Αγροτικός Αστέρας: Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια!

Αγροτικός Αστέρας: Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια!

Σε λιγότερο από ένα μήνα ο Αγροτικός Αστέρας κατέστρεψε ότι έχτιζε με κόπο εδώ και ένα χρόνο

Μετά την πρόσφατη απόλυση του Νίκου Νεντίδη από τον πάγκο της ομάδας, ήρθε και η αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή, Ιεροκλή Στολτίδη.

Στη συνάντηση που έγινε την Τρίτη (7/3) ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ηλίας Θεοδωρίδης ενημέρωσε τον Στολτίδη για την απόφαση του να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους, κάτι που αποδέχτηκε ο δεύτερος, με συνέπεια να αποχωρεί έπειτα από 14 μήνες προσφοράς.

Ο Στολτίδης ανέλαβε χρέη Γενικού Διευθυντή στην ομάδα του Ευόσμου, στις 11 Ιανουαρίου 2016. Ο πρώην άσος πήρε για πρώτη φορά πόστο εξωαγωνιστικό μιας και πείστηκε από το πλάνο της διοίκησης, που περιελάβανε μεταξύ άλλων τη δημιουργία μιας υγιής και ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί στη Football League, αλλά και την προώθηση παιδιών από τις ακαδημίες στις οποίες η ΠΑΕ είχε ρίξει μεγάλο βάρος.

Τα όνειρα δεν είχανε ταβάνι!

Ο παλαίμαχος άσος ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή και ο ρόλος του ήταν ξεκάθαρος. Διοίκηση του αγωνιστικού τμήματος και του προσωπικού της εταιρείας, οργάνωση δικτύου σκάουτινγκ, εντοπισμός και αξιολόγηση υποψήφιων μεταγραφικών στόχων και επίσης βελτίωση της δυνατότητας του οργανισμού να αναδεικνύει και να καθιερώνει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Ο Αγροτικός Αστέρας έχτισε πάνω στα θεμέλια της μακράς ιστορίας του ένα ελπιδοφόρο μέλλον με πνεύμα εργατικότητας, σεμνότητας και φιλοδοξίας. Αυτό το πνεύμα χαρακτήριζε και τον τότε Γενικό Διευθυντή και στη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του ως ποδοσφαιριστή και η ΠΑΕ ήταν σίγουρη ότι θα τον καθοδηγήσει και στη νέα του σταδιοδρομία.

«Είμαι ικανοποιημένος που μετά από διαδικασία αρκετών μηνών κατέληξα ότι ο ιδανικός για να αναλάβει το υπεύθυνο πόστο του Γενικού Διευθυντή είναι ο κ. Στολτίδης. Η εμπειρία, οι γνώσεις και η προσωπικότητα του ταιριάζουν απόλυτα στους στόχους που έχω θέσει και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πολύτιμος αρωγός για την υλοποίηση του σχεδιασμού που αφορά το παρόν και το μέλλον του Αγροτικού Αστέρα» είχε τονίσει τότε ο Ηλίας Θεοδωρίδης με τον Στολτίδη να αναφέρει στις πρώτες του προγραμματικές δηλώσεις:

 «Πιστεύω ότι εδώ μου προσφέρονται οι ιδανικές συνθήκες για να εργαστώ πάνω σε αυτό που αγαπώ, το ποδόσφαιρο, μέσα από ένα πολύ υπεύθυνο πόστο, βάσει στρατηγικής, με συγκεκριμένους στόχους και με την ελευθερία να δουλέψω με τον τρόπο που θέλω. Είναι πολύ σημαντικό ότι η δουλειά μου θα προστεθεί στη σημαντική πρόοδο των προηγούμενων ετών, σε ένα νέο προπονητικό κέντρο που σύντομα θα είναι έτοιμο και κυρίως στη νοοτροπία επαγγελματισμού και ανάπτυξης που έχει γαλουχηθεί αυτός ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Είμαι εδώ για να ενισχύσω τον Αγροτικό Αστέρα στην πορεία ανάπτυξης που ήδη διανύει».

«Χάλασε» η συνταγή…

Από το καλοκαίρι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε η διοίκηση. Παρά το γεγονός πως η ομάδα ήταν ανταγωνιστική και έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηλίας Θεοδωρίδης αποφάσισε, πριν από μερικές εβδομάδες, την απόλυση του Ντεντίδη. Η αιφνιδιαστική απόφαση προκάλεσε σοκ στον Εύοσμο και στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Πολλοί μίλησαν για γκρίνια της διοίκησης από τον παραγκωνισμό του Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη, γιου του ισχυρού άνδρα των «πράσινων». Ο νεαρός άσος δεν έβλεπε το όνομα του στην ενδεκάδα και το αφεντικό της ομάδας αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες να «καθαρίσει» τον Έλληνα προπονητή. Σήμερα ήρθε και η αποχώρηση του Στολτίδη. Ενός ανθρώπου που είχε στηρίξει πολλά η ομάδα πάνω του αλλά δεν πρόλαβε να δείξει έργο… Οι τελευταίες κινήσεις της ΠΑΕ πάντως έχουν σκορπίσει προβληματισμό στην τοπική κοινωνία και τη σκυτάλη θα πάρει τώρα ο κόσμος!



NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
Champions League: Έτσι θα ήταν σήμερα το παζλ της σεζόν 2024/25
Champions League: Έτσι θα ήταν σήμερα το παζλ της σεζόν 2024/25
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved