Φωκικός: Τα ηνία στον Δήμου

Φωκικός: Τα ηνία στον Δήμου

Ο 42χρονος προπονητής ανέλαβε κι επίσημα την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Άμφισσας εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη συνέχεια – Ικανοποιημένος ο πρόεδρος της ομάδας, Σίμος Παπαδημητρίου

Με τον Μάρκο Δήμου στον πάγκο του θα πορεύεται στο εξής ο Φωκικός καθώς ο 42χρονος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου της Άμφισσας και η πρόσληψή του ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη (30/12).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση και το μίνι βιογραφικό του, όπως έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρουν: «Την πρόσληψη του Μάρκου Δήμου ανακοινώνει η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ. Ο 42χρονος τεχνικός είναι κάτοχος UEFA Pro όπως ορίζει ο κανονισμός της ΕΠΟ.
Who is who
Ο Μάρκος Δήμος γεννήθηκε στην Γερμανία στις 12.8 1972. Ξεκινησε την ποδοσφαιρικη του καριερα το 1992 και την περίοδο 2005-06 αγωνίστηκε στον Ατρόμητο όπου συνετέλεσε στην κατάκτηση του εισιτηρίου για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ έχοντας  28συμμετοχές. Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2010 στον Εθνικό Πειραιώς στον οποίο πήρε και το βάπτισμα του προπονητή ως βοηθός. Τη διετία 2011-2012 διετέλεσε προπονητής στην ομάδα Κ 20 του Ατρομήτου και στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο του Ιωνικού. Ειναι κάτοχος διπλώματος Uefa Pro».

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Δήμου επεσήμανε: «Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο και ιδιαιτέρως στον κόσμο του Φωκικού. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για μας λόγω και της θέσης που μας βρίσκει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, ωστόσο πιστεύω πολύ στην ομάδα. Από το καλοκαίρι είχα επαφή με τον κ. Παπαδημητρίου αλλά χαίρομαι που έστω και καθυστερημένα καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Ο Φωκικός έχει μια νεανική ομάδα η οποία θα είναι και η βάση μας και με την διάθεση των παιδιών αυτών, τη δική μου δουλειά και την στήριξη του κόσμου θα πετύχουμε στον στόχο μας που είναι πρωτίστως η σωτηρία. Το πρωτάθλημα θα είναι από εδώ και πέρα Μαραθώνιος και θα χρειαστούμε πολλές αντοχές αλλά και διάθεση που είναι χαρακτηριστικό των νεανικών ομάδων. Θα θεωρήσουμε το νεανικό μας σχήμα λοιπόν ως πλεονέκτημα και βάζοντας την εμπειρία μας θα προσφέρουμε όσα μπορούμε».

Επίσης, σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μετά τον Δήμου, ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου υπογράμμισε: «Όπως είχα πει στο παρελθόν ήθελα για τον Φωκικό ένα νέο, φιλόδοξο προπονητή ο οποίος να είχε δίπλωμα Uefa Pro και έτσι τελικά πράξαμε. Είχα και το καλοκαίρι επαφή με τον κ. Μάρκο Δήμου και φτάσαμε πολύ κοντά σε συμφωνία αλλά στο παρά πέντε τελικά δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε για λόγους γραφειοκρατίας. Τον καλωσορίζω και από εδώ και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του. Συνεργάτης του στην ομάδα θα είναι ο Γιάννης Λύτρας και γυμναστής/προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Μακρής. Όπως είπα και το πρωί ο νέος προπονητής ξεκινάει ήδη τις επαφές με ποδοσφαιριστές ώστε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου να ξεκινήσουν άμεσα οι πρώτες κινήσεις».



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved