Απέκτησε Κελπέκη η ΑΕ Ποντίων

Απέκτησε Κελπέκη η ΑΕ Ποντίων

Την απόκτηση του Χρήστου Κελπέκη ανακοίνωσε η ΑΕ Ποντίων.

Ο 38χρονος τερματοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τον σύλλογο της Κατερίνης  και έτσι την νέα χρονιά θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της ΑΕ Ποντίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο έμπειρος πορτιέρο ήταν εξαρχής στις βασικές επιλογές, ενώ βρέθηκε στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων, όπως η Αναγέννηση Επανομής

Να υπενθυμίσουμε, πως ο  Κελπέκης στο παρελθόν αγωνίστηκε σε  Καμπανιακό, Βέροια, Καλαμάτα, Ηρακλή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μακεδονικό, ενώ την περασμένη χρονια έπαιξε με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο εκπρόσωπος της διοίκησης των Ποντίων, Γιάννης Παπαδόπουλος, μιλώντας για το νέο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, είπε: «Με το Χρήστο Κελπέκη κάνουμε ένα ακόμη βήμα στην πορεία που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε φέτος. Το σίγουρο είναι ότι η ενίσχυσή μας δε σταματά εδώ. Ο νέος μας τερματοφύλακας μαζί με τον Διονύση Χασιώτη, θα πρωτοστατήσουν για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, με όπλο τους την εμπειρία. Όπως όμως με το Διονύση, έτσι και με το Χρήστο, ρόλο για μας δεν έπαιξε μόνο η πείρα τους αλλά και ο χαρακτήρας, η συμπεριφορά και το ήθος. Εκ μέρους της διοίκησης θα ήθελα να τον καλωσορίσω, να του ευχηθώ να είναι υγιής και στο τέλος το "ταμείο" που θα κάνουμε να είναι θετικό».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Κελπέκης δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους όσοι βρίσκονται εδώ και όλους όσοι έκαναν την προσπάθεια για να έλθω στην ομάδα. Ο πρώτος λόγος που με έκανε να πω το "ναι" στην ΑΕ Ποντίων είναι ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποί της και μου έδειξαν πόσο με θέλουν. Ο δεύτερος λόγος που μέτρησε πολύ στην απόφασή μου είναι οι πληροφορίες που συγκέντρωσα για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας που είναι άψογος, κάτι που διαπίστωσα και από τις πρώτες στιγμές συνεργασίας. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που βρίσκομαι στην ΑΕ Ποντίων και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ακούσουν και οι νεαρότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είμαστε σε δύσκολες εποχές για το ποδόσφαιρο και νομίζω ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε προνομιούχοι που αγωνιζόμαστε σε αυτό τον σύλλογο. Τέλος, θεωρώ ότι στην ομάδα θα κάνουμε πρωταθλητισμό, αλλιώς δε θα ερχόμουν. Δε ξέρω αν θα το πετύχουμε, αυτό το ξέρει μόνο ο Θεός. Δε φοβάμαι όμως να πω ότι στόχος είναι ο πρωταθλητισμός». Τον ποδοσφαιριστή καλωσόρισε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Ρούτσας λέγοντας: «Καλωσορίζω τον Χρήστο και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει με το ήθος και την αγωνιστικότητά του καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς να πετύχουμε το στόχο μας».

Τέλος, η διοίκηση της Κατερίνης ετοιμάζεται για το επόμενο μεταγραφικό  «χτύπημα», το οποίο, πιθανότατα, να συνδέεται με τον έμπειρο μέσο του Αγροτικού Αστέρα, Μίλτο Σαπάνη.



Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved