Ερμιονίδα – ΑΕΚ 0-0 (photos)

Ερμιονίδα – ΑΕΚ 0-0 (photos)

Έχοντας μια «φλύαρη» κατοχή και χωρίς «καθαρό» μυαλό η Ένωση άφησε δυο βαθμούς στο Κρανίδι, όπου η ομάδα του Μπολάνο παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένη παίρνοντας με άνεση την ισοπαλία και υποχρεώνοντας τον «Δικέφαλο» στην πρώτη του… γκέλα

«Μπλόκο» στο Κρανίδι… έστησε η Ερμιονίδα απέναντι στην ΑΕΚ υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Μπολάνο δεν «απειλήθηκαν» ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα και έχοντας καλή ανασταλτική λειτουργία δεν επέτρεψαν στην Ένωση να φανεί επικίνδυνη, ενώ στον αντίποδα δεν εμφανίζονταν διατεθειμένοι να ρισκάρουν για το γκολ. Έτσι, το 0-0 ήρθε φυσιολογικά με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν για τον βαθμό και την καλή εμφάνιση, αφήνοντας τον προβληματισμό για τον «Δικέφαλο».

mesa1 copy copy

Στα… μέτρα της Ερμιονίδας

Μπορεί στα πρώτα λεπτά του αγώνα να φάνηκε ότι η ΑΕΚ έχει μπει πιο δυνατά, με την ώθηση του ονόματος και του νικηφόρου σερί, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι «κιτρινόμαυροι» αν και φάνηκαν πιο κινητικοί μέχρι το 10’, στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έδειξαν αρκετά καλά «διαβασμένοι». Οι παίκτες του Μπολάνο «πατούσαν» καλύτερα στο γήπεδο, η κατάσταση του οποίου δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, δυσκολεύοντας ιδιαίτερα την κυκλοφορία της Ένωσης.

Η αναγκαστική αλλαγή του Μπαρμπόσα στο 21’ ενέτεινε το πρόβλημα στην κυκλοφορία, με την ομάδα του Κρανιδίου να εμφανίζεται πολύ πιο σταθερή. Ανασταλτικά οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπιζαν ιδιαίτερη δυσκολία κι επιθετικά προσπαθούσαν κυρίως με τους Παβίσεβιτς και Σβόγιτς να δημιουργήσουν «ρήγματα» στην άμυνα της ΑΕΚ. Στον αντίποδα οι παίκτες του Δέλλα, με τον Μάνταλο να ξεχωρίζει όντας πιο κινητικός, αναζητούσαν μάταια τις περισσότερες φορές κενούς χώρους προς τα καρέ του Πονηρού και προσπαθούσαν με μακρινά σουτ ή «στημένες» φάσεις να απειλήσουν, χωρίς όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο τελευταίος. Έτσι, το 0-0 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά στην ανάπαυλα του πρώτου ημίχρονου, με την Ερμιονίδα να στέκεται αρκετά καλά έχοντας φέρει το ματς στα… μέτρα της.

mesa2 copy

Στο ίδιο έργο θεατές

Σε μια… επανάληψη του πρώτου ημιχρόνου, οι δυο ομάδες δεν πρόσφεραν κάτι διαφορετικό στο δεύτερο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι δεν άλλαξαν σε τίποτα και δεν είχαν λόγο άλλωστε, τον τρόπο παιχνιδιού τους. Έχοντας κλείσει καλά τους χώρους προς τα καρέ του Πονηρού, άφηναν την ΑΕΚ να έχει την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσαν στις καθυστερήσεις να δημιουργήσουν «επικίνδυνες» καταστάσεις για τον Ανέστη.

Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Δέλλα διατηρούσαν μια «φλύαρη» κατοχή αλλά όπως και στο πρώτο 45λεπτο, έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορούσαν να «απειλήσουν» με… ορθόδοξο τρόπο τον Πονηρό. Τα μακρινά σουτ και τα κόρνερ δεν έφερναν αποτέλεσμα, κάτι που όσο περνούσαν τα λεπτά άγχωνε όλο και περισσότερο τους «κιτρινόμαυρους». Το «καθαρό» μυαλό και η ψυχραιμία έλειπαν από το παιχνίδι της Ένωσης, με την Ερμιονίδα να διατηρεί με άνεση την εστία της ανέπαφη. Χωρίς τη μεγάλη φάση λοιπόν το ματς έφτασε στα τελευταία λεπτά όπου η ΑΕΚ ανέβασε την πίεσή της με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρίσκουν πιο εύκολα κενούς χώρους. Ωστόσο, καμία από τις δυο ομάδες δεν έκανε την μεγάλη φάση με το 0-0 να μην αλλάζει ω το σφύριγμα της λήξης.

skulos

Κορυφαίος του αγώνα

Όταν σε ένα ματς οι καλές φάσεις είναι… είδος προς εξαφάνιση και οι δυο τερματοφύλακες περνούν ένα ήσυχο απόγευμα, η ανάδειξη του κορυφαίου του ματς γίνεται δύσκολη υπόθεση. Από την ΑΕΚ δύσκολα βρίσκει κανείς κάποιον παίκτη που να ξεχωρίσει, ενώ από την Ερμιονίδα στο σύνολό τους οι ποδοσφαιριστές του Μπολάνου στάθηκαν αρκετά καλά χωρίς κάποιος να πρωταγωνιστήσει. Συνεπώς, το θέαμα και τις αξιομνημόνευτες φάσεις προσέφερε με διαφορά ο συμπαθέστατος σκύλος που έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης συμμετέχοντας στο ζέσταμα των παικτών της Ένωσης.

Ερμιονίδα (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Όμο, Ιασωνίδης, Σαμαράς, Κολοκας, Σβόγιτς (52' Γκι), Βλαχόπουλος (87' Τούτοριτς), Κιοσσές, Παβίσεβιτς, Τσακόν (76' Στάικος)

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Γεωργέας (88' Φαγιέ), Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Ανάκογλου (62' Ζόριτς), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (21' Αραβίδης), Μάνταλος, Μπρέσεβιτς

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο Onsports

Ερμιονίδα – ΑΕΚ 0-0 (photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/548d87712abcb02e579f50d2?theme=onsports|600|700{/iframe}


Αύριο στις 22:00 η νέα κλήρωση για κέρδη έως και 10.000 ευρώ τον μήνα για μια 10ετία
Αύριο στις 22:00 η νέα κλήρωση για κέρδη έως και 10.000 ευρώ τον μήνα για μια 10ετία
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Δήλωσε «παρών» ο Ιωαννίδης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Δήλωσε «παρών» ο Ιωαννίδης
Κύπελλο Ελλάδας: Έκπληξη με Φραπάρ! Η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει τελικό
Κύπελλο Ελλάδας: Έκπληξη με Φραπάρ! Η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει τελικό
Προ-Παραολυμπιακό τουρνουά: Στην Πατάγια της Ταϊλάνδης με Χατζηκυριάκο και Μπουρνιά η Ελλάδα
Προ-Παραολυμπιακό τουρνουά: Στην Πατάγια της Ταϊλάνδης με Χατζηκυριάκο και Μπουρνιά η Ελλάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved