Αγροτικός Αστέρας: Τα εισιτήρια διαρκείας για τα πλέι άουτ

Αγροτικός Αστέρας: Τα εισιτήρια διαρκείας για τα πλέι άουτ

Την στήριξη των φίλων του θέλει ο Αγροτικός Αστέρας, για τα πέντε παιχνίδια εντός έδρας των πλέι άουτ, ώστε να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, τα εισιτήρια διαρκείας βρίσκονται στην διάθεση των φίλων των «σταχυοφόρων» και μπορούν να τα παραλάβουν στην τιμή των 30 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι είναι στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας τα εισιτήρια διαρκείας για τα φάση των Play Out της Football League ΟΠΑΠ.

Με πυγμή και επιμονή, ο Αστέρας στην πρώτη του χρονιά μετά την επιστροφή του στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, κατόρθωσε να εξασφαλίσει την παρουσία του στη διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την παραμονή. Εκεί θα αντιμετωπίσει ιστορικές ομάδες σε διαδικασία 10 αγωνιστικών (οι πέντε εξ αυτών στην έδρα του): Πιερικό, Αιγινιακό, Ζάκυνθο, Αναγέννηση Καρδίτσας και Τύρναβο.

Για να ζήσει και πάλι το Δημήτρης Κοντικάκης αναμετρήσεις με θερμή ατμόσφαιρα και παλμό στην εξέδρα, είναι απαραίτητη η παρουσία του κόσμου στο πλευρό των «σταχυοφόρων». Σφοδρή επιθυμία όλης της οικογένειας του Αγροτικού Αστέρα είναι να αυξηθούν τα μέλη της, προσελκύοντας το φίλαθλο κόσμο με την υγεία, το μαχητικό πνεύμα και τη φιλοδοξία για πρόοδο που διέπουν το σύλλογο.

Τα εισιτήρια διαρκείας για τα Play Out κυκλοφορούν στην εξαιρετική τιμή των 30 ευρώ, δηλαδή προσφέρουν τη δυνατότητα παρουσίας και στους πέντε κρισιμότατους αγώνες στην τιμή των τριών.

Οι φίλαθλοι που θέλουν να γίνουν κομμάτι της οικογένειας του Αστέρα, στηρίζοντας το σύλλογο και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές, μπορούν να προμηθεύονται από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας που βρίσκονται στο γήπεδο Ευόσμου, Δημήτρης Κοντικάκης.

Σήμερα (Πέμπτη, 9/4) και αύριο (Παρασκευή, 10/4) τα γραφεία θα λειτουργήσουν μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι και στη συνέχεια θα κλείσουν για το σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα. Από την ερχόμενη Τρίτη, τα γραφεία θα είναι ανοικτά σε κανονικό ωράριο, δηλαδή από τις 10:00 το πρωί ως τις 17:00 το μεσημέρι, ώστε να υπάρχει άπλετος χρόνος στον κόσμο».



Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved