Βοσνιάδης: «Δεν υπάρχει δικαιολογία»

Βοσνιάδης: «Δεν υπάρχει δικαιολογία»

Μέσα σε ένα δίλεπτο τα Χανιά έχασαν τη νίκη από τα Τρίκαλα, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μην ψάχνει δικαιολογίες.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν μπορούσε να πιστέψει πως τα Χανιά έχασαν μέσα από τα… χέρια τους τη νίκη από τα Τρίκαλα. Ο έμπειρος τεχνικός, αναφέρθηκε στις στατικές φάσεις, καθώς η ομάδα του για ακόμη ένα παιχνίδι, δέχτηκε γκολ από στημένη φάση, όπου ήρθε η ισοφάριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Δεν υπάρχει δικαιολογία γι αυτό, φταίμε εμείς και δεν μπορούμε να δικαιολογηθούμε πουθενά, είσαι στο 83’, δεν έχεις απειληθεί σε όλο το παιχνίδι, δεχόμαστε με όλη την ομάδα πίσω μία σέντρα από τα 50 μέτρα μακριά, με αδράνεια μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα και δεν είναι μόνο αυτό, έχουμε 15 λεπτά, 10 με τις καθυστερήσεις, να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, να το ξαναβάλουμε και ξανατρώμε στο επόμενο λεπτό φάση, δε νομίζω να έχει συμβεί πολλές φορές αυτό, συνέβη και πέρυσι, χάσαμε παιχνίδι στο 90’ και στο 91’.

Εντάξει είναι απίστευτα πράγματα, αλλά το ποδόσφαιρο αυτά έχει, αν σου δίνονται ευκαιρίες και εσύ δεν μπορείς να το τελειώσεις, μία αδράνεια πίσω σε αποσυντονίζει και έρχεται το μοιραίο. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολα τα λόγια, ένα αποτέλεσμα που έφυγε μέσα από τα «χέρια» μας, θα μας έδινε μεγάλη ώθηση, τώρα μας ξαναβάζει στο πρόβλημα, θέλει αντοχές, ψυχικά αποθέματα, να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο, κάνουμε τα πάντα, δυστυχώς τη συγκεκριμένη περίοδο, τα πάντα από θέματα οργάνωσης, προπόνησης, κατεύθυνσης, δυστυχώς εδώ έπρεπε να ακολουθήσει όλο το γκρούπ, την όποια προσπάθεια γίνεται, μιλάω για το αγωνιστικό και το κυριότερο είναι να πιστέψεις σε αυτό που γίνεται, για να έχεις και την αυτοπεποίθηση για να μπορείς να κάνεις πράγματα. Αν όλα αυτά που κάνουμε δεν υποστηρίζονται με τον τρόπο που πρέπει, γιατί εδώ πραγματικά μιλάμε για μία αφέλεια χαρακτηριστική, ένα παιχνίδι που είναι «κλειδωμένο» σε σένα, ξαφνικά να φύγει μέσα από τα «χέρια» σου. Δεν γίνεται, πρέπει να κάνεις τεράστια προσπάθεια και στη φάση του 93’ που βγαίναμε μόνοι μας με την εστία, κατορθώσαμε να χάσουμε ακόμη ένα σίγουρο γκολ. Συμβαίνουν αυτά, συνεχίζουμε, πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, να πιστέψουμε στις δυνατότητες, αυτή η ομάδα δεν χάθηκε ξαφνικά από πέρυσι, πρέπει να βρούμε τον τρόπο, είναι κάτι που πρέπει να το κάνει η ομάδα, εμείς στα αποδυτήρια, οι ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει λογική σε αυτό που έγινε σήμερα.

Δεν υπάρχει λογική, η ομάδα δουλεύει στατικά, επιθετικά και αμυντικά και ως δια μαγείας χάσαμε το παιχνίδι στη Λιβαδειά, εδώ πέρα, με τον Εργοτέλη, έ εντάξει κάποια στιγμή πραγματικά, πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας όλοι, δεν μπορεί να οργανώνεις τα πάντα και να δέχεσαι αυτά τα αστεία που δέχεσαι, δεν υπάρχει, απαγορεύεται για ομάδα που κερδίζει στην έδρα της και είναι ομάδα στόχου με έμπειρους ποδοσφαιριστές, να δέχεται μία φάση από το κέντρο του γηπέδου και να δέχεται γκολ. Γίνονται αυτά, δυστυχώς τα έχουμε υποστεί εμείς, πρέπει να βρούμε τρόπο να ισορροπήσουμε ξανά, να ξαναηρεμήσουμε και να ξαναγυρίσουμε στα αποτελέσματα. Εμείς το προκαλέσαμε αυτό και αφού εμείς το κάναμε, πρέπει να το λύσουμε».



Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved