Ηρακλής Ψαχνών – ΑΕΚ 1-3 (photos)

Ηρακλής Ψαχνών – ΑΕΚ 1-3 (photos)

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί και με πρωταγωνιστή τον Αραβίδη που πέτυχε δυο γκολ η Ένωση πέρασε νικηφόρα και από την Εύβοια – Ο Ζόριτς έκανε το 2-0 για τον «Δικέφαλο» - Ο Πατσατζόγλου το γκολ για τους γηπεδούχους που έχασαν πέναλτι στο 1-0 με τον Ράντι

Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκειά του η ΑΕΚ πέρασε άνετα από την Εύβοια επικρατώντας με 3-1 του Ηρακλή Ψαχνών. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ένωση ο Αραβίδης που πέτυχε δυο γκολ (42’, 66’) και είχε δοκάρι στο 80’, ενώ το άλλο τέρμα πέτυχε ο Ζόριτς στο 56’. Μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ματς έχασε ο Ηρακλής με τον Ράντι να αστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε στο 55’. Το γκολ της… τιμής για την ομάδα του Ηλία Φυντάνη πέτυχε στο 70’ ο Πατσατζόγλου.

mesa copy

Παράσταση για ένα ρόλο…

Μονόπλευρη ήταν η εικόνα του αγώνα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης καθώς η ΑΕΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων περιορίζοντας τον Ηρακλή Ψαχνών στο μισό γήπεδο. Οι παίκτες του Δέλλα προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Μανθιάτη παίζοντας κυρίως από τα πλάγια με τους Πλατέλλα (δεξιά) και Μπαρμπόσα (αριστερά). Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δύσκολα κατάφερναν να μπουν στην περιοχή των Ευβοιωτών και προσπαθούσαν με μακρινά σουτ να «απειλήσουν» τον Μανιάτη. Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Φυντάνη δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και να γίνουν απειλητικοί για τον Ανέστη που ουσιαστικά είχε ρόλο… θεατή στο πρώτο 45λεπτο.

Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων που «ανησύχησαν» τον Μανιάτη με σουτ κυρίως από τους Πλατέλλα και Αραβίδη, καρποφόρησαν τελικά στο 42’ όταν ύστερα από σέντρα του Σοϊλέδη ο τρίτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα λύνοντας έτσι τον… Γόρδιο δεσμό της άμυνας του Ηρακλή και αποβάλλοντας το άγχος από τους συμπαίκτες του. Έτσι, το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ έμεινε ως την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

katw

Αγχώθηκε στιγμιαία, αλλά το «καθάρισε»

Μπορεί η εικόνα του αγώνα να μην άλλαξε στο δεύτερο 45λεπτο αλλά ο Ηρακλής ήταν αυτός που βρέθηκε πρώτος μια «ανάσα» από το γκολ όταν στο 51’ ο Ράντι κέρδισε πέναλτι από τον Ανέστη. Όμως ο δεύτερος κατάφερε να αποκρούσει την εκτέλεση του πρώτου διατηρώντας την ΑΕΚ σε ρόλο οδηγού. Μάλιστα, η συνέχεια ήταν ιδανική για την Ένωση καθώς στο 56’ ο Ζόριτς εκμεταλλεύτηκε άριστα την ασίστ του Σοϊλέδη κάνοντας το 2-0 και 10 λεπτά αργότερα ο Αραβίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ «κλείδωσε» τη νίκη σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν κατέθεσαν τα όπλα και με δυνατό σουτ του Πατσατζόγλου στο 70’ μείωσαν σε 3-1. Κάπου εκεί όμως σταμάτησε η όποια προσπάθειά τους να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο καθώς στο τελευταίο 20λεπτο δεν έδειξαν κάτι αξιόλογο. Αντιθέτως, η ΑΕΚ ήταν εκείνη που έφτασε κοντά στο τέταρτο γκολ αλλά η προσπάθεια του Αραβίδη στο 80’ σταμάτησε στο δοκάρι του Μανιάτη. Έτσι, το 3-1 έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης με την ΑΕΚ να φτάνει τους 59 βαθμούς, 40 περισσότερους από τον Ηρακλή.

aravidis

Κορυφαίος του αγώνα

Έχοντας πετύχει δυο γκολ, φτάνοντας μια… ανάσα από τα χατ τρικ με το δοκάρι στο 80’ και αποτελώντας μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών, ο Αραβίδης δικαίως μπορεί να αναδειχθεί σε MVP του ματς

Ηρακλής Ψαχνών (Ηλίας Φυντάνης): Μανιάτης, Παληγεώργος (75' Ίβκοβιτς), Ραπτάκης, Μπακομήτρος, Σικαλιάς, Τσούπρος, Β. Πατσατζόγλου, Νικολίτσης, Τσιμότζι, Ράντι (84' Ενρίκε Καρντόσο), Τσεβάς (68' Πολίτης)

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον (84' Φαγέ), Ανάκογλου, Ζόριτς (73' Γροντής), Πλατέλλας (69' Κρισάντους), Μπαρμπόσα, Αραβίδης

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα:

Ηρακλής Ψαχνών – ΑΕΚ 1-3 (photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/550adeb50db687ae067555e8?theme=onsports|600|700{/iframe}


Τσέλσι: Υπογράφει πενταετές συμβόλαιο ο Μαρέσκα
Τσέλσι: Υπογράφει πενταετές συμβόλαιο ο Μαρέσκα
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: «Έχουμε αλυσίδες και λουκέτα για τον Ελ Κααμπί»
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: «Έχουμε αλυσίδες και λουκέτα για τον Ελ Κααμπί»
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Η αποστολή του Μεντιλίμπαρ για το ιστορικό ματς
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Η αποστολή του Μεντιλίμπαρ για το ιστορικό ματς
Ολυμπιακός: Μεγάλο πλήγμα με Φαλ – Τέλος η σεζόν με κάταγμα για τον Γάλλο σέντερ
Ολυμπιακός: Μεγάλο πλήγμα με Φαλ – Τέλος η σεζόν με κάταγμα για τον Γάλλο σέντερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved