόφασης στο διαιτητικό δικαστήριο και στο ΣτΕ.Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι η ΠΑΕ κατέθεσε καταγγελία στη FIFA για καταστρατήγηση του αυτοδιοίκητου του ελληνικού ποδοσφαίρου λόγω της παρέμβασης της πολιτείας. Επίσης, από μερίδα οπαδών της ομάδας προτάθηκε να γίνουν ομαδικές μηνύσεις εναντίον όσων πήραν την «παράνομη» απόφαση για υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου.

Τέλος, ο Δήμαρχος της πόλης, Πάνος Σκοτινιώτης, συγκάλεσε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου θα συζητηθεί το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου, και το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Γιώργος Βαρούτσικος (πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου):

Ο Γιώργος Βαρούτσικος, ο οποίος ανακοίνωσε την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ, επανέλαβε πολλάκις ότι ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα:

«Έχουν συμβεί πολλά γεγονότα που δεν μπορώ να τα κατανοήσω. Βομβαρδίζουν την ομάδα και δεχόμαστε πόλεμο άνευ προηγουμένου. Θέλω να είναι ο κόσμος κοντά στην ομάδα και να μην προβείτε σε καταστροφές. Αγκαλιάστε την ομάδα και μείνετε κοντά για να μη συμβεί τίποτα.

Πρέπει να διαμαρτυρηθούμε έντονα, αλλά και κόσμια. Αυτοί που μπορείτε να σώσετε την ομάδα δεν είμαστε εμείς, αλλά εσείς. Έχουμε λόγο».

Κώστας Θεοδώρου (αντιπρόεδρος της ΠΑΕ):

Ο Κώστας Θεοδώρου διάβασε το έγγραφο με ΦΕΚ 050058 που απέστειλε η ΠΑΕ στις 19/8/2011 στην ΕΕΑ μέσω του οποίου ζητούσε η Βολιώτικη ομάδα διευκρινήσεις για τις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν στο φάκελο για την αδειοδότηση του συλλόγου.

«Η ΠΑΕ ενημερώθηκε προφορικά και όχι εγγράφως (παρότι το ζήτησε) ότι ο φάκελος είναι πλήρης» είπε ο κ. Θεοδώρου.

Γιώργος Αθανασάκης (νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ):

«Θα εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο, της οποίας το σκεπτικό δεν έχουμε λάβει ακόμη. Μας έχουν πει ότι θα το πάρουμε αύριο (25/8). Θα δούμε που πάσχει αυτή η απόφαση. Αίσθησή μου είναι ότι από τη στιγμή που γραφόταν στον Τύπο ότι υπάρχει πρόβλημα με το φάκελο, θα έπρεπε η ΠΑΕ να κληθεί προς συμμόρφωση, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Επίσης, παραβιάζεται η αρχή της διοίκησης.  Χάνεται η εμπιστοσύνη προς το κράτος. Η βούληση της ΠΑΕ και εντολή της είναι να εξαντλήσουμε κάθε ενδεχόμενο για δικαίωση».

Μιχάλης Μιτζικός (νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ):

«Μετά το άρθρο στην εφημερίδα τα “Νέα” είχα πει ότι υπάρχουν πολιτικές μεθοδεύσεις. Δυστυχώς χθες επαληθεύτηκα. Ότι υπάρχει μία βούληση, που δε σέβεται τα βασικά δικαιώματα της έννομης πολιτικής τάξης».

Σχετικά με το φάκελο της ΕΕΑ είπε: «Όλα είναι πλήρη και εντάξει. Και το χειρότερο είναι ότι μέσω της αλληλογραφίας στείλαμε έγκυρη και έγκαιρη φορολογική ενημερότητα και ξαναπήγαμε στην εφορία και την ξαναστείλαμε. Δεν έχουμε λάβει ακόμη το σκεπτικό της απόφασης. Έχει γίνει μεθόδευση για να μην την πάρουμε. Θα κάνουμε αίτηση αναστολής και προσφυγή, όταν θα έχουμε το σκεπτικό. Θα το κάνουμε αύριο (25/8), ελπίζοντας ότι θα την έχουμε. Μιλάμε για καταστάσεις… μπανανίας!

Η FIFA ενημερώθηκε για την καταγγελία και έχει υποχρέωση να κάνει κάτι. Όταν μία ελληνική κυβέρνηση καταδιώκει τον Ολυμπιακό Βόλου μιλάμε για σοβαρά θέματα.

Θα εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο για τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου, θα ζητήσουμε αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή μας. Θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα».

Σε εκείνο το σημείο υπήρξε παρέμβαση φίλου του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος ζήτησε από τον Δήμαρχο της πόλης, Παναγιώτη Σκοτινιώτη, που βρισκόταν στην αίθουσα, να παραδώσει τα «κλειδιά» στον κ. Γερουλάνο!

Ο Δήμαρχος του Βόλου, Πάνος Σκοτινιώτης, δήλωσε: «Το σύνολο των τοπικών φορέων θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε και να υπερασπιστούμε την ιστορία και την αξιοπιστία μίας ιστορικής ομάδας ανεξαρτήτως προσώπων. Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται. Διαχωρίζουμε τα πρόσωπα από τις ομάδες.

Επειδή ξέρουμε ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει αμαρτίες, υποστηρίζουμε την κάθαρση, όχι όμως να αναζητά το εξιλαστήριο θύμα.

Όταν συναντήσαμε τον κ.Γερουλάνο με όρκους πίστης και ως άλλος Πόντιος Πιλάτος μας είπε ότι δεν μπορεί να εμπλακεί στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και πως πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Μόλις μαθεύτηκε η απόφαση δεν υπήρχε ημέρα που ο συγκεκριμένος Υπουργός δήλωνε με πλάγιους τρόπους και με πολιτική παρέμβαση να αναιρέσει την απόφαση.

Αν ο Υπουργός δραστηριοποιούταν όπως για την εξόντωση του Ολυμπιακού Βόλου και σε άλλους τομείς, τότε ο πολιτισμός της Ελλάδας θα είχε απογειωθεί».

Παρευρέθησαν ακόμη και μίλησαν ο βουλευτής της Ν.Δ, Θανάσης Νάκος, ο Περιφερειαρχής της Θεσσαλίας, Γιώργος Αλεξόπουλος, ο αντιπεριφεριάρχης Θεσσαλίας, Αργύρης Κοπάνας, η βουλευτής της Ν.Δ., Ζέτα Μακρή και ο Δημοτικός Συμβούλος, Γιώργος Μουλά

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Κούγιας: «Ο Πατέρας θέλει τον Παναθηναϊκό στο τοπικό»
Κούγιας: «Ο Πατέρας θέλει τον Παναθηναϊκό στο τοπικό»
Χρυσόγελος: «Τεράστια η σημασία των Ακαδημιών στη Νίκη Αμαρουσίου»
Χρυσόγελος: «Τεράστια η σημασία των Ακαδημιών στη Νίκη Αμαρουσίου»
Η Ντόρτμουντ δίνει την δική της απάντηση ενάντια στον φασισμό
Η Ντόρτμουντ δίνει την δική της απάντηση ενάντια στον φασισμό
«Πιάστηκε» στα χέρια με πρόεδρο ομάδας ο Γκώνιας
«Πιάστηκε» στα χέρια με πρόεδρο ομάδας ο Γκώνιας
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης