ΑΕΛ: «Απασφάλισε» ο Κούγιας - «Έχουν κερδίσει 10 παράνομους βαθμούς» (photos)

ΑΕΛ: «Απασφάλισε» ο Κούγιας - «Έχουν κερδίσει 10 παράνομους βαθμούς» (photos)

«Βράζει» η ΑΕΛ που καταγγέλει διαιτητική εύνοια ομάδας του Βορείου Ομίλου της Super League 2 - Στέλνει «φάκελο» στην ΚΕΔ ο Αλέξης Κούγιας

Στα «κάγκελα» είναι η ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας με τη διαιτησία στην Super League 2.

Οι Θεσσαλοί «βράζουν» και είναι έτοιμοι να στείλουν στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ «φάκελο» με ονοματεπώνυμα διαιτητών και βοηθών, αλλά και βίντεο με φάσεις που θεωρούν ότι ευνοούν ομάδα του Βορείου Ομίλου.

«Έχουν κερδίσει 10 παράνομους βαθμούς. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από κάθε αγώνα της συγκεκριμένης ομάδας, όλες οι ομάδες εκδίδουν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για την διαιτησία», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση «βόμβα» που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Περιμέναμε το τέλος του πρώτου γύρου αυτής της ποδοσφαιρικής τραγωδίας της Super League 2 και θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά τα εξής:

1. Αν νομίζουν κάποιοι ότι δεν βλέπουμε κάθε Κυριακή και Τετάρτη τα όργια της διαιτησίας, με τα μαϊμού 6 πέναλτι μέχρι τώρα και τα οφσάιντ των 2 και 3 μέτρων που κατακυρώνονται ως κανονικά γκολ λόγω ελλείψεως VAR και τα κανονικά γκολ των αντιπάλων τους που ακυρώνονται με συνοπτικές διαδικασίες ως οφσάιντ και έτσι μία ομάδα εκ των αντιπάλων μας έχουν κερδίσει τουλάχιστον 10 παράνομους βαθμούς, κάνουν μεγάλο λάθος.

Τις επόμενες ημέρες όλοι οι διαιτητές με ονοματεπώνυμα, όλοι οι βοηθοί διαιτητών με ονοματεπώνυμα και με τα video των φάσεων θα δοθούν στον κ. Κλάτενμπεργκ.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από κάθε αγώνα της συγκεκριμένης ομάδας, όλες οι ομάδες εκδίδουν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για την διαιτησία.

2. Στον κ. Κλάτενμπεργκ θα δώσουμε και τα video και τα ονοματεπώνυμα των διαιτητών που δεν σφύριξαν υπέρ μας 4 κραυγαλέα πέναλτι, αλλά και των βοηθών διαιτητών που ανέκοψαν τις επιθέσεις μας σε 6 περιπτώσεις με οφσάιντ, σε αγώνες ντέρμπυ, με αποκορύφωμα το παιχνίδι με την Καρδίτσα που ανεκόπη δύο φορές ως οφσάιντ ο τότε παίκτης μας Badibanga ενώ καλυπτόταν τουλάχιστον δύο μέτρα.

Ο κ. Κούγιας έχει άριστες σχέσεις με τους ιδιοκτήτες των ανταγωνιστριών ομάδων σε προσωπικό επίπεδο, τους φιλοξενήσαμε με υποδειγματικό τρόπο στο γήπεδό μας, αλλά μην νομίζουν «ότι είμαστε και μ…..ς», όπως λέει και το γνωστό τραγούδι.

Απάντησε έμμεσα η Βέροια

Μια ημέρα μετά τις «φωνές» της ΑΕΛ, υπήρξε αντίδραση από την ομάδα που «φωτογραφίζει» η θεσσαλική ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της.

Ο φορ της Βέροιας Πέτρος Γιακουμάκης, μιλώντας σε CITY OF PRIMO 106.1 FM αναφορικά με το γεγονός οτι στα τελευταία ματς αντίπαλοι της Βέροιας, όπως Καβάλα και Αλμωπός Αριδαίας, εκδίδουν ανακοινώσεις για τη διαιτησία μετά από αγώνες με τους Ημαθιώτες, είπε:

«Το καλύτερο είναι οι παίκτες να μην ασχολούμαστε τόσο με διαιτησία και ανακοινώσεις. Κατάλαβα οτι τελευταία υπάρχει ένα φαινόμενο τέτοιο προς εμάς από άλλους. Με Καβάλα και Αριδαία. Είπαν οτι το γκολ μου ήταν οφσάιντ, αλλά είδα μετά το βίντεο. Αν το σταματήσεις, από την πλαϊνή κάμερα, φαίνεται οτι είμαστε στην ίδια ευθεία, είναι πολύ οριακό. Είναι και άλλες φάσεις στα ματς, και οι διαιτητές άνθρωποι είναι. Μπορεί να γίνονται λάθη, όπως φυσικά και εις βάρος μας. Δεν υπάρχει άλλωστε στην κατηγορία και η βοήθεια του VAR, το οποίο μπορεί να καλύψει σε δεύτερο χρόνο το λάθος ενός ρέφερι. Καλύτερα η κάθε ομάδα να μην ασχολείται τόσο με τη διαιτησία. Δε πιστεύω οτι υπάρχει δόλος από κανέναν, ειδικά υπέρ της Βέροιας. Σε πολλά ματς ματώνουμε όλοι για να πάρουμε τρεις βαθμούς ή και ένα. Τα γρήγορα γκολ μας βοηθούν σε εύκολες νίκες, για να φεύγει το άγχος και να έχεις μετά και καλύτερη απόδοση».



Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved